Hedef 15 Haziran!

Kızlar benim sabah tartıya ilk çıktığım kilom ile 2 saat falan sonra tartıda çıktığım kilom aynı olmuyo arada 300-600 arası fark oluyo daha çok çıkıyorum sizde de böyle mi?????
Benim 2 kiloya yaklastigi oluyor neredeyse. Hele cay fln icince ohooo :) O yuzden tarti icin en uygun zaman sabah tuvaletten sonra ciplak olarak tartilmak

Bilemedim ki, o zaman ptesi net bir sonuç ortaya çıkınca daha iyi karar veririz belki. Fikri olan varsa söylesin o zamana kadar yine de
Evet ama net olsa daha iyi deil mi 100 gr alanla 1 kilo alan bir deil sonucta. Bu sekilde biri 1 puan fln kaybederken dieri 10 a yaklasmis olacak

...Sabah
1haşlanmış yumurta
Peynir
Yeşillik
10zeytin
Domates
Salatalık
...Öğlen
6köfte küçük
Salata
...akşam
Karnıyarık fırında
Salata

1buçuk saat tempolu yürüyüş
Su 2 lt
Günü güzel geçirmişsin, afiyet olsun :KK66:

Sabh kalkinca 1 kase yogurt icine de 2 kasik yulaf koyup yedim ama kesmedi. 2 yumurta ve 1 tane lavasla devam ediorum.
Bu aksam mercimekli kabak ve ayran dusunuorum. Hafif tutcam.
Lavaş niye? Oldu mu hiç lavaş şimdi:KK20:

Sen benim rakibimsin ama göz göre göre de gönlüm el vermiyor :confused:
Kızlar benim sabah tartıya ilk çıktığım kilom ile 2 saat falan sonra tartıda çıktığım kilom aynı olmuyo arada 300-600 arası fark oluyo daha çok çıkıyorum sizde de böyle mi?????
Ohooo benim kaç 300 çıkıyor bi bilsen :halay:
Onların başına da eksi koyarız. Artı olmalarını bekleriz. Zihnimde oluşturdum ama anlatamadım galiba
Olabilir, artiya çıkmaya çalışırlar.

Benim 2 kiloya yaklastigi oluyor neredeyse. Hele cay fln icince ohooo :) O yuzden tarti icin en uygun zaman sabah tuvaletten sonra ciplak olarak tartilmak
Aynen :KK66:
Bilemedim ki, o zaman ptesi net bir sonuç ortaya çıkınca daha iyi karar veririz belki. Fikri olan varsa söylesin o zamana kadar yine de
Bence de bu hesaplama için ptesiyi bekleyelim olmazsa. Ya da yarın kilo bildirimleri gelince pratik yapılabilir.

cgdmk cgdmk kurallar uygundur canım
Ayy sayfaları okumaya yetişemiyom kızlar ne güzeliz ne aktifiz maşallahh bizee
ne kadar Aktif olursak o kadar motıve oluruz❤️

Akşam o zaman tabloyu pazartesi tarihlerine göre yeniden düzenlemiş olurumm eklenecek arkadaşları da eklerim kızlaar :halay: motive ettiğiniz içinde çooooook mersii canlaaar :KK200::KK200::KK200::KK200: kendime bi yol belirlediğimde ve bileğim tamamen iyileştiğindeee çoook daha fazla motive olucağım söööz
kolay gelsin cnm❤️

benim spor da akşama kaldıı yine leslie yapıcam heralde en basitinde :işsiz: neyse ona da şüküür düne kadar onuda yapamıyordumm
Senın spordan saymadıgın leslıe bırılerının en büyük sporu (şekli a ben):KK70:
Bence bu cikan sonucu da 10 la carpip +- puan olarak verelim. Herkes kilo verirse bu sistemde sorun yok ama kilo alan, sabit kalan fln olunca isler karisir cnm. Kus bakma matematikciligimden ayrinticilik yapio olabilirim :) mazur gorun zaafimi:oops::oops:
kızlar benım devreler yandı.neyı ekledık ,neyı kime böldük de sonuç çıktı acaba:confused:
Siz yapın ben her turlu uyarım:KK70:

Sabh kalkinca 1 kase yogurt icine de 2 kasik yulaf koyup yedim ama kesmedi. 2 yumurta ve 1 tane lavasla devam ediorum.
Bu aksam mercimekli kabak ve ayran dusunuorum. Hafif tutcam.
Afıyet olsun cnm.mercımeklı kabak nasıl oluyor ilk defa duydum:KK75:
ben ılk uyandığımda tartılırsam fazla çıkıyorum yarım saat sonra daha az:KK37:

pegasus07 pegasus07 canim mercimekleri haslioruz. Sonra tencereye sogan ustune kabaklar istege gore salca domates baharat ekleyip kisikta pisirioruz. Pismeye yakin mercimekleri eklioruz 5dk daha. Ocagi sondurup zeytinyagi gezdir bitti. Ustune yogurtla da yenir yakisio

Her türlü kural hesap kabulümdür HoppaBu hesap kitap işlerini matematikçilere bırakıyorum ve tabloyu düzenlemeye gidiyorummm :KK70: ondan öncesinde bide neler yedim bugün onu yazayım bariii
Sabah geç kahvaltı 2 kaşık yulaf biraz süt çilek ve ceviz karıştırdım yedim.
öğlen yeme alışkanlığı yok o yüzden arada kahve içtim bir muz ve biraz fındık ile akşamı buldum
akşamda balık vardı koca bir kase salata yapıp balıklarıda içine karıştırdım öbür türlü balığı ekmeksiz yiyemiyorum çünkü.
2 lt suyu da tamamlamak üzereyim spor yaparsam bugün 3 lt olacak inşallaah .
tabloyu hallettikten sonra görüşürüüüüz kızlaaar :KK54:

:KK70::KK70:Valahi benim de öyle. Verano nun matematikçi olması. Bizim detay bilmememiz.. neyse bakalım bi hal çaresine bakarız.
Şu kilolar bi gitsin de
Aynen gitsin de gerisi onemli deil. Ya iste matematigin gunluk hayata zararlari. Ayrintida boguluosun biraz :) Senin hesapla ayni aslinda kolera. En son yuzdeyi 10 la carpip puana cevirioz o kadar:KK53:

pegasus07 pegasus07 canim mercimekleri haslioruz. Sonra tencereye sogan ustune kabaklar istege gore salca domates baharat ekleyip kisikta pisirioruz. Pismeye yakin mercimekleri eklioruz 5dk daha. Ocagi sondurup zeytinyagi gezdir bitti. Ustune yogurtla da yenir yakisio
tesekkur ederim cnm.deneyecegim mutlaka ❤️

Her türlü kural hesap kabulümdür HoppaBu hesap kitap işlerini matematikçilere bırakıyorum ve tabloyu düzenlemeye gidiyorummm :KK70: ondan öncesinde bide neler yedim bugün onu yazayım bariii
Sabah geç kahvaltı 2 kaşık yulaf biraz süt çilek ve ceviz karıştırdım yedim.
öğlen yeme alışkanlığı yok o yüzden arada kahve içtim bir muz ve biraz fındık ile akşamı buldum
akşamda balık vardı koca bir kase salata yapıp balıklarıda içine karıştırdım öbür türlü balığı ekmeksiz yiyemiyorum çünkü.
2 lt suyu da tamamlamak üzereyim spor yaparsam bugün 3 lt olacak inşallaah .
tabloyu hallettikten sonra görüşürüüüüz kızlaaar :KK54:
kolay gelsin tatlım ❤️❤️

X