- 14 Ocak 2015
- 18.645
- 26.247
- 34
-
- Konu Sahibi kremsokola
aslinda anneme soylesem kurutur o, soyliyim madem. kavrulmus ot da getiriyolar beni ziyarete geldiklerinde dondurup, ama yol cok uzun ya. hele bi de rotar falan olursa helak oluyo o otlarK.v köyden getırıyor bana kurutulmuş.corbalarda cok tuketıyorum ben.bazende kavuruyorum.yazdan kurutulursa kendınle göturebılırsın aslında tr den
parte biz seninle daha once bi diyet topigindeydik ya, hangisi hatirlayamadim gerci simdi:))Selam kizlarrr
Hayirli olsunnnnnn bol eksilleeeeerrrr
Katilsammi dedim arada kaldimselam verip gideyim simdilik
şuan masada bi tabak makarna bi tabak dolma bi kase sütlaççç bi kumru hatta bi büyük boy pizza sonra börekler çörekleer pastalaaar Allaaahııııım sana geliyorummmmm
Yapmayın etmeyin kıymayın mutfağa doğru tırım tırım gitmeyeyimO makarnayla büyük sınav verdım bu gun ama yemedim çünkü yarın tartı günü
Serbest cnmİlk hafta nasıl oluyor mesela tereyağ yumurta filan serbest onda sanırım
Canim kilo almak isteyip de alamayanlar bebe biskuvisi yer genelde bi dahakine bu aklina gelsin. Buarada ben de bayilirim cici bebeye oturup paketi bitirmisligim vardir :)Ahahah :) kız oğlana çıkarttım yemedi sipacik. O yenmeyince pakete koymak istemedim eliyle mıncıkladı. Keşke çöpe atsaydımyada bayat ekmek poşetine. Hep bu yüzden kilo alıyorum. Bebeğe yaptığım mamaları o yemezse ben yediğim için :)
Harikasınnn canım muhakkak detaylı da bakıp kendimi programlarım buna. Güzel bence zaten pirinç filan hep kilo yapıyor mantıklı. Kuru fasulye ye bayılırım tuz da yasak mı sorayımSerbest cnm
Kahvaltıda ekmek ve şekerlı kahvaltılıklar harıc herşeyı doyana kadar ye.1 cay bardağı kadar çiğ kuruyemiş yıyebılırsın.eger sevıyorsan zeytınyagı içebılırsın aç karınla wc sorunun olmaz.meyve 1 adet sabah kahvaltıda yıyorsun.ara öğün yok.yanı sabah yedıklerın senı en az 5 saat tok tutmalı ki vücut depoladıgı yağları yaksın.akşam da hamur işi hariç doyana kadar ye.pirinç yasak.bulgur haftada 2 kaşık.lahmacun ayda 1-2 tane serbest.mercımek,kuru fasulye ve mevsımınde olan her turlu sebze,et turlerı ve sakatat lar doyana kadar serbest.tereyagı ve zeytınyqgı serbest.
Bol su iç .arada acıkırsan sade Türk kahvesi yapabılırsın içine cay kaşığının ucuyla tereyağı koyabılırsın tok tutar.takıldıgın yerse elımden geldıgı kadar yardım ederim
sütlü tatlılar tercihimdiir bi tatlı düşkünü olarakta şuan canımın tatlı değilde tuzlu istemeside bi enteresannn meselaa şöylee büyük bi paket patlamış mısır yanına da kola ohhhh değmeyin keyfimeeYapmayın etmeyin kıymayın mutfağa doğru tırım tırım gitmeyeyim
Şaka bi yana hayal etmek serbest ya baklava misal
14 takimdaydim disiplincii parteee olarakparte biz seninle daha once bi diyet topigindeydik ya, hangisi hatirlayamadim gerci simdi:))
patlamis misir cok da korkunc degil ya, canin cekiyosa azicik ye gitsin bence. bi daha mi gelicez dunyaya:))sütlü tatlılar tercihimdiir bi tatlı düşkünü olarakta şuan canımın tatlı değilde tuzlu istemeside bi enteresannn meselaa şöylee büyük bi paket patlamış mısır yanına da kola ohhhh değmeyin keyfimee
hoş geldin cnm.katılmak istıyosan tartıdan önceki son duraktasın.yarın tartı günü bence bu fırsatı kacırmaSelam kizlarrr
Benım k.v ve annem herşeyi kurutup getırıyorlar.domates,taze fasulye,dut,gun kurusu.yok yokaslinda anneme soylesem kurutur o, soyliyim madem. kavrulmus ot da getiriyolar beni ziyarete geldiklerinde dondurup, ama yol cok uzun ya. hele bi de rotar falan olursa helak oluyo o otlar
hayal kılo aldırmıyor neyseki,yoksa yanmıştıkYapmayın etmeyin kıymayın mutfağa doğru tırım tırım gitmeyeyim
Şaka bi yana hayal etmek serbest ya baklava misal
takimlarda 7. takimdaydim, ama acaba cuma yarismasi disinda bi topik miydi, spor falan? miyav_su da vardi sankim. amaaan neyse, hosgeldin ama:))14 takimdaydim disiplincii parteee olarakoraya mi gelmistin?
Baskaaaaa dusundum ama bulamadim
Bu yazdıklarımızı okuyunca katılıp katılmamakta tereddüt ettin dimiiSelam kizlarrr
nispet mi yapiyosun pegasuuuus:))Benım k.v ve annem herşeyi kurutup getırıyorlar.domates,taze fasulye,dut,gun kurusu.yok yok
Cıss zaten güzel değildir boşversütlü tatlılar tercihimdiir bi tatlı düşkünü olarakta şuan canımın tatlı değilde tuzlu istemeside bi enteresannn meselaa şöylee büyük bi paket patlamış mısır yanına da kola ohhhh değmeyin keyfimee
15 hazirana kadar kilo almakti dimi hedefBu yazdıklarımızı okuyunca katılıp katılmamakta tereddüt ettin dimii
Hosbuldukhoş geldin cnm.katılmak istıyosan tartıdan önceki son duraktasın.yarın tartı günü bence bu fırsatı kacırma
Benım k.v ve annem herşeyi kurutup getırıyorlar.domates,taze fasulye,dut,gun kurusu.yok yok
hayal kılo aldırmıyor neyseki,yoksa yanmıştık
Kaya tuzu tercıh edılıyor genelde.patateste yasak bu arada onu atlamışımHarikasınnn canım muhakkak detaylı da bakıp kendimi programlarım buna. Güzel bence zaten pirinç filan hep kilo yapıyor mantıklı. Kuru fasulye ye bayılırım tuz da yasak mı sorayım
Aaa tamam tamam kisa sureligine takim disina bir cilginlik yapmistimtakimlarda 7. takimdaydim, ama acaba cuma yarismasi disinda bi topik miydi, spor falan? miyav_su da vardi sankim. amaaan neyse, hosgeldin ama:))
işte azıcık olunca belkii çok korkunç olmayabilir amaa işte azla yetinecek bi irade var mı sence bendeepatlamis misir cok da korkunc degil ya, canin cekiyosa azicik ye gitsin bence. bi daha mi gelicez dunyaya:))