Ayy gerçekten hala inanamıyorum ama olsun idrak edicem bi süre sonra, hepinizin duacısıyım çeken bilir inşallah buralar bebek dolacakAyyyycanım benim çok sevindim geliyor bebiş ❤❤ Çikolata kisti olan bana umut oldun
Ayy inşAllah darısı bizim başımıza yaaSağol canım hepinize nasip olsun inşallah 10.gün test yaptım şükürler olsun♥
Yaa inanamıyorumki gerçekten kanda göriyim gidip hemen şükürler olsun allahıma, hepinizin duacısıyım tek tekhemde nasılllllllllllllll
annecim burdayım diyorrrrrrrrrrrr
Yaa canımsın bende seninkini yaşarım inşallah en yakın zamandaAyy inşAllah darısı bizim başımıza yaasenin heyecanını yaşıyorum şuan
Git git kan ver rahatla. inşallah beklemezsin fazla hemen sonuç çıkan bir yerdir. Beklemek çok zorO tutunsun da ben hiç bırakırmıyım artık onu yeterki kucağıma alabiliyim kana gidiyim bi rahatliyim hala inanamıyorum
İnşAllah canım yaaa.Yaa canımsın bende seninkini yaşarım inşallah en yakın zamanda
Bende çok belirginEki Görüntüle 2649017
Yaptımmm kızlaaaar bu gerçek olabilirmi doğrumudur gözlerim mi çift görüyo yoksa benim
Ahhh inşallahhhCanim kendine çok dikkat et sen başka bir can da taşıyorsun:)
Hayırlı olsun cnm çok sevindimEki Görüntüle 2649017
Yaptımmm kızlaaaar bu gerçek olabilirmi doğrumudur gözlerim mi çift görüyo yoksa benim
Bende dün eşime diyorumOy bende sana kıyamam ya bazen hiç olmak istemediğimiz ortamlarda oluyoruz.. Malesef karşımızdaki yaşadıklarımızı bilemiyor. Yalnız bu anlattığın benim yengeme de olmuş onlar 1 defa korunmamışlar ve bebek olmuş. Ayrıca bir komşumuz var spiral takılıyken hamile kaldı. Ne hikayeler var ya bazen dalgaya vuruyorum diyorum ki bizim taktik yanlış galiba korunmamız gerekiyor bebek olması için
Taze transfer mi oldun dondurulmuş mu ben görüyorum çizgiAyyyyy resmen ben burdayim annisimmmm dio bu bebikkk yerim ben onuuuuukizlar biliorum cok yeni ve cok sacmaaa daha 48 saatimiz dolmadi embriyoşumla ama dayanamadim yaptim bi bakar misiniz testime
51 yumurta mı? Vay canınaaanasıl taşıdın kız o yumurtaları öyle?
Dondurulmus 5.gun embriyosu canim.Taze transfer mi oldun dondurulmuş mu ben görüyorum çizgi
Verdim 1 buçuk saate dedi bakalım bidaha yürücem oraya ama olsun dinlene dinlene giderim hareket bile etmeye korkuyorumGit git kan ver rahatla. inşallah beklemezsin fazla hemen sonuç çıkan bir yerdir. Beklemek çok zor
Oyyyy sen hamilesinnnnnnnEki Görüntüle 2649017
Valla taze olsa çatlatma iğnesi etkisi dicektim ama dondurulmuşsa umut var canım hadi inşallahDondurulmus 5.gun embriyosu canim.
İki gündür hissediyorum canım uyku hali oluyodu akşamları mayışma, kasık ağrısı oluyoru hafif ama dün baya çok oldu yemek yapamadım yattım korktum bide baya akıntı oluyodu o kadar ateş basması oldu birazda ama şimdi belirti olduğunu anlıyorum bunların yoksa yormuyodum hiç belirtiyeİnşAllah canım yaaa.Peki bişey hissetmişmiydin? Bir belirti falan?