Şükürler olsun ya valla dile gelse şu 2 sene nasıl geçti anlatamam rabbim kimseye aratmasın hepinize dua edicem sürekliOyyyy sen hamilesinnnnnnnçok güzell yaaa çok çok mutlu oldum
İnşallah benimkide böyle hemen yapılır sıpammŞükürler olsun ya valla dile gelse şu 2 sene nasıl geçti anlatamam rabbim kimseye aratmasın hepinize dua edicem sürekli
Canım benim çok sağol darısı başına inşallahTebriklerrrrrrrrrrrr hayirli ugurlu olsunnn canimmmm
Hayırlı uğurlu olsunnnKızlar bu da benim 8 haziranda dondurulmuş transferdiŞükürler olsun
Eşimi bekliyorum gidicem canımHayırlı uğurlu olsunnndirek sende kana gitt
MaşallahKızlar bu da benim 8 haziranda dondurulmuş transferdi ❤❤ Şükürler olsun
Canım benim sağolMaşallahbugün üst üste güzel haberler geliyor rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsun
Hayırlı olsunKızlar bu da benim 8 haziranda dondurulmuş transferdi ❤❤ Şükürler olsun
Bekleme koşş asla duramazdım galibaaEşimi bekliyorum gidicem canım
Ayyyy hayırlı olsun canım çok sevindimKızlar bu da benim 8 haziranda dondurulmuş transferdi ❤❤ Şükürler olsun
Aaa öyle miiYani dozu 29a ayarlıyodum canım. Ben Azerbaycanlıyım o yüzden sizde tam olarak ne oluyor o onu bilmiyorum
Kesinlikle öyle kuzucum ay inşallah yarin transfer günüm belli olurrBende dün eşime diyorumbunların yapıp bizim yapmadığımız neyse gel yapalım hayırlısı vardır bi hayır bundada canım ..
Verdim 1 buçuk saate dedi bakalım bidaha yürücem oraya ama olsun dinlene dinlene giderim hareket bile etmeye korkuyorum
Kesinlikle öyle kuzucum ay inşallah yarin transfer günüm belli olurr
Ayy cnm ne güzel bir gün bugün ne güzel haberlerKızlar bu da benim 8 haziranda dondurulmuş transferdi ❤❤ Şükürler olsun
İnşallah sırayla herkesinkini görcez burda rabbim tez zamanda eylesin inşallahİnşallah benimkide böyle hemen yapılır sıpammoyyy heycanlanıyorum sizleri gördükçe sanki ben yapmışım gibi kalbim felan hızlanıyor
Cnm internete düşer gitmene gerek yok.Özelde yaptırdıysan 1 saat içinde çıkarVerdim 1 buçuk saate dedi bakalım bidaha yürücem oraya ama olsun dinlene dinlene giderim hareket bile etmeye korkuyorum