Hedef 15 Haziran!

Slm kızlar.bu gun gelemedım sabah k.v geldi gezdık yürüdük bırlıkte sonra parkta sohbet muhabbet zaman öldürdük:KK70:
Geçmişi okudum yenı gelenler olmuş hoşgelmiş.
Dukan içecegı tarıfı istıyorum cnm sueno34 sueno34
Ve 58 bence sana en ıyı yakışan kılo olur.:süslü:
hemen veriyorum canım tarifii
Yarım litre suyu kaynatıyorsun 1 yemek kaşığı yeşil çayı bu suyla demliyorsun
sonra 1 şişe maden suyu ekliyorsun . içine yarım limonu sıkıp kabuğuyla ekliyorsun . öğün aralarında tüketiyorsun :KK66:
ben yeşil çayı demlerken içine biraz da taze zencefil koyuyorum normalde tarifte yok ama zencefilde faydalı sonuçta :) bide ben şişeyi yanıma koyuyorum gün içinde tüketiyorum öyle öğün arası öğün öncesi sonrası falan takılmıyorum yani
Kesinliklee 60 'ın altı olan 5'le başlayan kilo kabulümdüüür :halay:

hemen veriyorum canım tarifii
Yarım litre suyu kaynatıyorsun 1 yemek kaşığı yeşil çayı bu suyla demliyorsun
sonra 1 şişe maden suyu ekliyorsun . içine yarım limonu sıkıp kabuğuyla ekliyorsun . öğün aralarında tüketiyorsun :KK66:
ben yeşil çayı demlerken içine biraz da taze zencefil koyuyorum normalde tarifte yok ama zencefilde faydalı sonuçta :) bide ben şişeyi yanıma koyuyorum gün içinde tüketiyorum öyle öğün arası öğün öncesi sonrası falan takılmıyorum yani
Kesinliklee 60 'ın altı olan 5'le başlayan kilo kabulümdüüür :halay:
Teşekkür ederım cnm❤️Yarın sabahtan yaparım ben bunu:KK50:

Yedıklerım
Sabah
2 yumurtalı soganlı yumurta,cevız,peynır,zeytın,yeşillik,yoğurt
Akşam
1 tabak sarma dolma( pırıncsız ve bulgursuz)yoğurt,salata
2,5 lt su ve yeşil çay
Adımsayarım kaput o yüzden sayamadım adımlarımı ama 2 saate yakın yürüdük :KK53:

Evet canım nişanlıyımm . seneler önce 57 iken ben spor salonuna gittiğimde bana ideal kilomun 62 olduğunu söylemişlerdi bende gülmüştüm yok canıım 62 bana fazla diye :KK70: yanii işte bu kilo yağdan olmasa kastan olsa iyi tabii ama yağ olunca kollar bacaklar göbek lömbür lömbürr :KK70:
evet ya ben de ayni dertten muzdaripim. kagit ustunde kilom ideal de kasli bi insan degilim ki. dolayisiyla simit, basen hak getire:KK43:

Tekrar selam kızlar şimdi yürüyüşten geldim
8000 adım attım gece de eliptik yapcam yatmadan önce
10.000 tamamlayamadım ama gece tamamlarım şuan yemek vakti benim için kapandı
21:00 gbi birtane meyve yicem tamam
Ama yürüyüşe giderken kave içmeyi unuttum ne kadar azimle dolduysam attım kendimi parkura:)

Tekrar selam kızlar şimdi yürüyüşten geldim
8000 adım attım gece de eliptik yapcam yatmadan önce
10.000 tamamlayamadım ama gece tamamlarım şuan yemek vakti benim için kapandı
21:00 gbi birtane meyve yicem tamam
Ama yürüyüşe giderken kave içmeyi unuttum ne kadar azimle dolduysam attım kendimi parkura:)
Slm cnm.cok güzel yürümüşsün,eliptıkte olacakmış daha ne olsun .sade kahve istedıgın zaman içebilirsin zararı olmaz

evet ya ben de ayni dertten muzdaripim. kagit ustunde kilom ideal de kasli bi insan degilim ki. dolayisiyla simit, basen hak getire:KK43:
ahh o simit bölgesiii şuan en büyük takıntımm basen falanı geçtim de böle pörtlüyo ya yanlar göbek falan deli oluyorummm deliiiiii :rolleyes:

Slm cnm.cok güzel yürümüşsün,eliptıkte olacakmış daha ne olsun .sade kahve istedıgın zaman içebilirsin zararı olmaz
Selam pegasus07 pegasus07 canım 10.000 olsaydı iyi olcaktı ama eliptikle tamamlarım dedim
Bende Türk kahvesi nescafe çay hepsini şekersiz tüketirim ekmekle aram çok yok
Hepimiz tez zaman da inceliriz inşallahhh

X