Hedef 15 Haziran!

cgdmk cgdmk benim adımsayarım wc ye düştü:KK45:
Kimin ahı tuttuysa artık:KK70:
Anlatmaya gerek Yok,görüyorsun,spor yapayım dıyorum evren istemiyor:KK70:
Telefona yükle canım sen de :KK70:
evet ya ben de ayni dertten muzdaripim. kagit ustunde kilom ideal de kasli bi insan degilim ki. dolayisiyla simit, basen hak getire:KK43:
Yok artık, hakkaten sendeki basense ben de hiç konusmayayim :eek:

Tekrar selam kızlar şimdi yürüyüşten geldim
8000 adım attım gece de eliptik yapcam yatmadan önce
10.000 tamamlayamadım ama gece tamamlarım şuan yemek vakti benim için kapandı
21:00 gbi birtane meyve yicem tamam
Ama yürüyüşe giderken kave içmeyi unuttum ne kadar azimle dolduysam attım kendimi parkura:)
Çok iyi, benim adımlar kaldı bugün:kızgın:
Sendeki simitse benimki ne acaba:KK70:
Bizimkiler gemikurtaran :KK70:

cok dogru diyosun kuzum sporu arttirmam lazim. haftada 3 yoga yapiyorum, 1-2 de yuruyus. ama agirlik antremanini cok aksatiyorum, halbuki o baya farkettiriyo. yuruyusun birini kosuya ceviriyim bu hafta, bi gun de agirlik yapiyim bakalim.
Evet sıkılaşmada kardıyo çalışmak cok faydalıymış .yapabılıyorsan cok ıyı gerçekten ❤️

Bir araştırayım dicem ama :KK43:
Elinde var mı öyle bir liste karatay listesi tam olarak nasıl bişey yani pek bilmiyorum ben onunda:KK43:
Canım karatayın listesi Yok.yasak ve serbest yıyecekler var ve serbest olanlardan doyana kadar yıyorsun.un ve unla yapılan herşey,şekerli olan herşey yasak.sabah kahvaltıda 2 yumurta ıster haşla ister tereyağı ile kavur Yemen lazım yanında iatedıgın kadar zeytın yeşillik ve peynır yıyebılırsın ve bır cay bardağı çiğ kuruyemiş.zaten bunları yedıkten sonra 5-6 saat acıkmıyorsun.acıkırsan arada ayran veya kefır içebılırsın.sade Türk kahvesının içine cay kaşığıyla bıraz tereyağı koyup içebılırsın acayip tok tutuyor.akşam istendiğini ye yasaklı olmayanlardan.sebze yemegı yapabılırsın varsa etli veya etsiz.yıgurt yıyebılırsın yemegın yanında,salatada yıyebılırsın.sınırlama yok doyana kadar yıyebılırsın.gunde en az 30 dk yürümen lazım.yemekler arasında en az 5 saat olmalı.aralarda sakız bıle cıgnememen lazım.leptın denılen bır hormon varmış ve yemek yedıkten 4 saat sonra çalışıp vucuttakı yağları enerji olarak kullanıyormuş.yanı araları ne kadar uzun tutarsan o kadar iyi.yemek işi var n geç 8 de bıtmeli.tatlı ıstegi için tarçınlı süt içebilirsin.
Başlamak istersen kıtabını okuman en doğrusu,bende bıldıgım kadarıyla yardım ederım ❤️

Bizim burda var meksikalilarin da bizim pazarcilari arattigi yok. 1 dolar 1 dolar die bagiriolar ben de kendimi memleketimde hiasediorum :)
Burda şehırlerde kuruluyor pazar ama sebze pazarı varmı bilmiyorum.ben köyde kaldıgımdan pazar yüzü görmüyorum :KK53: ıtalyada var ama pazar tatılde gıttıgımızde bol bol gezıuoruz kızlarımla:KK22:

X