- 22 Ocak 2011
- 8.105
- 16.118
- Konu Sahibi kremsokola
- #7.021
benim deee, coookkk ozledimmayy nasıl burnumda tüttü şuan kordon
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim deee, coookkk ozledimmayy nasıl burnumda tüttü şuan kordon
yok acik sac kendi ozgun irademizle verilmis:))yanındaki gelindi galiba. o zaman açık saçı da mı o istedi, hepinizin saçı açıktı çünkü.
Bir de seni es geçseymiş keşke, sen doğuştan topuklusun:)
gecmis olsun ogluna pegasuscum ya ben kacirmisim cok aktif olmasan da sorun degil nolucak, hepimizin ara ara isi gucu oluyo zaten:)Gunaydın kızlar.teşekkürler geçmişolsun dıleklerınız için
Dün serum taktık bu gün ıyı oğlum .ıkı gündür spor yapamadım bu gün sabah eşim evdeydi o baktı bende 1 saat yürüdüm.zaman olursa akşam üstüde yürürüm.
Yarışmaya burdan devam kararı çıkmış sanırım.temmuz sonunda kapanacak okullar ve 1 ay çocukların son sınavları var.o yüzden ben aktif olsmwyabılırım.bıldırım yaparım ama motıvasyon için sadece bıldırım yeterli olmuyor.isterseniz beni listeden çıkartabilirsiniz kızlar.kırılmam kesinlikle.diyete devam ederim kendi çapımda,liste dışı her pazartesi bildirimde yaparım kabul ederseniz.
Zaman bulursam tekrar ugrarım
Benim de dun olmam gerekti olmadım ve bugün +100 gordumgünün menüsü cgdmk
gündüz 2 yumurta, biraz lor, 2 ceviz, 2 dilim karpuz
Arada kahve
akşam yine biber dolması 3 adet ,yoğurt 1 çatal makarna
sporum Verano_porteno
1 saat normal tempo yürüyüş 270 p
1 saat orta tempo aerobic 510 p
Toplam : 780 p
Bu arada reglimin eli kulağında sanırım geldi gelecek gibi nazlanmazsa tabii şiştikçe şişiyorum o yüzden
valla benim böyle durumlarda hiç tartılasım gelmiyorBenim de dun olmam gerekti olmadım ve bugün +100 gordum
Ama gerçekten az yahuu senin mide o zaman fındık kadar falan kaldı canımMenü
İftar
Çorba
Yeşillik
Zeytin
Hurma
Gayet doydum, kahveye yer kalmadı, az demeyin :)
2800 su
750 bitki çayı
Ben tartilmadan duramıyorumvalla benim böyle durumlarda hiç tartılasım gelmiyor
Ama gerçekten az yahuu senin mide o zaman fındık kadar falan kaldı canım
Valla sen de hedefine ulaşacaksın bu gidişle. Güzel bi atak geldi senden maşallah
Siviyla doyuyorum
Senin sınavların bitince gelirsin sen canım. Paylaşımların iyiydi.. senin sınavların zor olur gayet normal gelmemenKızlar kusura bakmayın ben de her gün her şey paylaşamıyorum bir de sınav dönemi kusura bakmayın
Durdu canım hatta +100 deyimValla sen de hedefine ulaşacaksın bu gidişle. Güzel bi atak geldi senden maşallah
Regldendir ya. Ben de oldum, acayip şişim valla.Durdu canım hatta +100 deyim
Aynen canım, ama oldum sanırım :)Regldendir ya. Ben de oldum, acayip şişim valla.
Benimki hala kararsızlarda gelseeeemmi gelmesem miii oyun oynuyor resmen bi gelse de rahatlaasamAynen canım, ama oldum sanırım :)
Ptesiye hedef yetismese de insallah devamı gelir