Haziranda embriyo transfer yapacaklar

O tutunsun da ben hiç bırakırmıyım artık onu yeterki kucağıma alabiliyim kana gidiyim bi rahatliyim hala inanamıyorum
Git git kan ver rahatla. inşallah beklemezsin fazla hemen sonuç çıkan bir yerdir. Beklemek çok zor

Kızlar bende 2 Haziran'da transfer oldum, fakat dün kan testi yaptım birşey çıkmadı. İlk tüp bebek denememiz, üzülüyor insan neden arıyor ama önce Allah'a bırakmak gerek, inşallah sonraki denememizde bizde 2 Haziran transferleri gibi mutlu olacağız. Allah'tan ümit kesilmez, acaba beta HCg'si sonradan yükselen oluyor mudur ? Biz 12 gün sonra yaptık, mutlaka çıkardı değil mi ?

Ayyyyy resmen ben burdayim annisimmmm dio bu bebikkk yerim ben onuuuuu kizlar biliorum cok yeni ve cok sacmaaadaha 48 saatimiz dolmadi embriyoşumla ama dayanamadim yaptim bi bakar misiniz testime

Eklentiler

• 20200615_104935.jpg
    36,5 KB · Görüntüleme: 95
Bende dün eşime diyorum bunların yapıp bizim yapmadığımız neyse gel yapalım hayırlısı vardır bi hayır bundada canım ..

Ayyyyy resmen ben burdayim annisimmmm dio bu bebikkk yerim ben onuuuuu kizlar biliorum cok yeni ve cok sacmaaadaha 48 saatimiz dolmadi embriyoşumla ama dayanamadim yaptim bi bakar misiniz testime
Taze transfer mi oldun dondurulmuş mu ben görüyorum çizgi

Kızlar benim ilk transferim tutmadı. Kısmetse bu ay 2.denemem olacak insallah bu sefer olur. Benim gibi 1.transfer tutmayıp 2. de hamile kalan varmı aranızda cok umutsuzum. Her şey yolunda gitti 5.gün cok kaliteli dondurulmuş embriyom vardi fakat olmadı

51 yumurta mı? Vay canınaaa nasıl taşıdın kız o yumurtaları öyle?
bende oturum kalkarken yürürken ultrasonda hep fazla yoğun hissediyodum ama anlamıyodum ..aslında doktorum hepsini alma taraftarı asla değildi ohss korkusundan ama .. ertesi gün acil olarak uçmam gerekti . Coronadan dolayı her ülke kapandı o yüzden doktorum yarını alıp yarısı kalırsa burda gözetimimde kalmakısın çok zayıfsın ve ohss ağır geçirirsin dedi hepsini topladı

İnşAllah canım yaaa. Peki bişey hissetmişmiydin? Bir belirti falan?
İki gündür hissediyorum canım uyku hali oluyodu akşamları mayışma, kasık ağrısı oluyoru hafif ama dün baya çok oldu yemek yapamadım yattım korktum bide baya akıntı oluyodu o kadar ateş basması oldu birazda ama şimdi belirti olduğunu anlıyorum bunların yoksa yormuyodum hiç belirtiye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…