Hedef 15 Haziran!

afıyet olsun cnm.var cnm sabah kılo bıldırımı.❤️

afıyet olsun cnm.kahvaltı nerde yazdın benmi görmedim,yoksa yapmadınmı:KK53:
Sütlaç ahhh sütlaç :kk77:

yok cnm uzman degıl ama Canan hocanın bütün programlarını izlerim ,kıtaplarını okumadım burda bulamadım. Tr ye gıdersem alıcam.bana uygun anlattığı şeyler tabı herkese uyarmı bılmıyorum:cool:

cnm kendı menünü kendın yapıyorsun.no ekmek no şeker:KK70:
Yasak ve serbestler var serbestlerden sınırsız yıyebılıyorsun.netten bakarsan bıraz fıkrın olur,denemek istersen yardımcı olurum❤️❤️

Ben 2 haftadır her gün yapacam dıye kalkıyorum fakat sonra vazgecıyorum çünkü 1 kase kesmez beni:rolleyes:
bız aılece sarma ben kuru dolma hastayısız.kızlarım la her gün yesek Yok demeyız :KK70:
Sağol canım umarım eksilmişimdir umudum yok ama karatay diyetiyle hızlı kilo veriliyo mu diyet kırıcı kocama inat bu ay sonu beş kilo vermeliyim en az. Zayıflayamazsın ye deyip duruyor inadına sevdiğim şeylerden getiriyor deli mi ne ayol.
Şekeri kestim ekmeği kesemiyorum tok tutan şeyler olsa kesebilirim aslınsa

Nasıl diyet mesela?
Ben kk dan çok şey öğrendim diyet konusunda[/QUOTE] cgdmk cgdmk
HıZlı kilo verdiren ve yağ yaktıran bişey arıyorum canım çocuk da emiyo ve enerjimin düşmemesi gerek

Sağol canım umarım eksilmişimdir umudum yok ama karatay diyetiyle hızlı kilo veriliyo mu diyet kırıcı kocama inat bu ay sonu beş kilo vermeliyim en az. Zayıflayamazsın ye deyip duruyor inadına sevdiğim şeylerden getiriyor deli mi ne ayol.
Şekeri kestim ekmeği kesemiyorum tok tutan şeyler olsa kesebilirim aslınsa

Nasıl diyet mesela?
Ben kk dan çok şey öğrendim diyet konusund
HıZlı kilo verdiren ve yağ yaktıran bişey arıyorum canım çocuk da emiyo ve enerjimin düşmemesi gerek
karatay la ılk hafta en büyük vurgunu yapıyorsun.eger hiç kaçamak yapmazsan ve yarım saat lik bir sporda yaparsan 1 ayda 5 kilo cok rahat verırısın.kacamak yapmadan yanlız

şuan masada bi tabak makarna bi tabak dolma bi kase sütlaççç bi kumru hatta bi büyük boy pizza sonra börekler çörekleer pastalaaar Allaaahııııım sana geliyorummmmm :KK55: :KK70: :KK70:
Dışardan bırı okusa yazdıklarımızı bunlar nasıl kılo verecek der:KK70:
Sen gelin olacan cnm görme duyma okuma böyle yazıları:KK70:

X