Hedef 15 Haziran!

Kızlar ben sahalara dönüyorum. Bana katılırsanız çok memnun olurum, katılmazsanız günlük gibi kullanıcam burayı artık.
cgdmk cgdmk sen müsait oldukça yazarsın dimi?
Verano_porteno Verano_porteno sen de siteye giriyorsun sık sık galiba. Eşlik edin bana please..
Evet canim telefon elimde yolda kafede bakiorum firsat bulunca. Agustos ortasina kadar psikilojik sonrasinda da hep destek tam destek :eğlence:

@kolera88 buralarday canım da modum çok dustu, bir ileri 5 geri seklinde takılıyorum.
Gel başlayalım. Ben uçmuşum Zaten ya. Eşim incecik oldu, ben acayip tombullaştım. Hiç mutlu değilim.
Kahvaltımı yaptım, şimdiye kadar keyif çayımı bisküviyle yerdim ama yemedim.
Öğlen için semizotu yapıyorum

Gel başlayalım. Ben uçmuşum Zaten ya. Eşim incecik oldu, ben acayip tombullaştım. Hiç mutlu değilim.
Kahvaltımı yaptım, şimdiye kadar keyif çayımı bisküviyle yerdim ama yemedim.
Öğlen için semizotu yapıyorum
Bu hafta onceden bahsettigim dugunumuz var. Düğün teyzemin olunca kendimi tutamam sanırım ☺️, haftaya ptesi katilirim ama aktif de olabilirim o zamana kadar. Sen yazdikca belki daha da dikkatli olurum ☺️

Dün ile bugün arasında yarım kilo oynadı, ödem gitti demekki.. bugün devam..
dukan birası yapıcam bugün..
sabahları limonlu su içiyorum.. o bana iyi geliyor..
dün hiç tatlı yemedim, kahvaltıdan sonra, bu benim için çok iyi..

Selam kızlaar vallahi özledim sizleri. bende bayadır bi saldımm :KK43: hiç evde değildim doğru düzgün evimi bile özledim o derece :KK48: tabii ki bu sürede kilo almışımdır şişliği baya bi hissediyorum tartılmak istemiyorum. Birde ilaçla sigarayı bırakma çabasındayım o yüzden benim artık 10 kat daha fazla dikkat etmem 10 kat daha fazla spor yapmam gerekiyor. hayırlısı bakalımm neler olcaak :rapci:

Selam kızlaar vallahi özledim sizleri. bende bayadır bi saldımm :KK43: hiç evde değildim doğru düzgün evimi bile özledim o derece :KK48: tabii ki bu sürede kilo almışımdır şişliği baya bi hissediyorum tartılmak istemiyorum. Birde ilaçla sigarayı bırakma çabasındayım o yüzden benim artık 10 kat daha fazla dikkat etmem 10 kat daha fazla spor yapmam gerekiyor. hayırlısı bakalımm neler olcaak :rapci:
Yalnız değilsin sueno.. ben de başladım, bu ara bize iyi gelmedi..

X