Hedef 15 Haziran!

Günaydın bende biraz toparlandım hastalıktan. Öksürük kaldı sadece. Spora dönüş yapıcam hemen. Dün akşam iş yeri iftarı vardı ekmek hiç yemedim. Ama etlerin anasını ağlattım. Bir öğünde o kadar et yememiştim hiç . acayip doydum yalniz. Ekmeksiz doyuluyormuş onu gördüm. Çaylada bir dilim güllaç yedim affola

Afiyet olsun canım, alkol bana nedense hiç kacamak gibi gelmiyor

Bende eskiden senin gibi düşünürdüm ekmeksiz doyamam diye , ekmeksiz yemek yiyemezdim hatta midem falan bulanırdı ama zamanla öyle olmadığını fark ettim şimdi sıfır ekmekle bi tabak yemekle doyuyorum şaka gibi

Bu dönem benim iştahım çok açılıyor canım ya. Zor tutuyorum kendimi. Ramazan diye fazla bişe yemek de gelmiyor içimden. ABur cubur oluyor biraz
hufff bende hiç sarmak istemiyorum aburcubura inşallah kaçamaksız atlatırım bu dönemi ilk günüm sancılı geçtiğinden zaten canım bişi yemek istemiyor ama bakalım diğer günleri de kurtarırım inşallaah

Ben adete iki üç gun kala cok yemek isterim, iştahım acilir, gelmeye başlayınca da gider bi on gün falan gelmez ☺

ben de şimdi oldum canim. Benim cok ağrılı gecmiyo şükür de şu sislik belki yarına biraz iner. Ayaklarini sicak tutunca falan ağrı gecmiyor mu? Benim agriyacak gibi olunca hemen ayağıma biseyler giyerim
Yok canım zaten ayağımı hep sıcak tutarım hiç çıplak tutmam ama fayda etmiyor hiç ağrısız geçirdiğim olmadı zaten sadece ağrı derecesi değişiyor alıştım artık mecbuuuur

Ben adete iki üç gun kala cok yemek isterim, iştahım acilir, gelmeye başlayınca da gider bi on gün falan gelmez ☺
Ayy ne güzel senin regl dönemin çok karakterliymiş vallaa benimde bi iki gün önceden açılıyor iştahım ilk iki gün ağrıdan canım bişi istemiyor ama sonrası gözüm dönüyor ödemimde azalmıyor anca bittikten sonra

Selam canım ben de senin muhabbetini özledim, sınavlarını hayırlısıyla bitir ki gönül rahatlığıyla muhabbet edip kilocuklarimizi verelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…