Hedef 15 Haziran!

Bugün iftarda disaridaydik
Öğlen yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
Yeşillik
Akşam
Tavuk sis
Adana
Salata
Semizotlu cacık
Üç kiraz
İki hurma
3 zeytin
Mercimek çorbası
2800 su
500 bitki çayı

selam kızlaar ,
günün menüsü cgdmk cgdmk canım hiç bişey yemek istemedi bugün gündüz sebze suyu yaptım içtim az meyveyle karışık
akşamda kızlar son dakika golü atarak görüşelim dediler aceleyle çıkmak durumunda kaldım dışarda bi tost yedim çay içtim şekerli uzun zamandan sonra çay içince şekerli çok tatlı geldi :KK48: bu sebeple daha kolay alışırım heralde şekersiz çaya :KK70:
Verano_porteno Verano_porteno bugün sadece 1 saat normal tempo yürüyüşüm var 270 p canım

cgdmk cgdmk bugunku menum
Spor oncesi: kurutulmus et
Oglen: korili tavuk, peynirli salata, 2 kasik pilav
Aksamustu: 1 bira
Aksam: marula sarilmis iki tane hamburger koftesi

1850 kalori falan oldu ama spordan oldum desem yeridir. Bi arkadasimin tavsiyesi uzerine bi dans studyosuna gittim cok eglendim ya zaman nasi gecti hic anlamadim ama su an heryerim agriyo :KK70:@Verano_porteno 1 saat pilates, 2 saat dans

Kızlar selam :)
Bugün tartıldım 60,2 çıktım açıkçası dediğim gibi dikkat edemiyorum ama wc ye falan çıktım bir de oruç malum sanırım o yüzden :)

cgdmk cgdmk menüm
Sahur: yoğurtlu tavuk salatası 3 yk sanırım + yarım dilim çeçil peyniri
İftar : 2 küçük kepçe şehriyeli yoğurt çorbası
1 hurma
5 tane falan patates kızartması
3 kaşık var yok taze fasulye

Kalori baya az tutuyor ama dondurma yerim ben büyük ihtimalle bir de sahura kadar meyve sanırım
Dondurma biraz kalorili olacak :KK43:

@Verano_porteno tatlım spor yapamıyorum yürüyüş falan anca ama dediğim gibi çok dikkat edemediğimden hepsini cezaya yazıyorum karşılamaz ama

cgdmk cgdmk bugunku menum
Spor oncesi: kurutulmus et
Oglen: korili tavuk, peynirli salata, 2 kasik pilav
Aksamustu: 1 bira
Aksam: marula sarilmis iki tane hamburger koftesi

1850 kalori falan oldu ama spordan oldum desem yeridir. Bi arkadasimin tavsiyesi uzerine bi dans studyosuna gittim cok eglendim ya zaman nasi gecti hic anlamadim ama su an heryerim agriyo :KK70:@Verano_porteno 1 saat pilates, 2 saat dans
Canım kurutulmuş et nasıl oluyor?
Köfte ekmeksiz olması çok güzel olmuş
Kalanı da bira harici güzel bence Türk kahvesi ya da sade kahve içebilirsen spor öncesi daha fazla kalori yakarsııın

selam kızlaar ,
günün menüsü cgdmk cgdmk canım hiç bişey yemek istemedi bugün gündüz sebze suyu yaptım içtim az meyveyle karışık
akşamda kızlar son dakika golü atarak görüşelim dediler aceleyle çıkmak durumunda kaldım dışarda bi tost yedim çay içtim şekerli uzun zamandan sonra çay içince şekerli çok tatlı geldi :KK48: bu sebeple daha kolay alışırım heralde şekersiz çaya :KK70:
Verano_porteno Verano_porteno bugün sadece 1 saat normal tempo yürüyüşüm var 270 p canım
Canım çok az yemişsin dışarda tostla yırtınan iyi olmuş :KK70:
Şekeri ilk bıraktığımda çaykolik olan ben günde bir anca içiyordum o da yanında tatlıyla ama şu an yok hiç içemiyorum ve gerçek çay tadı geliyormuş hep derdim sanki şeker atınca gelmiyor diye :KK70: ama bayatlasa falan hemen anlıyorsun şeker gizliyor biraz sanırım bu olayları :KK70:. Hangi ilde okuyorsun canım

Bugün iftarda disaridaydik
Öğlen yumurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalık
Yeşillik
Akşam
Tavuk sis
Adana
Salata
Semizotlu cacık
Üç kiraz
İki hurma
3 zeytin
Mercimek çorbası
2800 su
500 bitki çayı
Canım bu arada menün çok güzel
Suyu gerçekten o kadar içebilmek Harika maşallah tebarakallah
İnşallah bayrama hedef kilomuza ulaşırıız

SELam kızlar
Sabah
Su böreği

Aralarda bahçeden meyveler
Dut kayısı kiraz

Akşam
1 kase mercimek çorbası
Çok az ekmekle kokoreç
Salata

Bugün cok yoğundum, giremedim. Sabah seminer, sonra epey bi temizlik, aksam da komsular iftara geldi
Menü
İftar
Oruclu değilim ama yemek yemeye fırsatım olmadı.
Tavuk yemeği
Cacik
2800 su
850 bitki çayı
@Verano_porteno iki gunle birlikte 4 saat temizlik
1 saat 15 dk normal tempo yürüyüş

X