- 2 Nisan 2018
- 411
- 1.078
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.421
Bugün menüm
Kahvaltı yoğurtlu kabak
Aksam yoğurtlu kabak
Aralarda 1.5 litre süt
2800 su
700 bitki çayı
oo detoksss
hadi hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün menüm
Kahvaltı yoğurtlu kabak
Aksam yoğurtlu kabak
Aralarda 1.5 litre süt
2800 su
700 bitki çayı
oo detoksss
hadi hayırlısı olsun
Ooo cok iyi, hedefine de 100 gr kaldı ☺Selam kızlaar ,
ohh neyseki 65 ten yine kurtuldum bugün 64,8 çıktım iyi iyiii hiç yoktan iyii
Ooo süpersin canım helal olsunnnPtesi 59.3
Bugün 58.7
Fark -600
Olsun canımBu pek etki etmedi canim ya.
Ya kabak ve süt ikisi bi arada ondan oldu ya da sut doğaldı, yagliydi haliyle, ondan oldu bilemedim. 100 gr gitmiş sadece ☺
Teşekkürler canım ❤odem oldugundan hızlı gidiyorOoo süpersin canım helal olsunnn
İnşallah canımOlsun canım
haftaya düzene gireceğiz
ben inanıyorum
Olur dolapta bi suru et var tatilden once bitirsek iyi olur, 1 hafta protein agirlikli beslenim diodum tam daYarından itibaren başlamak üzere benimle şeker orucuna var mısınız? 9 temmuza kadar
Saol suenocum senden guzel gitmishelallllll
Tamam menulerimizden kontrol ederiz kacamak yok ☺ ben biraz daha kapsamlisini yapicam, karatayin önerdiği sekliniOlur dolapta bi suru et var tatilden once bitirsek iyi olur, 1 hafta protein agirlikli beslenim diodum tam da
Nasil tam olarakTamam menulerimizden kontrol ederiz kacamak yok ☺ ben biraz daha kapsamlisini yapicam, karatayin önerdiği seklini
Meyve olmaması işte beni fena bozuyor zaten indirebildiğim kadar indirdim meyve tüketimini ama hele ki bu sıcaklarda bana meyvesiz çok zor . kahvaltıda özellikle