- 3 Eylül 2022
- 251
- 90
Amin çok teşekkür ederimUmarim sizinki de en kisa zamanda istenilen degerlere ulasir da hayirlisiyla evladiniza kavusursunuz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin çok teşekkür ederimUmarim sizinki de en kisa zamanda istenilen degerlere ulasir da hayirlisiyla evladiniza kavusursunuz
Çikolata kisti var sağ overdeSizin ne rahatszliginiz var acaba
Evet oğluöm 1.5 yaşında eğer transfer olmazsanız bile hayırlısı böyleymiş bir sonraki adetle tekrardan denersiniz inşallah rabbim sizede nasip ederhem endişeli hem heyecanlıyım ama transfer olacak mı olmayacak mı düşüncesi de çok yordu beni umarım pozitifi görmüşsünüzdür rabbim en kısa zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah hepimize
Hayir baska bi ilac kullanmadim. Transfer sonrasi igne vardi 2 gunde 1 yaptirdigimTransfere kadar estrofem dışında bir ilaç kullandınız mı umarım pozitif sonuç almışsınızdır
Benim transferim bugün iptal oldu önümüzdeki ay tekrar deneyeceğizHayir baska bi ilac kullanmadim. Transfer sonrasi igne vardi 2 gunde 1 yaptirdigim
Pozitif sonuc aldim dogum yapali 2 sene oldu
Darisi basiniza insallah
Aa nedenBenim transferim bugün iptal oldu önümüzdeki ay tekrar deneyeceğiz
Umarım pozitif sonuç almışsındır rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsinBenim son adet tarihim 3 Temmuz, transfer tarihim ise 17 Temmuz. 14.gün transfer olmuşum ben.
Çok şükür pozitif darısı başınıza inşallahUmarım pozitif sonuç almışsındır rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin
Sağlıkla kucanıza alırsınız inşallahÇok şükür pozitif darısı başınıza inşallah
Bu ay tekrar hazırlığa başladınız mı transfer içinBenim transferim bugün iptal oldu önümüzdeki ay tekrar deneyeceğiz
Bende Bursa eurofertil Gerçek beye gidiyorum. transferiniz oldumu acaba?
Bende eurofertil Gerçek beye gidiyorum. Transferiniz oldumu acaba?
Maalesef canım ertelendi benim senin sürecin nasıl geçiyorBende Bursa eurofertil Gerçek beye gidiyorum. transferiniz oldumu acaba?
Gerçek bey gecen ay progestan seviyemi az bulduğu için iptal etti. Bu ay regl olunca gel dedi. Regl oldum ikinci günü gittim. Herşey iyi dedi. Yarın çağırdı. İzindeymis ama başka bir doktor bakacakmis. Yarın gidicem bakalım. Yine yumurta ve rahim kontol edilir sık sık bu hafta. Eğer seviyelerim.iyi olursa bir sonraki haftasonu transfer olurum diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda, Rabbim kolaylastirsin inşallahMaalesef canım ertelendi benim senin sürecin nasıl geçiyor