Hedef 15 Haziran!

Listeye baktım herkes birbirine yakın. Hedef ve başlangıç kilo farkları herkesin hemen hemen aynı.
Grupta birbirimizi gaza getirmeliyiz bol bol ve ben ayrıca kendime dişli bir kaç rakip seçicem, onlar beni secmese de:KK53:
Alttan alttan takip edicem onları:KK53:

Rüyama da kimse girmedi:KK43:
Du bi daha bakim listeye :KK45:
evet ya bizim grubun hepsi yakın kilolarda 60'lar genelde pegasus07 pegasus07 cuğum alınma tamam:KK68:

kızlar yağ oranımı ölçtürdüm. Sadece göbekte fazla 2 kilo yağ var dedi. Zaten benim sıkıntım orda. Kalsiyum ve su eksiği çok fazla dedi. kas da yokmuş. metabolizma yaşım 17 imiş.
profesyonelde bi aletti.
Nerde ölçüyorlar bunu canım ?

Kızlar yüzdeye göre en fazla kilo verene en yüksek puanı verelim,öyle devam edelim.
Çok çetrefilli olmasına gerek yok aslında. Sonuçta amacımız kilo vermek. 1 ay sonra yerinde sayanları uyarırız, yanlış yaptığın bir şeyler var deriz. Ya da önerilerde bulunur eleştiririz.
Sonuçta burada puan toplamak amaç değil, sadece motivasyon için bir araç olduğunu düşünüyorum..

Kızlar tabloda pazartesi mi olsun cuma mı olsun yoksa ikisi birden mi olsun :KK70: ona göre düzenleyeyim tekrardan gonulll gonulll tabloyu düzeltirken eklicem seni canım tekrar kusuuraa bakmaaa
Ikı gün kılo bıldırımı yapalım fakat tabloda 1 günün ki yazılsın bence.hangı gun olduğu farketmez.pazartesi ılk bıldırımı yaptık dıye pazartesı olabılır.cuma olursa da uyarım sorun yok:KK28:

Merhaba kızlar:) nasılsınız hemen yaptıklarımı yazayım sabah koca bir bardak kaynamış limonşu su içtim kahvaltıda bie ince dilim kepekli ekmek,1 yumurta,bol salatalık, bir dilim peynir yedim. Şimdilik iyiyim sadece caydaki şekeri tümden kesemedim minik bi kaşık atıveriyorum:KK22:

bol kalorili günler bayanlar :KK200: mesajlarınızın hepsini okudum kendimi şu sinsi gbi okuyup okuyup çıkan vatsap grubunda gibi hissetim :KK71: bence kilo bildirimini pazartesi yapalım ki haftasonu kaçamağından da kaçmış oluruz olmasada sorun degil siz nasıl istersseniz :KK73:
yediklerime de gelince dün biraz kaçamak yaptım ama bugun oruçla telafi ettim böyle küçük cezalar iyi oluyor ve perşembe orucunuda tutmuş oldum En Büyük TÜRKİYE spor olarak 1 nisandan beri leslie 3 mile yürüyorum

@game_over seni de seçecektim ama senin hedefe çok az kalmış. Verano ile hedef başlangıç farklarimiz çok yakın.
Olsun banane ben yine de verano seciyorum seni :KK47:
degisimdonusum degisimdonusum seni de seciyorum pikaçu:rolleyes:
Aslında bir kaç tane daha var göz koyduklarım ama ya sadece simitleri kalmış oysa benim her yerimi yağ sarmış:KK75:
Ya da boylarından daha da aşağıda olmak istiyorlar ya da hedeflerine az kalmış:cry:

oku oku ancak yazabildim kızlar
maşallah diyorum :KK70:
ben de seni seçtim cgdmk cgdmk
bugün yoğun geçiyor bayağı
listeye bakıp ben de gözüme birini daha kestirebilirim :olamaz:

Merak ettiğim için soruyorum leslie nedir acaba? Cahil miyim neyim:oops:
Estağfirullah :)) youtube da leslie yazarsan görürsün videoları 1 mil 15 dk 2 mil 30 dk artarak gidiyor. Yerinde adım sayar gibi düşün videoyu izleyince anlayacaksın. Gerçekten baya yoruyor terletiyor insanı kolay gibi görünüyor ama öyle değil

Spor da yapmayı düşünüyorum ama ben spor yapmayı deneyince oğlum onunla oyun oynuyorum sanıyo tepiniyo resmen koltuk tepelerinde:KK70::KK70:
Benımkılerde öyle yere yatayım hele hemen tepemdeler spor falan yapamıyorum çocuklarla. Köprü hareketi yapıcam bı bakıyorum sırtıma bınmısler hafı gezdır anne bızı dıyorlar.
Bugün onlar uyanmadan azıcık spor yaptım.

X