Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim ilk 3 gün yoğun kasık batması ve bel ağrısı oldu daha sonra 5. Gün ayni durumu yaşadım su an 7. Günüm bitti bel ağrısı dışında birşeyim yok kaçıncı gün test yapmistiniz
Benim ilk 3 gün yoğun kasık batması ve bel ağrısı oldu daha sonra 5. Gün ayni durumu yaşadım su an 7. Günüm bitti bel ağrısı dışında birşeyim yok kaçıncı gün test yapmistiniz
Ben enfeksiyon yaşadım idrarımdan kan gelmişti. Monurol saşe kullandım. Hemen transfer sonrasıydı benimde. Bende çok fazla yanma vardı. İdrara çıktığımda yapamaz hale geldim 3.günde o gün doktora gittim tahlil sonucu 2 gün sonra çıkacaktı. İdrar tahlili verdikten sonra birgün bekleyebildim. Sonuç cıkmadan saşeyi kullandım. Keşke ilk yanma hissettiğimde doktorum kullan dediğinde kullansaydım. Beklemek kendine eziyetmiş onu anlamış oldum.