Hedef 15 Haziran!

elinize sağlık kızçeler :) ay spor yapamıyorum ramazanın başından beri ya misafir alıyoruz ya gidiyoruz bu haziranın 20sine kadar devam eder düzenim kalmadı :KK42: iftardan on dakika once tartıldım tam 69 dum haftaya -400 gram karla başladım ashgsff

elinize sağlık kızçeler :) ay spor yapamıyorum ramazanın başından beri ya misafir alıyoruz ya gidiyoruz bu haziranın 20sine kadar devam eder düzenim kalmadı :KK42: iftardan on dakika once tartıldım tam 69 dum haftaya -400 gram karla başladım ashgsff
İpin ucunu birakmazsan gitmeye başlayınca 300-400 gider :KK66:

Kimse ugramayinca artık ben de pek ugramiyorum :KK66:
Bugün bitmistir artik isler, gerci sen rehberlikcisin pek yil sonu isin olmaz
Kaynaştırması bol olan bi okuldayım. Öğretmenler ve veliler onun için geliyorlar. Mezun olacaklar endişeli falan filan.
Sen neden uğramıyorsun ya, bi günaydın deseydin. :)

selam kızlarrr, ben bi spor yapmışım ki sormayın sanki ilk defa yapıyormuşum gibi bacaklarım hala titriyor :KK48: bi video gördüm değişiklik olsun onu yapayım dedim iyi mi ettim kötü mü bilemedim tabi :KK70: bide yoga denedim başlangıç seviyesinde :KK48: Verano_porteno Verano_porteno 40 dk yoga 200 p 60 dk pilates-yoga karışımı bi video canıma okudu :KK70: 420 p Toplam 620 p
cgdmk cgdmk menüm de şöylekiii
gündüz yoğurt , 1 dilim ananas ve birazda chia tohumu blenderdan geçirim yedim/içtim
arada kahve 3 hurma
akşam 3 adet biber dolması ve yoğurt

X