- 23 Kasım 2019
- 181
- 239
- 39
Hayırlı olsun çok sevindim sizin içinKızlar bu da benim 8 haziranda dondurulmuş transferdi ❤❤ Şükürler olsun
Devlete verdim canım enabıza düşer dedi ama eşime süpriz yapcam mecbur alcam yürüyüş olur dedim bariCnm internete düşer gitmene gerek yok.Özelde yaptırdıysan 1 saat içinde çıkar
Yaa ne güzel oldu böyle bak ard arda hadi diğerlerine sıra inşallah, hayırlı olsun gebeliğin canım sağlıkla büyüsünKızlar bu da benim 8 haziranda dondurulmuş transferdi ❤❤ Şükürler olsun
Bende bendee❤ Bugün 15. Günüm kuzucum♥♥ Hadi bakalım inşallah heycanla bekliyorummkaç gündür ilaç kullanıyosun ?
Hadi seninde guzel haberini alalim insallah. Benim 3. Gun embriyosu diye belki daha hcg yukselmemistir diyorum birde esim hic musaade etmiyo erken sevinmeyelimde uzulmeyelimde neyse gununde gorelim diyo 20 hazirani bekliyorum. 1 hafta 1 ay gibi geldi bana sankiBende yarın kendim kaset alıp yapmayı düşünüyorumsende yap canım çok çıkıyor sonuç
MaşallahEki Görüntüle 2649017
Yaptımmm kızlaaaar bu gerçek olabilirmi doğrumudur gözlerim mi çift görüyo yoksa benim
Canim sende var miydi belirti?Kızlar bu da benim 8 haziranda dondurulmuş transferdiŞükürler olsun
Evet canım sen bekle hamileysen bile yanlış gösterebilirHadi seninde guzel haberini alalim insallah. Benim 3. Gun embriyosu diye belki daha hcg yukselmemistir diyorum birde esim hic musaade etmiyo erken sevinmeyelimde uzulmeyelimde neyse gununde gorelim diyo 20 hazirani bekliyorum. 1 hafta 1 ay gibi geldi bana sanki
Çok teşekkür ederim darısı başına inşallahHayırlı olsunbenimde yarın transferim gezinirken bu başlığı buldum bakayım dedim tam gününe denk gelmişim, güzel haberler görmek mutlu ediyor insanı
Araba eşimde canım uzak hastane de bana toplu taşıma kullanmayayım dedim malum vaka artıyor halaBekleme koşş asla duramazdım galibaaben biraz çabuk kanlıyımdırda
Sağol canım yap bence baya koyu çıkıyorAyyyy hayırlı olsun canım çok sevindimbende mı yapsam test ya heyecanlandım
Sağol canım darısı başına inşallahAyy cnm ne güzel bir gün bugün ne güzel haberlertebrik ederim
Başka yoktu galiba canım darısı başınıza
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun çok sevindim sizin için
Evet bugün ne güzel bigün böyle canım çok teşekkür ederim hep beraber büyütelim burdan inşallahYaa ne güzel oldu böyle bak ard arda hadi diğerlerine sıra inşallah, hayırlı olsun gebeliğin canım sağlıkla büyüsün
Canım dün akşamdan beri inanılmaz kasık ağrım vardı dayanamadım yaptım test onun dışında başka bir belirtim olmadıCanim sende var miydi belirti?
İyi düşünmüş cnm ne güzel darısı başımızaDevlete verdim canım enabıza düşer dedi ama eşime süpriz yapcam mecbur alcam yürüyüş olur dedim bari
Amin rabbim aratmasın kimseyeİyi düşünmüş cnm ne güzel darısı başımıza
Maşşallah ben burda başlıycam ilk iki haftayı ama korkuyorum ya çok kalınlaşırsa doktorum burdaki anlamazsaBende bendee❤ Bugün 15. Günüm kuzucum
Peki canim tesekkurlerCanım dün akşamdan beri inanılmaz kasık ağrım vardı dayanamadım yaptım test onun dışında başka bir belirtim olmadı
Yaaaa yaptinmiii cok sukur canim hayrili olsunKızlar bu da benim 8 haziranda dondurulmuş transferdi ❤❤ Şükürler olsun
Aa evet canim sen dusunuyormusn test yapmayiBide ben varim :)
Sağol canım benim darısı başına inşallahYaaaa yaptinmiii cok sukur canim hayrili olsun