Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Benim ilk transferim adetin yaklasik 20. yada 21. günüydü dondurulmuş 5.gun embriyosuydu

Benim ilk transferim adetin yaklasik 20. yada 21. günüydü dondurulmuş 5.gun embriyosuydu
16. Gün ile 21.gün arasında oluyor.

5. Gündü canım çok şükür herkese nasip olsun sağlıkla büyütelim beraber
Sımdı okuyorum ne güzel bir haber.. Kızlar sizleri merak ettim takipteydım bende bu hafta yanı 5-6güne baslarım dıe düşünüyorum regl beklıyorum

Sımdı okuyorum ne güzel bir haber.. Kızlar sizleri merak ettim takipteydım bende bu hafta yanı 5-6güne baslarım dıe düşünüyorum regl beklıyorum
İnşallah sırayla bebek dolar buralar canım aklına takılan herşeyi sorabilirsin süreç hakkında yardımcı olurum, darısı başına olsun

Benim 3. Gün embriyosu, yarın 18. Gün transfer edilecek 5. Gün daha geç olur tabi ona göre ayarlarsın

Bsnim yarin test gunum cnm kandan bakilicak ama hic umudum yok
Yok yok umutsuz olma sen. İnsallah seninde guzel haberini alırız. Belirti hissedemiyorum diye bende de bugun biraz karamsarlik var ama test yapmadan hicbisey belli degil sonucta. Biz pozitif olalim ki sonuclarimizda pozitif olsun insallah

Merhaba canım kistten dolayi kahverengi lekelenmelerin oluyo muydu adet başlarken ve biterken

Canım merhaba sende de cikolata kisti vardı deme bisey sorucam kahvrengi lekelenmelerin oluyo muydu daha önceleri

Evet tabi ki hissedersin canım. Bende 5 tane var ben bile şişkinliyi falan hissediyorumm ara sıra

İnşAllah sağ salim gelsin kuzucuk yaa

Canım merhaba sende de cikolata kisti vardı deme bisey sorucam kahvrengi lekelenmelerin oluyo muydu daha önceleri
Yok canım hiç öyle lekem olmadı benim adette bazen oluyodu kahve yada koyu kırmızı gibi onun harici hiç yaşamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…