- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
-
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.221
geçmiş olsunn canımmTartilamadimhedeften sastim zaten. Pazar günü gıda zehirlenmesi yaşadım. Sanırım vücudum ds bana yeme oha yani diyodu tek tesellim . RamaZan ayının bitecek olup . Erken aksam yemegi duzenime kavusacak olmam. Hayrlisi
başarılar canımm Allah zihin açıklığı versiin inşallaahhKızlar bugün 3 sınavım var 10.00 da
Dua edin bana :))
Teşekkür ederim canımBravo. Bir anda çok güzel verdin. Metabolizma iyi demekki senin.
Evet canım lütfenArkadaşlar bildirimleri unuttunuz
vorones @pegasus07 @Verano_porteno @gonulll mavi1000 @Sevgi999 degisimdonusum sana 55 mi yazalım?
E görürsün 1 haftada bence. Ne kalmış ki şurdaEki Görüntüle 2156474 kızlar sevindim . Şaşırdım. Yeniden motivé oldum.. 15 haziran da 58 görsem di keşke.
Diyet yapmıyorum ama işte . . Yani ekmek tatlı baklava dondurma .. saçmalıkLâ geçti 1 ayım. Bu ara biraz dikkat edeyim.58 ı görmek istiyorum artıkE görürsün 1 haftada bence. Ne kalmış ki şurda
Canım ben evde yapamıyorum. Salona başlamak istiyorum. Çocukla nasıl olur onu düşünüyorum şu anda. Bakalım yine en azından yürüyüş yapalım bayramdan sonra. Biz de tatile giriyoruz 2 ay. Oh çok güzel.Sen dikkat ettin mi çok iyi sonuçlar alıyorsun dediğin gibi biraz da sporu eklersen hayatına çok kısa sürede bu çileden kurtulursun canım zaten çok bi fazlan yok bayramdan sonra sıkı bi spor programına var mısın
bak işte ne güzel bi fırsat 2 ay tatillCanım ben evde yapamıyorum. Salona başlamak istiyorum. Çocukla nasıl olur onu düşünüyorum şu anda. Bakalım yine en azından yürüyüş yapalım bayramdan sonra. Biz de tatile giriyoruz 2 ay. Oh çok güzel.
Tamamdir canim:) benim de annemler geldi onlari yerlestirdim falan musait degildim ben de zaten:)kremsokola puanlar hazir. Gündüz musait degildim atamadım. Simdi disari cikiyoruz. Gelince atarım olur mu mavi1000 ve @Sevgi999 bildirim yapmadı.
Tartı sana neden gülmüyor? Sen bi abartıyorsun, toparlayana kadar tartı günü geçmiş oluyor. Aynı ben. Haftaiçi daha çok eksi görüyorken pazartesi haftasonundan kaynaklı artı oluyor. Bakalım. Temmuz’a kadar ne yapabilcembu sabah gene guzel bi eksi gordum, tam bildirimden sonra oluyo hep bu guzel eksiler:))
Ben de yarın temizlik yapıcam. 2 gündür yapıyorum aslında. Çamaşır bitmiyor maşallah.Buralar yine sus pus olmuşbende yorgunluktan ölüyorum sanırım ama asli görevimi yerine getireyim
cgdmk 2 yumurta az peynir 2 dilim karpuz 2 ceviz
akşam bi kase çorba , 1 tabak taze fasulye
kefir kürü
3 saat temizliğim var bugün spor olarak aslında daha çokta zorlu temizlik kısmı aşağı yukarı 3 saatyarında temizlik var programımda
ben çok fena ince temizliğe giriştimBen de yarın temizlik yapıcam. 2 gündür yapıyorum aslında. Çamaşır bitmiyor maşallah.
ip atlama süperr çok mantıklı bende sana eşlik edebilirim canımsueno34 tatilde hiç bişe yapamazsam ip atlarım diye düşünüyorum
İnşallah canım :)Başarılar canım, Allah yardımcın olsun, inşallah bunları da başarılı bir şekilde atlatirsin.❤
Allah razı olsun canım :)başarılar canımm Allah zihin açıklığı versiin inşallaahh