Dondurulmuş embriyo transferi

hem endişeli hem heyecanlıyım ama transfer olacak mı olmayacak mı düşüncesi de çok yordu beni umarım pozitifi görmüşsünüzdür rabbim en kısa zamanda evlat sahibi olmayı nasip etsin inşallah hepimize
Evet oğluöm 1.5 yaşında eğer transfer olmazsanız bile hayırlısı böyleymiş bir sonraki adetle tekrardan denersiniz inşallah rabbim sizede nasip eder

Transfere kadar estrofem dışında bir ilaç kullandınız mı umarım pozitif sonuç almışsınızdır
Hayir baska bi ilac kullanmadim. Transfer sonrasi igne vardi 2 gunde 1 yaptirdigim
Pozitif sonuc aldim dogum yapali 2 sene oldu🙏
Darisi basiniza insallah

Benim son adet tarihim 3 Temmuz, transfer tarihim ise 17 Temmuz. 14.gün transfer olmuşum ben.

Dualarınızı eksik etmeyin benim için rabbim en kısa zamanda hayırlı sağlıklı evlat sahibi olmayı nasip etsin hepimize amin🙏🏻

Maalesef canım ertelendi benim senin sürecin nasıl geçiyor
Gerçek bey gecen ay progestan seviyemi az bulduğu için iptal etti. Bu ay regl olunca gel dedi. Regl oldum ikinci günü gittim. Herşey iyi dedi. Yarın çağırdı. İzindeymis ama başka bir doktor bakacakmis. Yarın gidicem bakalım. Yine yumurta ve rahim kontol edilir sık sık bu hafta. Eğer seviyelerim.iyi olursa bir sonraki haftasonu transfer olurum diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun hakkımızda, Rabbim kolaylastirsin inşallah 🤲

Amin canım inşallah transferin çok güzel geçer ve pozitif haberler alırız senden rabbim kolaylıklar nasip etsin 🧿♥️

X