- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
-
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.661
İdeal kilona ka yaklaşınca yavas yavas korumaya gecmistirGrup bi sessizleşti
motivasyon düştü tabii yaz gelince
pazartesi 55,3
bugün 55,5
dikkat etmedim ama abartmadım da
sanırım koruyorum kilomu
4 kisi de olsa yetersiz geliyor tabi. Ben de 4. Takimdayim. En iyisi 15 eylülde devam edelim bence4 müüühalbukii ne kadar kalabalık başlamıştık ne güzeldi benim için hiç fark etmez canım çoğunluk ne derse uyarım zaten 60-69 kilo aralığındakiler grubunda da aktifim.her türlü ben devam ediyorum yani. o yüzden tamamen size bırakıyorum olsa güzel olur tabi ama olmazsa da eylül de yine birlikte oluruz inşallaah
Olur canım4 kisi de olsa yetersiz geliyor tabi. Ben de 4. Takimdayim. En iyisi 15 eylülde devam edelim bence
degisimdonusum teletubbies siz ne düşünüyorsunuz
Ozleselim tabi yaOlur canım
biraz özleşelim o zaman
Ben genele uyarım inşallahKızlar ptesi biliyorsunuz bitiyor artik. 15 temmuzda yeni konu açalım mi, 15 eylule kadar bekleyelim mi? Ne dersiniz? 4 kisi kaldik.
İnşallah canımmmİnşallaah canlar yaa bu haftanın böyle geçmesi kötü oldu tabii ama inşallah artık toparlarım
Güzel canım keşke ben de zayıflayıp korumaya geçebilseydimGrup bi sessizleşti
motivasyon düştü tabii yaz gelince
pazartesi 55,3
bugün 55,5
dikkat etmedim ama abartmadım da
sanırım koruyorum kilomu
Fena değil canım liste oluşturduk şimdi burdaki gibi günlük menülerimizi ve sporlarımızı falan paylaşmaya başlıcaz. takım grupları gibi değil tabi bu gruplar onların katı kuralları oluyor
Fena değil canım liste oluşturduk şimdi burdaki gibi günlük menülerimizi ve sporlarımızı falan paylaşmaya başlıcaz. takım grupları gibi değil tabi bu gruplar onların katı kuralları oluyorburası rahat gel istersen sende canımm
14018. sayfada canım ama bildiğin kilo listesi yani kural listesi falan yokliste kaçıncı mesajda canım bir bakayım :) sanırım takıma da giriyorum
tamam canım bakayım :)14018. sayfada canım ama bildiğin kilo listesi yani kural listesi falan yok
Yok canım ya daha bi gelişme hala işsiz güçsüz takılıyoruzsueno34 sen düğün işlerini n’aptın canım? Var mı gelişme
Aynen dışarı çıkmak insanı mahvediyor. Ya 2 ay tatil var ya baya rahatım valla. Bakalım spora başlamayı düşünüyorum ciddi ciddi artık.Yok canım ya daha bi gelişme hala işsiz güçsüz takılıyoruznişanlımın bi iki haber beklediği yer var ama bakalım inşallah güzel haberler gelir sen napıyosun canım yeme abuk sabuk yemee diyorum ama dün ben nasıl cozuttum nasıl kanıma girdiler belli değil gerçekten artık dışarı çıkmıcam eve zincirlicem kendimi kimseyle görüşmeyeceğim
Bence bu iki ayı çok iyi değerlendir hazır tatilken bence de başla spora . yeni döneme bomba gibi başlarsın fena mıııAynen dışarı çıkmak insanı mahvediyor. Ya 2 ay tatil var ya baya rahatım valla. Bakalım spora başlamayı düşünüyorum ciddi ciddi artık.
Insallah duzelir en kisa zamanda sueno ya , tum guzel dileklerim seninleYok canım ya daha bi gelişme hala işsiz güçsüz takılıyoruznişanlımın bi iki haber beklediği yer var ama bakalım inşallah güzel haberler gelir sen napıyosun canım yeme abuk sabuk yemee diyorum ama dün ben nasıl cozuttum nasıl kanıma girdiler belli değil gerçekten artık dışarı çıkmıcam eve zincirlicem kendimi kimseyle görüşmeyeceğim