Hedef 15 Haziran!

safra taşı allah kimsenin başına vermesin çok zor bende yıllardır çekiyorum ameliyat olmayada korkuyorum hergün ağrı yapıyor .. sueno34 sueno34 çok geçmiş olsun canm allah şifa versin
Çok teşekkürler canım şimdilik escp yöntemiyle taşı aldılar dün. 15 dk sürdü. bildiğin endoskopi yöntemiyle yapıldı. bugünde çıktı hastaneden çok şükür. gerçektenden çok fena sana da çok geçmiş olsun çok kıvrandı arkadaşım da acil şifalar diliyorum sana canım.

Taşı almışlar ama soyle, tas alinip disari atilmiyormus, keseden itip bagirsaklar yoluyla disari atilmasi saglaniyormus. Bagirsagi delmis sanirim, o da su falan sizdirip mideye su doldurmus falan. O da bagirsaklari eritmis. Duzelemedi :KK43:
Allaa allaa neden öyle yapılmış ki çok tuhaf :KK43: çok üzüldüm yaa vallaa . heralde taşın yerine boyutuna göre operasyon şekli değişiyor. bizimkinin çok kolay olmuş çok iyi bi zamanda gelmişsiniz demiş doktor eşine.ortalama 30 dk sürer demişlerdi 15 dkda çıktı. Allah herkese acil şifalar versin valla doktorun işini bileniyle karşılaştırsın :KK43:

sueno34 sueno34 gecmis olsun canim insallah iyilesir. cgdmk cgdmk bizim gezi basladi dun itibariyle. Dun az yedim sayilir, sabah bi sandvic oglen ve aksam da 6 tane taco yedim. 2 si buyuk dierleri kucuk. Bide 3 bira var tabi. Bugun burda acayip yagmur var ustumuzdeki ugursuzluk gitmedi, sel uyarisi verdiler. Eve tikildik kaldik yine
Çok teşekkür ederim canımm. gezinin keyfini çıkar canım inşallah hava şartları bir an önce düzelir de çooook keyifli bi gezi olur bizede foto gönder arada :KK66:

Allaa allaa neden öyle yapılmış ki çok tuhaf :KK43: çok üzüldüm yaa vallaa . heralde taşın yerine boyutuna göre operasyon şekli değişiyor. bizimkinin çok kolay olmuş çok iyi bi zamanda gelmişsiniz demiş doktor eşine.ortalama 30 dk sürer demişlerdi 15 dkda çıktı. Allah herkese acil şifalar versin valla doktorun işini bileniyle karşılaştırsın :KK43:
Çok sevindim canim, hastaneden çıkınca da kontrolü bırakmasinlar. Allah sifa versin.
Amin canim aynen doktorlarin da isini bileni ve ozveriyle yapaniyla karsilastirsin Allah'ım İnşallah.

Bu hafta sadece 4 kisi bildirim yaptik :KK43:
Kolera korumaya geçti, diger6 arkadaşlar?
kremsokola kremsokola ve @pegasus07 sizleri cidden merak ediyorum, nerelerdesiniz? İyi oldugunuzu umuyorum.
Cigdemcim kusuruma bakmayin, ben su an amerika disindayim ne internetim ne bilgisayarim ne de tartim var. O yuzden bildirim yapamiyorum liste de guncelliyemiyorum. Beni de korumaya gecti kabul edebilirsiniz, donunce muhabbete gelirim:)

Cigdemcim kusuruma bakmayin, ben su an amerika disindayim ne internetim ne bilgisayarim ne de tartim var. O yuzden bildirim yapamiyorum liste de guncelliyemiyorum. Beni de korumaya gecti kabul edebilirsiniz, donunce muhabbete gelirim:)
Cidden merak ettim seni, neyse ki iyisin.
Tamam canım. Ptesi bitiyor zaten. Sen ne zaman doneceksin

Bu sabah bir dilim tavada börek yapmıştık ondan yedim bir de kek parçaları vardı çeyrek kek etmez onu yedim 1 bardak da çay

Kızlar ptesi biliyorsunuz bitiyor artik. 15 temmuzda yeni konu açalım mi, 15 eylule kadar bekleyelim mi? Ne dersiniz? 4 kisi kaldik.
4 müüü :skandal:halbukii ne kadar kalabalık başlamıştık ne güzeldi :işsiz: benim için hiç fark etmez canım çoğunluk ne derse uyarım zaten 60-69 kilo aralığındakiler grubunda da aktifim.her türlü ben devam ediyorum yani. o yüzden tamamen size bırakıyorum olsa güzel olur tabi ama olmazsa da eylül de yine birlikte oluruz inşallaah

X