- 4 Mayıs 2010
- 768
- 360
-
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.041
Ben de oldum sanmıştım, az az gelmisti gece, olmamisimBenimki hala kararsızlarda gelseeeemmi gelmesem miii oyun oynuyor resmenbi gelse de rahatlaasam
Güzel yemissin, afiyet olsunSabah
Omlet domates salatalık zeytın peynır biber
Akşam
Tarhana çorbası
Fırında kuzu eti
Mısafırım vardı spor yapamadım.
Gunaydin canım, şaşırdım mı, hayir ☺Günaydın kızlar; nasıl gidiyor diyet? Ben biraz abarttım galiba ama toparlıcam bugün.
Afiyet olsun canım, alkol bana nedense hiç kacamak gibi gelmiyorBugunku menum pek iyi olmadi ama kalorisi cok kotu degilcgdmk
Oglen: peynirli tavuk, bol salata, 3-4 kasik haslanmis meksika fasulyesi
Aksam: 1 bira, 1 kadeh sarap, 1 bardak kokteyl
Aksam icince yemek yemedim artik, 1 catal mantar sote aldim yemek olarak:))
Spor @Verano_porteno 1 saat yavas tempo yoga, yarim saat hizli yurume
Günaydın.Günaydınlar herkese ❤
Nasılsınız ☺
Ooo Allah kolaylık versin. Benim de ctesi var.Günaydın.
Uykusuzum bugun.
4 buçukta yatıp 9 da kalktım.
Bı de mısafirim var ıftara yarında var. Cok işim var.
benimde işte dün gündüz öyleydi. bugün oldum artık şükür ama ağrım var sersem gibiyimBen de oldum sanmıştım, az az gelmisti gece, olmamisim
Bu dönem benim iştahım çok açılıyor canım ya. Zor tutuyorum kendimi. Ramazan diye fazla bişe yemek de gelmiyor içimden. ABur cubur oluyor birazGunaydin canım, şaşırdım mı, hayir ☺
Bende eskiden senin gibi düşünürdüm ekmeksiz doyamam diye , ekmeksiz yemek yiyemezdim hatta midem falan bulanırdı ama zamanla öyle olmadığını fark ettim şimdi sıfır ekmekle bi tabak yemekle doyuyorum şaka gibiGünaydın bende biraz toparlandım hastalıktan. Öksürük kaldı sadece. Spora dönüş yapıcam hemen. Dün akşam iş yeri iftarı vardı ekmek hiç yemedim. Ama etlerin anasını ağlattım. Bir öğünde o kadar et yememiştim hiç . acayip doydum yalniz. Ekmeksiz doyuluyormuş onu gördüm. Çaylada bir dilim güllaç yedim affola
hufff bende hiç sarmak istemiyorum aburcuburaBu dönem benim iştahım çok açılıyor canım ya. Zor tutuyorum kendimi. Ramazan diye fazla bişe yemek de gelmiyor içimden. ABur cubur oluyor biraz
ben de şimdi oldum canim. Benim cok ağrılı gecmiyo şükür de şu sislik belki yarına biraz iner. Ayaklarini sicak tutunca falan ağrı gecmiyor mu? Benim agriyacak gibi olunca hemen ayağıma biseyler giyerimbenimde işte dün gündüz öyleydi. bugün oldum artık şükür ama ağrım var sersem gibiyim
Ben adete iki üç gun kala cok yemek isterim, iştahım acilir, gelmeye başlayınca da gider bi on gün falan gelmez ☺hufff bende hiç sarmak istemiyorum aburcuburainşallah kaçamaksız atlatırım bu dönemi ilk günüm sancılı geçtiğinden zaten canım bişi yemek istemiyor ama bakalım diğer günleri de kurtarırım inşallaah
Yok canım zaten ayağımı hep sıcak tutarım hiç çıplak tutmam ama fayda etmiyorben de şimdi oldum canim. Benim cok ağrılı gecmiyo şükür de şu sislik belki yarına biraz iner. Ayaklarini sicak tutunca falan ağrı gecmiyor mu? Benim agriyacak gibi olunca hemen ayağıma biseyler giyerim
Ayy ne güzel senin regl dönemin çok karakterliymiş vallaaBen adete iki üç gun kala cok yemek isterim, iştahım acilir, gelmeye başlayınca da gider bi on gün falan gelmez ☺
İnşallah CanımSenin sınavların bitince gelirsin sen canım. Paylaşımların iyiydi.. senin sınavların zor olur gayet normal gelmemen
Selam canım ben de senin muhabbetini özledim, sınavlarını hayırlısıyla bitir ki gönül rahatlığıyla muhabbet edip kilocuklarimizi verelimkızlar selam :) cuma ve salı son finallerim var bana dua edin
Ya ben de iyice bozdum inşallah almasam barimuhabbetinizi özledim ama konuları anca yetiştiriyorum gelemiyorum
İnşallah ilk fırsatta buradayım :)
Umarım hepimiz kilo veririiiz