Canimm gunaydin hayirli olsunnnnn coo sevindimEki Görüntüle 2649017
Yaptımmm kızlaaaar bu gerçek olabilirmi doğrumudur gözlerim mi çift görüyo yoksa benim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canimm gunaydin hayirli olsunnnnn coo sevindimEki Görüntüle 2649017
Yaptımmm kızlaaaar bu gerçek olabilirmi doğrumudur gözlerim mi çift görüyo yoksa benim
Hayirli olsunEki Görüntüle 2649017
İnsallah olumlu guzel sonuc alirsiniz ilk etapta bana soylenilen 2 gun istirahat yeterli ama siz isterseniz 1 hafta raporda verebiliriz dediler. Transfer gunumde ben 10 gun verir misiniz dedim tamam dedi verdiler zaten 10 gunden fazlasi icin de heyet raporu olmasi gerekiyoMerhaba ben de haziranın son haftası transfer olacağım kısmetse,kaç gün rapor almıştınız?
Yaaa canim cok sevindim ust uste olumlu haberler alalim bayram yeri olsun insallah buralar kan testi ne zaman vereceksinEki Görüntüle 2649017
Canim kaçinci gün embriyosuydu ve kac gun oldu transfer olali?Eki Görüntüle 2649017
Yani dozu 29a ayarlıyodum canım. Ben Azerbaycanlıyım o yüzden sizde tam olarak ne oluyor o onu bilmiyorumHayır canım bence az değil başkalarında daha çok yumurta sayısı duyup kendini sorgularsan eğer sorgulama diye dedim çünkü doktorum ince bir şekilde anlatmıştı sayı çokluğunun iyi birşey olmadığını 29 ünite mi gonal f vuruyordunn
ayyy cnm öyle sevindim ki tebrik ederim bebiş tutunmuş annesine, çok tatlıEki Görüntüle 2649017
51 yumurta mı? Vay canınaaa nasıl taşıdın kız o yumurtaları öyle?51 yumurta vermiş biris olarak söylüyorum 30 u işleme girdi 10 döllendi 3 güne 9 tanesi geldi 5 güne 6 tanesi ve buda yetmedi 6 gün beklenildi kaliteden dolayı .. bil bakalım o sıpa neler neler çektirdi 1 tane kaldı çokta sayıya takılmayın MirAy92
Canim kendine çok dikkat et sen başka bir can da taşıyorsun:)Sağol canım benim üşütmüşüm galiba ishalde oldum karın ağrım o yüzdenmiş dikkat etmedim heralde
Ayy hayırlı olsun canım yaaa transferden kaç gün sonra yaptın testi?Eki Görüntüle 2649017
Masallah masallah darısı bize olsun aminnEki Görüntüle 2649017
Ayyyy canım benim çok sevindim geliyor bebiş Çikolata kisti olan bana umut oldunEki Görüntüle 2649017
Çok sağol canım inşallah ya hala şoktan çıkamadımAyy hayırlı olsun canım rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin gözün aydin
Birazdan gitcem vermeye orda görene kadar inanamıcam sanırımYaaa canim cok sevindim ust uste olumlu haberler alalim bayram yeri olsun insallah buralar kan testi ne zaman vereceksin
hemde nasılllllllllllllllEki Görüntüle 2649017
Sağol kuzumm rabbim burdaki herkese nasip etsinBende çift gördüm hayırlı olsun
O tutunsun da ben hiç bırakırmıyım artık onu yeterki kucağıma alabiliyim kana gidiyim bi rahatliyim hala inanamıyorumayyy cnm öyle sevindim ki tebrik ederim bebiş tutunmuş annesine, çok tatlı
Amin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbimSağol kuzumm rabbim burdaki herkese nasip etsin
Sağol canım hepinize nasip olsun inşallah 10.gün test yaptım şükürler olsunAyy hayırlı olsun canım yaaa transferden kaç gün sonra yaptın testi?
Tek tek dua edicem topiklerdeki herkese yaşayan bilir bu süreçleri Allah hepinize nasip etsin hemencik hemde inşallahMasallah masallah darısı bize olsun aminn