Benim ilk transferim adetin yaklasik 20. yada 21. günüydü dondurulmuş 5.gun embriyosuyduMerhabalar. Üçüncü gün dondurulmuş 4 tane embriyom var. Bu ikinci tüp bebek olacak ilki taze transferdi. 2 tane transfer edilecek. Zar zor oldu bu embriyolarda. Reglin 2.günü doktorum çağırdı rahim iyiyse transfer hazırlıklarına başlicak. Ortalama kaç gün sonra transfer oluyor. Yıllık izin ayarlicam
Benim ilk transferim adetin yaklasik 20. yada 21. günüydü dondurulmuş 5.gun embriyosuydu
16. Gün ile 21.gün arasında oluyor.Merhabalar. Üçüncü gün dondurulmuş 4 tane embriyom var. Bu ikinci tüp bebek olacak ilki taze transferdi. 2 tane transfer edilecek. Zar zor oldu bu embriyolarda. Reglin 2.günü doktorum çağırdı rahim iyiyse transfer hazırlıklarına başlicak. Ortalama kaç gün sonra transfer oluyor. Yıllık izin ayarlicam
Teşekkür ederimBenim ilk transferim adetin yaklasik 20. yada 21. günüydü dondurulmuş 5.gun embriyosuydu
Sımdı okuyorum ne güzel bir haber.. Kızlar sizleri merak ettim takipteydım bende bu hafta yanı 5-6güne baslarım dıe düşünüyorum regl beklıyorum5. Gündü canım çok şükür herkese nasip olsun sağlıkla büyütelim beraber
İnşallah sırayla bebek dolar buralar canım aklına takılan herşeyi sorabilirsin süreç hakkında yardımcı olurum, darısı başına olsunSımdı okuyorum ne güzel bir haber.. Kızlar sizleri merak ettim takipteydım bende bu hafta yanı 5-6güne baslarım dıe düşünüyorum regl beklıyorum
Bsnim yarin test gunum cnm kandan bakilicak ama hic umudum yokAa evet canim sen dusunuyormusn test yapmayi
Benim 3. Gün embriyosu, yarın 18. Gün transfer edilecekMerhabalar. Üçüncü gün dondurulmuş 4 tane embriyom var. Bu ikinci tüp bebek olacak ilki taze transferdi. 2 tane transfer edilecek. Zar zor oldu bu embriyolarda. Reglin 2.günü doktorum çağırdı rahim iyiyse transfer hazırlıklarına başlicak. Ortalama kaç gün sonra transfer oluyor. Yıllık izin ayarlicam
Öyle düşünme canım bende arada karamsarlığa düşüyorum ama iyi düşünelim iyi olsunBsnim yarin test gunum cnm kandan bakilicak ama hic umudum yok
Teşekkürler ederim işallah güzel sonuçlar alırsınızBenim 3. Gün embriyosu, yarın 18. Gün transfer edilecek5. Gün daha geç olur tabi ona göre ayarlarsın
Yok yok umutsuz olma sen. İnsallah seninde guzel haberini alırız. Belirti hissedemiyorum diye bende de bugun biraz karamsarlik var ama test yapmadan hicbisey belli degil sonucta. Biz pozitif olalim ki sonuclarimizda pozitif olsun insallahBsnim yarin test gunum cnm kandan bakilicak ama hic umudum yok
İnşallah hepimiz güzel sonuçları görürüzTeşekkürler ederim işallah güzel sonuçlar alırsınız
Maşallah kat kat katlansın cnmKızlar kan verdim sonucum 166 çıktı
Merhaba canım kistten dolayi kahverengi lekelenmelerin oluyo muydu adet başlarken ve biterkenCanım bu endometriozisi yaşayan bilir benim de sağ yumurtalığımda var 3.6 cmdi en son ameliyat olup rezervi azaltmaktansa tüp bebek başladık. Hakkında hayırlısı olsun inşallah bu son olurDediğini çok beğendim aynen aksi ispatlanıncaya kadar hamileyiz inşallah
Oohh gozunn aydin canim masallahKızlar kan verdim sonucum 166 çıktı
Canım merhaba sende de cikolata kisti vardı deme bisey sorucam kahvrengi lekelenmelerin oluyo muydu daha önceleriBenim bugün 8. Günüm 5.gün embriyosu, adet gibi hafif ağrı oluyo geçiyo ve akıntı oluyo onun dışında bişey yok ama zaman geçtikçe korku bastırıyo inşallah hepimiz pozitifi görürüz hem bana doğum günü hemde eşime babalar günü hediyesi olsun lütfen
Evet tabi ki hissedersin canım. Bende 5 tane var ben bile şişkinliyi falan hissediyorumm ara sırabende oturum kalkarken yürürken ultrasonda hep fazla yoğun hissediyodum ama anlamıyodum ..aslında doktorum hepsini alma taraftarı asla değildi ohss korkusundan ama .. ertesi gün acil olarak uçmam gerekti . Coronadan dolayı her ülke kapandı o yüzden doktorum yarını alıp yarısı kalırsa burda gözetimimde kalmakısın çok zayıfsın ve ohss ağır geçirirsin dedi hepsini topladı
İnşAllah sağ salim gelsin kuzucuk yaaİki gündür hissediyorum canım uyku hali oluyodu akşamları mayışma, kasık ağrısı oluyoru hafif ama dün baya çok oldu yemek yapamadım yattım korktum bide baya akıntı oluyodu o kadar ateş basması oldu birazda ama şimdi belirti olduğunu anlıyorum bunların yoksa yormuyodum hiç belirtiye
Farklı bence canım ülke farklılıkları oluyor tabiAaa öyle miio zaman belki farklılıklar vardır bildiğim kadar ile 29 gibi dozlar aşılama tedavisinde kullanılıyor ben yumurta büyütürken hergün 225 vuruyordum.
Yok canım hiç öyle lekem olmadı benim adette bazen oluyodu kahve yada koyu kırmızı gibi onun harici hiç yaşamadımCanım merhaba sende de cikolata kisti vardı deme bisey sorucam kahvrengi lekelenmelerin oluyo muydu daha önceleri