- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
-
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.701
O iyi olmamış işte. Onu bırakırsan bile fark eder benceBen de her akşam diyete başlıcam diyorum. Sabah unutuyorum. Çayla bisküvi yiyorum en çok da. O bi keyif benim için. Off bi spora başlayabilseydim en azından.
Aynen farkındayım da. Baya bi iradesizim o konuda. Bir daha eve almıcam ya.O iyi olmamış işte. Onu bırakırsan bile fark eder bence
Yok canimm ya dun tartildim kiyafetle 60 ciktim sanirim 59 dur. Yolda su bozuk parayla calisan makinelerden. Tatil isini naptin buarada karar verebildin miSenin kaç canım. 58 mi hala?
Belgrad canım. 3 gün. Ciddi para tutuyor ama bi yurtdışı hep istemişimdir. Bakalım bayramda gitcezYok canimm ya dun tartildim kiyafetle 60 ciktim sanirim 59 dur. Yolda su bozuk parayla calisan makinelerden. Tatil isini naptin buarada karar verebildin mi
Dolar mahvetti bizi sorma yurtdisi cok zor artik. Ama belgrad nispeten ucuzmus iyi tatiller. Donunce anlatBelgrad canım. 3 gün. Ciddi para tutuyor ama bi yurtdışı hep istemişimdir. Bakalım bayramda gitcez
Evet canim telefon elimde yolda kafede bakiorum firsat bulunca. Agustos ortasina kadar psikilojik sonrasinda da hep destek tam destekKızlar ben sahalara dönüyorum. Bana katılırsanız çok memnun olurum, katılmazsanız günlük gibi kullanıcam burayı artık.
cgdmk sen müsait oldukça yazarsın dimi?
Verano_porteno sen de siteye giriyorsun sık sık galiba. Eşlik edin bana please..
Nasil gecti canim sinavkolera bende artık burdayım sınavı atlatttım bahanem kalmadı diyet için
Hadi bakalım hoşgeldin.. sınav iyi geçmiştir inşallahkolera bende artık burdayım sınavı atlatttım bahanem kalmadı diyet için
Gel başlayalım. Ben uçmuşum Zaten ya. Eşim incecik oldu, ben acayip tombullaştım. Hiç mutlu değilim.@kolera88 buralarday canım da modum çok dustu, bir ileri 5 geri seklinde takılıyorum.
Bu hafta onceden bahsettigim dugunumuz var. Düğün teyzemin olunca kendimi tutamam sanırımGel başlayalım. Ben uçmuşum Zaten ya. Eşim incecik oldu, ben acayip tombullaştım. Hiç mutlu değilim.
Kahvaltımı yaptım, şimdiye kadar keyif çayımı bisküviyle yerdim ama yemedim.
Öğlen için semizotu yapıyorum
Düğünden foto at, ne giydin bi görelim. zayıflayan hatun..Bu hafta onceden bahsettigim dugunumuz var. Düğün teyzemin olunca kendimi tutamam sanırım, haftaya ptesi katilirim ama aktif de olabilirim o zamana kadar. Sen yazdikca belki daha da dikkatli olurum
Oraların meyveleri süper olur ya. Ye valla, kışın verirsinBen de meyveye çok dustum, meyve sevmeyen ben tatlı m geldikce meyve yiyorum
Yalnız değilsin sueno.. ben de başladım, bu ara bize iyi gelmedi..Selam kızlaar vallahi özledim sizleri. bende bayadır bi saldımmhiç evde değildim doğru düzgün evimi bile özledim o derece tabii ki bu sürede kilo almışımdır şişliği baya bi hissediyorum tartılmak istemiyorum. Birde ilaçla sigarayı bırakma çabasındayım o yüzden benim artık 10 kat daha fazla dikkat etmem 10 kat daha fazla spor yapmam gerekiyor. hayırlısı bakalımm neler olcaak