- 5 Mart 2016
- 1.847
- 4.386
- Konu Sahibi kremsokola
aaaa kusura bakma canımm o kadarda dikkatli baktım nasıl görmemişimGünaydın.
Dün lıste yapılmış ama ısmım yok.
Eklenmeyecekmıyım acaba.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaa kusura bakma canımm o kadarda dikkatli baktım nasıl görmemişimGünaydın.
Dün lıste yapılmış ama ısmım yok.
Eklenmeyecekmıyım acaba.
evet ya bizim grubun hepsi yakın kilolarda 60'lar genelde pegasus07 cuğum alınma tamamListeye baktım herkes birbirine yakın. Hedef ve başlangıç kilo farkları herkesin hemen hemen aynı.
Grupta birbirimizi gaza getirmeliyiz bol bol ve ben ayrıca kendime dişli bir kaç rakip seçicem, onlar beni secmese de
Alttan alttan takip edicem onları
Rüyama da kimse girmedi
Du bi daha bakim listeye
Nerde ölçüyorlar bunu canım ?kızlar yağ oranımı ölçtürdüm. Sadece göbekte fazla 2 kilo yağ var dedi. Zaten benim sıkıntım orda. Kalsiyum ve su eksiği çok fazla dedi. kas da yokmuş. metabolizma yaşım 17 imiş.
profesyonelde bi aletti.
eczanede diyetisyenlerin kullandığı bir cihaz dedi. Bi ilaç almaya gitmiştim sordum ölçtüler.Nerde ölçüyorlar bunu canım ?
Yok cnm nıye alınayım.evet ya bizim grubun hepsi yakın kilolarda 60'lar genelde pegasus07 cuğum alınma tamam
Ikı gün kılo bıldırımı yapalım fakat tabloda 1 günün ki yazılsın bence.hangı gun olduğu farketmez.pazartesi ılk bıldırımı yaptık dıye pazartesı olabılır.cuma olursa da uyarım sorun yokKızlar tabloda pazartesi mi olsun cuma mı olsun yoksa ikisi birden mi olsun ona göre düzenleyeyim tekrardan gonulll tabloyu düzeltirken eklicem seni canım tekrar kusuuraa bakmaaa
@game_over seni de seçecektim ama senin hedefe çok az kalmış. Verano ile hedef başlangıç farklarimiz çok yakın.
Olsun banane ben yine de verano seciyorum seni
degisimdonusum seni de seciyorum pikaçu
Aslında bir kaç tane daha var göz koyduklarım ama ya sadece simitleri kalmış oysa benim her yerimi yağ sarmış
Ya da boylarından daha da aşağıda olmak istiyorlar ya da hedeflerine az kalmış
Estağfirullah :)) youtube da leslie yazarsan görürsün videoları 1 mil 15 dk 2 mil 30 dk artarak gidiyor. Yerinde adım sayar gibi düşün videoyu izleyince anlayacaksın. Gerçekten baya yoruyor terletiyor insanı kolay gibi görünüyor ama öyle değilMerak ettiğim için soruyorum leslie nedir acaba? Cahil miyim neyim
45 dakikada 3 km yürüyosun canm baya terletiyor ve en güzel yanı ertesi gün kas ağrıların olmuyorrMerak ettiğim için soruyorum leslie nedir acaba? Cahil miyim neyim
bence papzartesi olsun..haftada 2 kere tartilirsam moralim bozuluyo..pek fark olmuyo cunkuKızlar tabloda pazartesi mi olsun cuma mı olsun yoksa ikisi birden mi olsun ona göre düzenleyeyim tekrardan gonulll tabloyu düzeltirken eklicem seni canım tekrar kusuuraa bakmaaa
Benımkılerde öyle yere yatayım hele hemen tepemdeler spor falan yapamıyorum çocuklarla. Köprü hareketi yapıcam bı bakıyorum sırtıma bınmısler hafı gezdır anne bızı dıyorlar.Spor da yapmayı düşünüyorum ama ben spor yapmayı deneyince oğlum onunla oyun oynuyorum sanıyo tepiniyo resmen koltuk tepelerinde