Hedef 15 Haziran!

Kizlar bugun spordan once 2 muz yedim
Spor olarak 1 saat zumba , 40 dk da agirlik
Aksam yemeginde de 1 parca steak, lahana salatasi, biraz ay cekirdegi , 2 bira 33luk
Spora guvenip rahat davraniorum bu ara, yapmamam lazim bole

Aksam yemeginde de 1 parca steak, lahana salatasi, biraz ay cekirdegi , 2 bira 33luk
Canım biraz fazla geldi bana da. Spora güveniyoruz evet ama böyle devam ederse aynı kalırsın veremezsin

bugün bana noliiii yaa canım sürekli bişiler yemek istiooo :skandal:
Bende de vardı dün, az kacamakli geçti ama hiç olmamalıydı.

Yok ben yapmıyorum da çok duydum. Yapan arkadaşımda vardı. WC ye de etkili olmuş galiba.
Ben bugün kayısılı form çay denedim çok sevdim.
Kayısılı form çayı müthiş bişey. Ben ondan önce acı çehre tohumu bile yedim, bana mısın demiyordu artık ama kayısılı çayı içmeye başladım, sorun kalmadı artık.

Bana da fazla geldi. Spordan önce muzu yemenin enerji vermesinden başka bi sebebi var mı? Birayi tek iceydin bari :)

Günaydın kızlar;
nasıl gidiyor bakalım diyet miyet? cumaya az kaldı durumlar nasıl?
Günaydın canım. Evet az kaldı. İyi gidiyor da ben kaç aydır yerimde durmaktan sıkıldım. Hep 62-65 arasıyim. 59 görmek istiyorum artık. 61.5 a kadar indim abimler geldi 10 gün kaldı hooop yine çıktım. Sende durum nasıl

Gunaydin hepinize. Ben de arkadaslarin evine davetliydim biraz kacirmis olabilirim:bicak: bugunku menum soyle oldu
Sabah: fistik, kurutulmus et
Oglen: salata, iki parca izgara tavuk fileto, 3-4 kasik haslanmis meksika fasulyesi
Aksam: pirincli deniz urunlu salata, 3 kadeh sarap, 5-6 parca cips

Bu kadar sarap icmicektim ama ben bakmiyoken doldurdular hep bardagimi ya:) saka yapmiyorum cidden oyle yapti hainler, mutfaga biraktim en son bardagimi:)) kac aydir gormedigim arkadaslarimdi, is gezisi bahanesine onlari da gormus oldum, kiramadim valla... acayip sisim ama su an:KK43:

Gunaydin hepinize. Ben de arkadaslarin evine davetliydim biraz kacirmis olabilirim:bicak: bugunku menum soyle oldu
Sabah: fistik, kurutulmus et
Oglen: salata, iki parca izgara tavuk fileto, 3-4 kasik haslanmis meksika fasulyesi
Aksam: pirincli deniz urunlu salata, 3 kadeh sarap, 5-6 parca cips

Bu kadar sarap icmicektim ama ben bakmiyoken doldurdular hep bardagimi ya:) saka yapmiyorum cidden oyle yapti hainler, mutfaga biraktim en son bardagimi:)) kac aydir gormedigim arkadaslarimdi, is gezisi bahanesine onlari da gormus oldum, kiramadim valla... acayip sisim ama su an:KK43:
Günaydın canım. Sarap dışında Çok abartı değil tabi ki ama simitlerinden kurtulmak isteyen için fazla, yoksa ben yesem az :KK70:

Günaydın.
Bende katılmak ıstedım aranıza :))
10 gün önce cok kılo aldığımı farkettım ama hemen yedıklerime dıkkat etmeye başladım.
Ilk başladığımda 69.9 geçen hafta cuma da 69.3 geldım. Suan regl donemındeyım tartıya çıkmıyorum.
Vermem lazım kıloları 55 olsam eh işte dıyecegım. Şimdilik o yeter diyorum. Boyum 1.61
Vermek ıstıyorum artık bu kıloları.

Günaydın.
10 gün önce cok kılo aldığımı farkettım ama hemen yedıklerime dıkkat etmeye başladım.
Ilk başladığımda 69.9 geçen hafta cuma da 69.3 geldım. Suan regl donemındeyım tartıya çıkmıyorum.
Vermem lazım kıloları 55 olsam eh işte dıyecegım. Şimdilik o yeter diyorum. Boyum 1.61
Hosgeldin gonul:) sen de bizim kilolardasin, zaten herkesin kilolar yakin:) o zaman yaris baslasin:KK62:

Günaydın.
Günaydın hoşgeldin :)
Hedefimiz aynı :KK66: hedef aynı olan bir kaç kişi daha var grupta.
15 hazirana kadar bakalım kim hedefine ulaşacak :KK66:

Evet kuzu ya azicik fazla:KK43: ama 1.5 saat civari yurudum, belki ordan kurtaririm accik:)
En fazla nötrlemistir, yağlardan gitmemiştir :KK66:

X