Hedef 15 Haziran!

Burda şehırlerde kuruluyor pazar ama sebze pazarı varmı bilmiyorum.ben köyde kaldıgımdan pazar yüzü görmüyorum :KK53: ıtalyada var ama pazar tatılde gıttıgımızde bol bol gezıuoruz kızlarımla:KK22:
Yakinmisiniz italya tarafina, avrupanin tasrasi ayri guzel. Baya guzel bi yerde yasiosunuzdur kesin :)

Yakinmisiniz italya tarafina, avrupanin tasrasi ayri guzel. Baya guzel bi yerde yasiosunuzdur kesin :)
Aramızda Avusturya ve İsviçre var:olamaz:
Şehır hayatını sevmiyoruz bız ailece.köyler hem sakın hemde çocuk yetıstırebılmek için daha uygun.universıte zamanları gelırse nasıl yaparım düşünüyorum daha:silah:

Aramızda Avusturya ve İsviçre var:olamaz:
Şehır hayatını sevmiyoruz bız ailece.köyler hem sakın hemde çocuk yetıstırebılmek için daha uygun.universıte zamanları gelırse nasıl yaparım düşünüyorum daha:silah:
Muhtesem cografyami konusturdum yine :) Ya ben de cok seviorum hayalim bole kocaman bi sehirin tasrasinda yasamak. Eglenceye uzak olmadigini bilip sehrin kalabaligindan uzak olcan :)

Verano aydınlattı, şaşkınım. Ama ne güzel ya. Bizim menülerde Yok öyle et farkındaysan
Turkıyede gerçekten çok pahalı:KK67:
Muhtesem cografyami konusturdum yine :) Ya ben de cok seviorum hayalim bole kocaman bi sehirin tasrasinda yasamak. Eglenceye uzak olmadigini bilip sehrin kalabaligindan uzak olcan :)
:KK70:yok cnm coğrafyanda bır sorun.yakınız mılano 4-5 saat:rolleyes:
Canim bizimki de pahali ama neden bilmiorum daha lezzetli turkiyedeki et. Yani yioruz mecburen ama tadi cok farkli. pegasus07 pegasus07 lerinki oyle deildir ama sanmiorum
cnm biz çiftçiden kestırıyoruz kuzuyu.taze olduğu için tabı lezzet olarak cok fark olmuyor.:bicak:

Canım karatayın listesi Yok.yasak ve serbest yıyecekler var ve serbest olanlardan doyana kadar yıyorsun.un ve unla yapılan herşey,şekerli olan herşey yasak.sabah kahvaltıda 2 yumurta ıster haşla ister tereyağı ile kavur Yemen lazım yanında iatedıgın kadar zeytın yeşillik ve peynır yıyebılırsın ve bır cay bardağı çiğ kuruyemiş.zaten bunları yedıkten sonra 5-6 saat acıkmıyorsun.acıkırsan arada ayran veya kefır içebılırsın.sade Türk kahvesının içine cay kaşığıyla bıraz tereyağı koyup içebılırsın acayip tok tutuyor.akşam istendiğini ye yasaklı olmayanlardan.sebze yemegı yapabılırsın varsa etli veya etsiz.yıgurt yıyebılırsın yemegın yanında,salatada yıyebılırsın.sınırlama yok doyana kadar yıyebılırsın.gunde en az 30 dk yürümen lazım.yemekler arasında en az 5 saat olmalı.aralarda sakız bıle cıgnememen lazım.leptın denılen bır hormon varmış ve yemek yedıkten 4 saat sonra çalışıp vucuttakı yağları enerji olarak kullanıyormuş.yanı araları ne kadar uzun tutarsan o kadar iyi.yemek işi var n geç 8 de bıtmeli.tatlı ıstegi için tarçınlı süt içebilirsin.
Başlamak istersen kıtabını okuman en doğrusu,bende bıldıgım kadarıyla yardım ederım ❤️
Çok çok teşekkürederim elina sağlık hepsini yazmışsın:KK200: ozaman yarın sabah bunu deneyim karataya başlıyım çok azimliyim ama inşallah bu azmim de kalıcı olur
Ben abur cubur sevmem cips kola falan hiç akılma gelmez tek zorlandığım çikolata:kk77: Birde patates kızartması:kk77:
Ama dayanıcammmm

turkiye'deki baliklari cok ozluyorum ben ya. burda hep okyanus baligi. tamam basta guzeldi ama hamsi istiyorum artik:mad:
tam benliksin cnm.ünlü düşünür Onur büyüktopçu nun dedıgı gibi damak zevklerimiz uyuşuyor:KK70:

Hamsiiiii yaa en guzeli net
burda Türk bakkallları var onlar getırıyor hamsi,sardalye felan.ememkli olursam hem sıcak hem deniz olan bi yerde yaşayacağım ,yaz kış balık ızgara
:KK70:

bizim kokorecci hamsi isi de yapiyomus onu da mi siparis versem:)) ama balik yaa kesin bozulur yolda
kokereç nasıldı cnm.bozulmamıştır herhalde

Çok çok teşekkürederim elina sağlık hepsini yazmışsın:KK200: ozaman yarın sabah bunu deneyim karataya başlıyım çok azimliyim ama inşallah bu azmim de kalıcı olur
Ben abur cubur sevmem cips kola falan hiç akılma gelmez tek zorlandığım çikolata:kk77: Birde patates kızartması:kk77:
Ama dayanıcammmm
Rica ederim.tam olarak 1 hafta uygula kaçamaksız en az 1,5 kılo verırsın hemde acıkmadan ❤️

X