- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- Konu Sahibi kremsokola
- #6.961
ben sadece etini aldım annem pideler için baya bi zorladı yiyim diye ama yok yemedimİskender yiyebilirsin canim pidesi olmadan tabi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben sadece etini aldım annem pideler için baya bi zorladı yiyim diye ama yok yemedimİskender yiyebilirsin canim pidesi olmadan tabi
İyi etmissin, löp löp yağ olacağına, lop löp et olmuşsunben sadece etini aldım annem pideler için baya bi zorladı yiyim diye ama yok yemedim
Ben 60,5 diyorum inşallah@kolera88 hedefin 51.5 dimi
sueno34 mavi1000 @gonulll @pegasus07 teletubbies Zmnesrin @Sevgi999 @vorones haftaya hedefleriniz varsa söyler misiniz
Benim hedefim yok canım hala hastalığı atlatmaya çalışıyorum. Cteside güreye gidicem arda tartı yok pazartesi tartılamam. Olmazsa ctesi gitmeden tartılır yazarım@kolera88 hedefin 51.5 dimi
sueno34 mavi1000 @gonulll @pegasus07 teletubbies Zmnesrin @Sevgi999 @vorones haftaya hedefleriniz varsa söyler misiniz
Neyy Neyy NeeyyyGeçen hafta 60.3
Bu hafta 58.6
Fark 1700
Puan 28
Hedefim 59.5 tu
+2 de hedeften
Haftaya hedefim 57.5 inşallah
kremsokola
❤❤❤Neyy Neyy Neeyyy
maşallaaahhh tü tü tü
İpin ucunu birakmazsan gitmeye başlayınca 300-400 giderelinize sağlık kızçeler :) ay spor yapamıyorum ramazanın başından beri ya misafir alıyoruz ya gidiyoruz bu haziranın 20sine kadar devam eder düzenim kalmadı iftardan on dakika once tartıldım tam 69 dum haftaya -400 gram karla başladım ashgsff
Kimse ugramayinca artık ben de pek ugramiyorumAa herkesler nerelerde ya? Kimse uğramamış bugün. Yıl sonu işleri vardı uğrayamadım ben de.
Napıyorsunuz kızlar?
Tünaydın ☺Gunaudin kizlar
Kaynaştırması bol olan bi okuldayım. Öğretmenler ve veliler onun için geliyorlar. Mezun olacaklar endişeli falan filan.Kimse ugramayinca artık ben de pek ugramiyorum
Bugün bitmistir artik isler, gerci sen rehberlikcisin pek yil sonu isin olmaz
ooo hadi inşallaah sokolacım bu hafta koru bence o güzel eksiyiiay bu sabah coook acayip bi eksi gordum kizlar anlam vermeye calisiyorum su an:)) dun diyete geri donunce odem mi attim nedir?
şu 40 derece sıcaklıkta olan mıııaksama da kavurucu sicakta pilates dersim var gene, bana sans dileyin
evet bizzat kendisi:))şu 40 derece sıcaklıkta olan mııı