- 4 Mayıs 2010
- 768
- 360
-
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.001
70li diye hatirliyordum ama başları177 ya, bunun cok muhabbeti gecti aslinda:))
Çok iyisinbugun oldum bittim, hem deli gibi spor yaptim, hem azicik bisey yedim.cgdmk
Oglen: peynirli salata, haslanmis barbeku soslu tavuk (sosu cok sekerliydi ne yazik ki)
Spor oncesi: oglenden kalan biraz salata ve tavuk
Aksam: bol peynirli zeytinyagli salata
Toplam: 1400 kalori
SporVerano_porteno yarim saat tabata, yarim saat pilates
Sokola seni izliyorsa görebilirsinResme bakamadım ben. Nereden girip görüyoruz
Izliyorum hemen mavi:)Resme bakamadım ben. Nereden girip görüyoruz
Bana kalsa topuklu giymezdim de gelin hanimin cok sert talimatlari vardi70li diye hatirliyordum ama başları
Yanyana dursak solundaki gibi olurdum sanırım
yanındaki gelindi galiba. o zaman açık saçı da mı o istedi, hepinizin saçı açıktı çünkü.Bana kalsa topuklu giymezdim de gelin hanimin cok sert talimatlari vardi
Geçmiş olsun canımGunaydın kızlar.teşekkürler geçmişolsun dıleklerınız için
Dün serum taktık bu gün ıyı oğlum .ıkı gündür spor yapamadım bu gün sabah eşim evdeydi o baktı bende 1 saat yürüdüm.zaman olursa akşam üstüde yürürüm.
Yarışmaya burdan devam kararı çıkmış sanırım.temmuz sonunda kapanacak okullar ve 1 ay çocukların son sınavları var.o yüzden ben aktif olsmwyabılırım.bıldırım yaparım ama motıvasyon için sadece bıldırım yeterli olmuyor.isterseniz beni listeden çıkartabilirsiniz kızlar.kırılmam kesinlikle.diyete devam ederim kendi çapımda,liste dışı her pazartesi bildirimde yaparım kabul ederseniz.
Zaman bulursam tekrar ugrarım
Ben tartı bildiremedim aslında yüzüm yok . yani koptum iyiceYarın tartı günü, unutmayın arkadaşlar
@Sevgi999 @Zmnesrinteletubbies vorones @degisimdonusum
@mavi1000
Yok canım çıkarmayizGunaydın kızlar.teşekkürler geçmişolsun dıleklerınız için
Dün serum taktık bu gün ıyı oğlum .ıkı gündür spor yapamadım bu gün sabah eşim evdeydi o baktı bende 1 saat yürüdüm.zaman olursa akşam üstüde yürürüm.
Yarışmaya burdan devam kararı çıkmış sanırım.temmuz sonunda kapanacak okullar ve 1 ay çocukların son sınavları var.o yüzden ben aktif olsmwyabılırım.bıldırım yaparım ama motıvasyon için sadece bıldırım yeterli olmuyor.isterseniz beni listeden çıkartabilirsiniz kızlar.kırılmam kesinlikle.diyete devam ederim kendi çapımda,liste dışı her pazartesi bildirimde yaparım kabul ederseniz.
Zaman bulursam tekrar ugrarım
Aksam yuruyusleri, hele sahilde, bayılırım, ardından da bi kahve misssBugün feci sıcak İstanbul yürüyüşe çıkayım dedim 1 saat anca yürübildimyürüyüş saatlerini değiştirmenin vakti gelmiş artıkk
Ahh ahhh en sevdiğim şeydir miisss gibi deniz kokusunda yürü sonra otur manzaranın tadını çıkar falan ama Avrupa yakasının sahilleri içler acısı canım ya valla Anadolu yakasında olsam heralde sahilden alamazlar beniAksam yuruyusleri, hele sahilde, bayılırım, ardından da bi kahve misss
Himm uzuldum senin için, ben tabi ckaleyi hayal ederek yazdim ☺Ahh ahhh en sevdiğim şeydir miisss gibi deniz kokusunda yürü sonra otur manzaranın tadını çıkar falan ama Avrupa yakasının sahilleri içler acısı canım ya valla Anadolu yakasında olsam heralde sahilden alamazlar beniama bu tarafta mümkün değil yani rahat rahat yürüyemezsin
Himm uzuldum senin için, ben tabi ckaleyi hayal ederek yazdim ☺