Hedef 15 Haziran!

yazın nedense bana daha kolay olcakmış gibi geliyor sıcaktan canım bişi yemek istemiyor :KK48: ahhh ahh bide meyvenin fazlası zararlı olmasa 7/24 karpuzla kavunla beslenebilirdim yani :KK70:
Ayyy evet yaa ben de kavun karpuza bayılıyorum ama iki dilim yesem artı geliyor. Bu artilarin bi sebebi de bu aslında ama dayanamıyorum :KK43:

Ayyy evet yaa ben de kavun karpuza bayılıyorum ama iki dilim yesem artı geliyor. Bu artilarin bi sebebi de bu aslında ama dayanamıyorum :KK43:
yaa sorma bende dayanamıyorum şuan bile ki aşırı tokum ve şişim ama canım nasıl istiyor böyle soğuk soğukk ayyy vurunn beniiii :sopa: :KK70:

3 kilo anca verdim daha. Spora başlamak istiyorum. O olursa çok iyi olacak.
Sen dikkat ettin mi çok iyi sonuçlar alıyorsun dediğin gibi biraz da sporu eklersen hayatına çok kısa sürede bu çileden kurtulursun canım zaten çok bi fazlan yok bayramdan sonra sıkı bi spor programına var mısın :KK66:
Hayirr bu saatte yeme bari ☺
Karpuzda cok şeker var, bak yedikten sonra sen de dikkat et arti gelip gelmediğini
yook yook yemiyorum zaten o pastayı yedikten sonra hele mümkün değil . bu arada sonunda kvden kefir mayası aldım gelir gelmez mayaladım birazda mayalanmış verdi yarın akşamdan itibaren şu kefir kürüne başlayabilcem sonunda :halay:

Sen dikkat ettin mi çok iyi sonuçlar alıyorsun dediğin gibi biraz da sporu eklersen hayatına çok kısa sürede bu çileden kurtulursun canım zaten çok bi fazlan yok bayramdan sonra sıkı bi spor programına var mısın :KK66:

yook yook yemiyorum zaten o pastayı yedikten sonra hele mümkün değil . bu arada sonunda kvden kefir mayası aldım gelir gelmez mayaladım birazda mayalanmış verdi yarın akşamdan itibaren şu kefir kürüne başlayabilcem sonunda :halay:
Basla bakalim, sonucu haberdar et, merak ediyorum :KK66:

inşallah işe yarar valla nişanlımın kardeşi çok güzel kilo vermiş zaten kilolu değildi de işte :işsiz: ama onunki azim işte sabah işe gitmeden spora gitmeler falan kürler falan değil yani formunun sebebi :işsiz:
☺☺☺
İnsallİn sende de işe yarar, bakarsın inadimi kırıp kefiri ben de bu kür sayesinde denemis olurum ☺

2018-06-12 10.27.51.jpg
kızlar sevindim . Şaşırdım. Yeniden motivé oldum.. 15 haziran da 58 görsem di keşke.

X