- 19 Nisan 2019
- 179
- 169
- 33
Allah yardimcin olsun canim bebisini al gel bekleyenler kervanina katil sendeBenim gibi yarın transfer yaptıracak var mı aranızda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardimcin olsun canim bebisini al gel bekleyenler kervanina katil sendeBenim gibi yarın transfer yaptıracak var mı aranızda
Çok güzel cnm 10. Gün DeğilmiKızlar kan sonucum çıktı 333,7 nasıl sizce
Evet iyi dimi çok şükür yaÇok güzel cnm 10. Değilmi
Çok güzel cnm tek mi çift embriyomuEvet iyi dimi çok şükür ya
Tek canımÇok güzel cnm tek mi çift embriyomu
Tebrik ederim sağ salim kucağına alırsın inşallah. Allah bize de nasip etsinKızlar kan sonucum çıktı 333,7 nasıl sizce
Keyfini çıkar cnm çok şükür Sağlıcakla kucağına almak nasip olsunTek canım
Keyfini çıkar cnm çok şükür Sağlıcakla kucağına almak nasip olsun
Amin canlarım sıra sizde inşallah rabbim herkese nasip etsin şükürler olsunTebrik ederim sağ salim kucağına alırsın inşallah. Allah bize de nasip etsin
Maşallah kat kat katlansın. Darısı bizlereKızlar kan sonucum çıktı 333,7 nasıl sizce
Amin canım çok saol bekleyen epey var sanırım :)Allah yardimcin olsun canim bebisini al gel bekleyenler kervanina katil sende
Kaçıncı gün embriyosu canım epey yüksek değerin gayet iyiKızlar kan sonucum çıktı 333,7 nasıl sizce
5. Gündü canım çok şükür herkese nasip olsun sağlıkla büyütelim beraberKaçıncı gün embriyosu canım epey yüksek değerin gayet iyi
Benim yarin 7. Gunüm karar veremiyorum. KorkuyorumBenim gibi yarın transfer yaptıracak var mı aranızda
Cok güzel. Kaç embriyo koyulmustu? Cogul gebelik olabilir mi?Kızlar kan sonucum çıktı 333,7 nasıl sizce
Ayy inşallah o kadar çok isterim ki ama tek konuldu canım bölünme olasığılı oluyo ama hiç farketmez sağlıklı olsun bakalım kese görmeye belli olur heralde öyle bi durum varsaCok güzel. Kaç embriyo koyulmustu? Cogul gebelik olabilir mi?
Evet bazen bölunebiliyor hayirli olsun tekrardan. Darisi bana ve bekleyen herkse.Ayy inşallah o kadar çok isterim ki ama tek konuldu canım bölünme olasığılı oluyo ama hiç farketmez sağlıklı olsun bakalım kese görmeye belli olur heralde öyle bi durum varsa