Hedef 15 Haziran!

Çok iyisin

Gunaydın kızlar.teşekkürler geçmişolsun dıleklerınız için
Dün serum taktık bu gün ıyı oğlum .ıkı gündür spor yapamadım bu gün sabah eşim evdeydi o baktı bende 1 saat yürüdüm.zaman olursa akşam üstüde yürürüm.
Yarışmaya burdan devam kararı çıkmış sanırım.temmuz sonunda kapanacak okullar ve 1 ay çocukların son sınavları var.o yüzden ben aktif olsmwyabılırım.bıldırım yaparım ama motıvasyon için sadece bıldırım yeterli olmuyor.isterseniz beni listeden çıkartabilirsiniz kızlar.kırılmam kesinlikle.diyete devam ederim kendi çapımda,liste dışı her pazartesi bildirimde yaparım kabul ederseniz.
Zaman bulursam tekrar ugrarım

Geçmiş olsun canım

Yok canım çıkarmayiz

Aksam yuruyusleri, hele sahilde, bayılırım, ardından da bi kahve misss
Ahh ahhh en sevdiğim şeydir miisss gibi deniz kokusunda yürü sonra otur manzaranın tadını çıkar falan ama Avrupa yakasının sahilleri içler acısı canım ya valla Anadolu yakasında olsam heralde sahilden alamazlar beni ama bu tarafta mümkün değil yani rahat rahat yürüyemezsin

Himm uzuldum senin için, ben tabi ckaleyi hayal ederek yazdim ☺

günün menüsü cgdmk
gündüz 2 yumurta, biraz lor, 2 ceviz, 2 dilim karpuz
Arada kahve
akşam yine biber dolması 3 adet ,yoğurt 1 çatal makarna
sporum Verano_porteno
1 saat normal tempo yürüyüş 270 p
1 saat orta tempo aerobic 510 p
Toplam : 780 p
Bu arada reglimin eli kulağında sanırım geldi gelecek gibi nazlanmazsa tabii şiştikçe şişiyorum o yüzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…