- 14 Aralık 2007
- 3.133
- 7.596
- 34
-
- Konu Sahibi kremsokola
- #6.941
Eline sağlık:)tamamdir ekledim spor puanlarini da:)
Sağol canım evet özellikle son zamanlarda iyi toparladim, gelen giden, memleket falan olmayınca tam adapte olabildim ve tabi ki çok şükür oruç da iyi geldi
thank uuu :)tamamdir ekledim spor puanlarini da:)
senindeEllerinize sağlıkVerano_porteno
Bu son donemde saglam atak yapti masallah
❤❤❤thank uuu :)
seninde
Bu son donemde saglam atak yapti masallah
bu arada cok sevindim senin Adina sueno yaaa ben bile rahatladim wallaTüüh yaa 1 kiloyu geçememişimgeçen hafta 65,6 bu hafta 64,6 fark 1 kg rekorum bu benimm yaa
Ekmeklere başladın sencgdmk menum soyle
sabah: 1 dilim ekmek, peynir, domates, salatalik
ogle: 1 Tabak kabak yemegi, yogurt , 1 dilim ekmek
aksam: brisket (yagli bi et diebiliriz), salata
spor : 1 saat normal tempo yuruyus, yarim saat cardio box, yarim saat halim kalirsa 1 saat aerobic.
3 gun denicem canim, 3 ogun eski usul diyetisyen menusu tarzi . Sebze yemekli, yogurtlu, salatali, ara ogunlu,nispeten daha az proteinli vs. Persembeye kadar ise yaramazsa eski usule donerimEkmeklere başladın sen
bu arada cok sevindim senin Adina sueno yaaa ben bile rahatladim walla
Yazik yaa, sana mi yazik kadincagiza mi bilemedim gerciçok teşekkür ederim canım valla annem bile bi ohhh çekti onunla yetinmedi ödüllendirmeye kalktıı onlar döneri iskender usulü yapıp yediler de bende öyle yeseymişim neymiş efendim ödülmüş
İskender yiyebilirsin canim pidesi olmadan tabiçok teşekkür ederim canım valla annem bile bi ohhh çekti onunla yetinmedi ödüllendirmeye kalktıı onlar döneri iskender usulü yapıp yediler de bende öyle yeseymişim neymiş efendim ödülmüş
Alıştılar artık yaa bizim evde 8 dir yemek saati ben tabi daha erken saatte yiyorum . Arada bi sofrada eşlik ediyorum onlaraYazik yaa, sana mi yazik kadincagiza mi bilemedim gerciaileler de bizimle cile cekio walla