- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.641
Aynen o kadar bekliyordunuz tatili, bi sele mi kapilacaksiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Iki dakka dursa da bi yemek yemeye ciksak en azindanAynen o kadar bekliyordunuz tatili, bi sele mi kapilacaksiniz
Çok teşekkürler canım şimdilik escp yöntemiyle taşı aldılar dün. 15 dk sürdü. bildiğin endoskopi yöntemiyle yapıldı. bugünde çıktı hastaneden çok şükür. gerçektenden çok fena sana da çok geçmiş olsun çok kıvrandı arkadaşım da acil şifalar diliyorum sana canım.safra taşı allah kimsenin başına vermesin çok zor bende yıllardır çekiyorum ameliyat olmayada korkuyorum hergün ağrı yapıyor .. sueno34 çok geçmiş olsun canm allah şifa versin
Allaa allaa neden öyle yapılmış ki çok tuhaf çok üzüldüm yaa vallaa . heralde taşın yerine boyutuna göre operasyon şekli değişiyor. bizimkinin çok kolay olmuş çok iyi bi zamanda gelmişsiniz demiş doktor eşine.ortalama 30 dk sürer demişlerdi 15 dkda çıktı. Allah herkese acil şifalar versin valla doktorun işini bileniyle karşılaştırsınTaşı almışlar ama soyle, tas alinip disari atilmiyormus, keseden itip bagirsaklar yoluyla disari atilmasi saglaniyormus. Bagirsagi delmis sanirim, o da su falan sizdirip mideye su doldurmus falan. O da bagirsaklari eritmis. Duzelemedi
Çok teşekkür ederim canımm. gezinin keyfini çıkar canım inşallah hava şartları bir an önce düzelir de çooook keyifli bi gezi olur bizede foto gönder aradasueno34 gecmis olsun canim insallah iyilesir. cgdmk bizim gezi basladi dun itibariyle. Dun az yedim sayilir, sabah bi sandvic oglen ve aksam da 6 tane taco yedim. 2 si buyuk dierleri kucuk. Bide 3 bira var tabi. Bugun burda acayip yagmur var ustumuzdeki ugursuzluk gitmedi, sel uyarisi verdiler. Eve tikildik kaldik yine
Çok sevindim canim, hastaneden çıkınca da kontrolü bırakmasinlar. Allah sifa versin.Allaa allaa neden öyle yapılmış ki çok tuhaf çok üzüldüm yaa vallaa . heralde taşın yerine boyutuna göre operasyon şekli değişiyor. bizimkinin çok kolay olmuş çok iyi bi zamanda gelmişsiniz demiş doktor eşine.ortalama 30 dk sürer demişlerdi 15 dkda çıktı. Allah herkese acil şifalar versin valla doktorun işini bileniyle karşılaştırsın
Cigdemcim kusuruma bakmayin, ben su an amerika disindayim ne internetim ne bilgisayarim ne de tartim var. O yuzden bildirim yapamiyorum liste de guncelliyemiyorum. Beni de korumaya gecti kabul edebilirsiniz, donunce muhabbete gelirim:)Bu hafta sadece 4 kisi bildirim yaptik
Kolera korumaya geçti, diger6 arkadaşlar?
kremsokola ve @pegasus07 sizleri cidden merak ediyorum, nerelerdesiniz? İyi oldugunuzu umuyorum.
Cidden merak ettim seni, neyse ki iyisin.Cigdemcim kusuruma bakmayin, ben su an amerika disindayim ne internetim ne bilgisayarim ne de tartim var. O yuzden bildirim yapamiyorum liste de guncelliyemiyorum. Beni de korumaya gecti kabul edebilirsiniz, donunce muhabbete gelirim:)
İnşallah canımEn azından çok yemeyip kilonu koru canim, buraya düzenli menü yazarsan daha da motive olursun
Selam kızlar
bugünün kilosu 64,7 gitmiyorduuuuu gitmiyorduuu kilolar bitmiyorduu sueno sonunda çıldırıyorduuuuu
Gidecek gidecek, o hedef pisi pisi gelecekSelam kızlar
bugünün kilosu 64,7 gitmiyorduuuuu gitmiyorduuu kilolar bitmiyorduu sueno sonunda çıldırıyorduuuuu
İnşallah gidecek canım inşallah
İnşallaah canlar yaa bu haftanın böyle geçmesi kötü oldu tabii ama inşallah artık toparlarımGidecek gidecek, o hedef pisi pisi gelecek
4 müüü halbukii ne kadar kalabalık başlamıştık ne güzeldi benim için hiç fark etmez canım çoğunluk ne derse uyarım zaten 60-69 kilo aralığındakiler grubunda da aktifim.her türlü ben devam ediyorum yani. o yüzden tamamen size bırakıyorum olsa güzel olur tabi ama olmazsa da eylül de yine birlikte oluruz inşallaahKızlar ptesi biliyorsunuz bitiyor artik. 15 temmuzda yeni konu açalım mi, 15 eylule kadar bekleyelim mi? Ne dersiniz? 4 kisi kaldik.