- 8 Ocak 2019
- 4.537
- 12.066
- 33
Şükürler olsun ya valla dile gelse şu 2 sene nasıl geçti anlatamam rabbim kimseye aratmasın hepinize dua edicem sürekliOyyyy sen hamilesinnnnnnn çok güzell yaaa çok çok mutlu oldum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükürler olsun ya valla dile gelse şu 2 sene nasıl geçti anlatamam rabbim kimseye aratmasın hepinize dua edicem sürekliOyyyy sen hamilesinnnnnnn çok güzell yaaa çok çok mutlu oldum
İnşallah benimkide böyle hemen yapılır sıpamm oyyy heycanlanıyorum sizleri gördükçe sanki ben yapmışım gibi kalbim felan hızlanıyorŞükürler olsun ya valla dile gelse şu 2 sene nasıl geçti anlatamam rabbim kimseye aratmasın hepinize dua edicem sürekli
Canım benim çok sağol darısı başına inşallahTebriklerrrrrrrrrrrr hayirli ugurlu olsunnn canimmmm
Hayırlı uğurlu olsunnn direk sende kana gittKızlar bu da benim 8 haziranda dondurulmuş transferdi Şükürler olsun
Eşimi bekliyorum gidicem canımHayırlı uğurlu olsunnn direk sende kana gitt
Maşallah bugün üst üste güzel haberler geliyor rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsunKızlar bu da benim 8 haziranda dondurulmuş transferdi ❤❤ Şükürler olsun
Canım benim sağol bu topic uğurlu geldi bizeMaşallah bugün üst üste güzel haberler geliyor rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin canım hayırlı olsun
Hayırlı olsun benimde yarın transferim gezinirken bu başlığı buldum bakayım dedim tam gününe denk gelmişim, güzel haberler görmek mutlu ediyor insanıKızlar bu da benim 8 haziranda dondurulmuş transferdi ❤❤ Şükürler olsun
Bekleme koşş asla duramazdım galibaa ben biraz çabuk kanlıyımdırdaEşimi bekliyorum gidicem canım
Ayyyy hayırlı olsun canım çok sevindim bende mı yapsam test ya heyecanlandımKızlar bu da benim 8 haziranda dondurulmuş transferdi ❤❤ Şükürler olsun
Aaa öyle mii o zaman belki farklılıklar vardır bildiğim kadar ile 29 gibi dozlar aşılama tedavisinde kullanılıyor ben yumurta büyütürken hergün 225 vuruyordum.Yani dozu 29a ayarlıyodum canım. Ben Azerbaycanlıyım o yüzden sizde tam olarak ne oluyor o onu bilmiyorum
Kesinlikle öyle kuzucum ay inşallah yarin transfer günüm belli olurrBende dün eşime diyorum bunların yapıp bizim yapmadığımız neyse gel yapalım hayırlısı vardır bi hayır bundada canım ..
Verdim 1 buçuk saate dedi bakalım bidaha yürücem oraya ama olsun dinlene dinlene giderim hareket bile etmeye korkuyorum
Hadi bakalım inşallah heycanla bekliyorumm kaç gündür ilaç kullanıyosun ?Kesinlikle öyle kuzucum ay inşallah yarin transfer günüm belli olurr
Ayy cnm ne güzel bir gün bugün ne güzel haberler tebrik ederimKızlar bu da benim 8 haziranda dondurulmuş transferdi ❤❤ Şükürler olsun
İnşallah sırayla herkesinkini görcez burda rabbim tez zamanda eylesin inşallahİnşallah benimkide böyle hemen yapılır sıpamm oyyy heycanlanıyorum sizleri gördükçe sanki ben yapmışım gibi kalbim felan hızlanıyor
Cnm internete düşer gitmene gerek yok.Özelde yaptırdıysan 1 saat içinde çıkarVerdim 1 buçuk saate dedi bakalım bidaha yürücem oraya ama olsun dinlene dinlene giderim hareket bile etmeye korkuyorum