- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 34
-
- Konu Sahibi kremsokola
- #6.981
yaa koruyayim korumasina da regl olucam bikac gune, pazartesiye gecmez bence onun odemiooo hadi inşallaah sokolacım bu hafta koru bence o güzel eksiyii
Ben de 3 4 güne bekliyordum, bugün geldi. Bu ara iştah açıklığım ondanmış. Pazartesi toparlarım diye düşünüyorum.yaa koruyayim korumasina da regl olucam bikac gune, pazartesiye gecmez bence onun odemi
Öğlen yazdım zaten günaydın olmasa da ☺Kaynaştırması bol olan bi okuldayım. Öğretmenler ve veliler onun için geliyorlar. Mezun olacaklar endişeli falan filan.
Sen neden uğramıyorsun ya, bi günaydın deseydin. :)
O eksiler çok iyi motivasyon oluyor, dort elle saril diyetine ☺ay bu sabah coook acayip bi eksi gordum kizlar anlam vermeye calisiyorum su an:)) dun diyete geri donunce odem mi attim nedir?
Çocukla mı gideceksinÖğlen yazdım zaten günaydın olmasa da ☺
Kolay gelsin, seneye ben de başlarım artık ☺
Ctesi gidicem seminerlere başlıyorum
Ben de bugun bekliyordum ama gelmedi. Regl olunca odem sokulmeye baslar ve unutma adetliyken metabolizma iki katı çalışıyor, sakın diyeti birakma. Ben de uc gunde ancak 100 verebildim adet gelecek ondan sanırım ama birakmak yok, olunca devami gelecek inşallah. Belki ptesi hedefe ulasamamyaa koruyayim korumasina da regl olucam bikac gune, pazartesiye gecmez bence onun odemi
Hayır canım yani kızımı goturucem de küçük icin bugün kresle görüştük, 3.5 gun birakicam.Çocukla mı gideceksin
tamam koyayim simdi:))kremsokola hani resimler? :)
Kerevizli kapuska mı? Ya iftarda sebze hiç gitmiyor. İyi yiyorsunMenum
İftar
Kapuska kerevizli
Cacık
Yeşillik
Peynir
Bir çiğ köfte
Bir hurma
2800 su
300 bitki çayı
Sütlü kahve
Boyun kac senin yahu☺tamam koyayim simdi:))
Ben sebzeleri karıştırmayı severim ☺Kerevizli kapuska mı? Ya iftarda sebze hiç gitmiyor. İyi yiyorsun
Sahur
1 haşlanmış yumurta
Peynir zeytin domates
1 dlm ekmek
Öğlen
Pastırmalı yumurta
Krem peynir
Akşam
Sebze çorbası
Taze fasülye
Tavuk
Cacık
Bu mevsımde nerden buldun lahana kerevızı.Verano_porteno dunku yuruyusumu yazdım mı bilmiyorum, 1saatlik normal tempo yürüyüşum var.
Bugun de 45 dk ev işi.
Dondurucu da vardı canım, burada hala satiliyor lahana. Evet değişikliği severimBu mevsımde nerden buldun lahana kerevızı.
Degısık tatları sevıyorsun galıba.
177 ya, bunun cok muhabbeti gecti aslinda:))Boyun kac senin yahu☺