Haziranda embriyo transfer yapacaklar

29du canım dozu. Sayı az mı ki? Neden öyle söyledin canım?
Hayır canım bence az değil başkalarında daha çok yumurta sayısı duyup kendini sorgularsan eğer sorgulama diye dedim çünkü doktorum ince bir şekilde anlatmıştı sayı çokluğunun iyi birşey olmadığını 29 ünite mi gonal f vuruyordunn

Kuzum bu konu kafama takıldı .. sabri hoca bizim durumda eşime sen hiç gelmesende olur dedi .. yurt dılı olduğumuzdanmı aceba ? Bu arada transfer olmuşsun heycanla sonucunu bekliyorum

51 yumurta vermiş biris olarak söylüyorum 30 u işleme girdi 10 döllendi 3 güne 9 tanesi geldi 5 güne 6 tanesi ve buda yetmedi 6 gün beklenildi kaliteden dolayı .. bil bakalım o sıpa neler neler çektirdi 1 tane kaldı çokta sayıya takılmayın MirAy92

Ah kuzumm sen buralarda mısın rekor yumurtalı arkadaşım benim bakma güldüğüme ne stresti ama embriyo beklemek Allah sonumuzu güzel yazsın

Ah kuzumm sen buralarda mısın rekor yumurtalı arkadaşım benim bakma güldüğüme ne stresti ama embriyo beklemek Allah sonumuzu güzel yazsın
uyku düzem 0 şu sıra iştende çıktım ( çıkarıldım ) napım heryerdeyim .. heycanlıyım benimde zaman yaklaşıyor kuzum .. senin haberini bekliyorum 16 da .. ya sen git bahçecinin rekor sayısını ver kala kala eline bir sıpa kalsın iki gün içim çıka çıka ağladım . Ağladımda elimden hiç bişey gelmedi ( bende ama yumurtalar sağlıklıydı sabri hoca yumurtada hiç bi sıkıntı yoktu diyo döllemeyi soerm yapıyo ilk sayıyı o kaybettirdi . Sonra yumurta 3 güne 10 da 9 götürdü ama yine 5 güne sperm düzgün götüremediki 6 gün beklenildi

Aa niye çıkarıldın ya uf bende sözde yarın işe gideceğim hâlâ buralarda dolanıyorum yaa nasip cidden hiç belli olmuyor yine iyi 5. Güne baya kalmış şöyle ki döllendikten sonra 3. Güne kadar yumurta kalitesi ile bölünme olurmuş 3. Günden sonra sperm kalitesi etkilermiş. Benimde 13 yumurtadan 12si işleme uygundu 10 tanesi döllenmişti 3. Güne 10 tanesi de gelmişti ama 5. Güne sadece 1 tane gelebilmişti. Daha sonradan 1 savaşçı daha geriden gelip direnerek 6. Gün embriyosu olmuştu. 1 tane kalınca o kadar ağlamıştım ki sonra 6. Gün 1 tane daha olduğunu söylediklerinde dünyalar benimki sanki. Fakat anladım ki 1 tane bile olsa hiç olmamasından kat kat iyidir onlar bizim umudumuz❤

Hangisini transfer edecekler bilgin varmı kuzum ? Çok heycanlıyım senle ben hep aşşa yukarı ard arda oluyoruz .. aynı hastane aynı sorun ne bilim ay bırak çıkarsın uğraşamam kafama takmadım bile iyi oldu sakin sakin transferimi olurum .. belki mesleğe devam edemiycem kuzum . Mağlesef hastsalıktaydım oda hastalık yaptım diye sinirlenmiş hastalıkta dışarı çıkmışım diye . Ardından çıkışımı verdi .

Of allahım işe bak ya dediğin gibi böylesi daha iyi bile olmuş olabilir rahat rahat tedavini sonlandirirsin Rabbim daha güzel kapılar açsın sana. Yaa dimi herşeyimiz peşpeşe oluyor önce 5. Gün embriyomu transfer edeceklermiş kuzucum

Onun kalitesi diğerinden iyimi ? Sen 6 gün embriom daha kaliteliymiş diyodun Aynen ya herşeyimiz peşpeşe inşallah hamileleiğimiz ve doğumumuzda aynı gider allahım nasip et yaa off içim gidiyor buhün çocuk görmeye gittik nasıl bi şey ya kokusu sevimliliği neşe kaynağı Muhteşem bi çocuk inşallah darısı bize ..

Aynen kuzum stress olmuycam zaten eşim transfer sonrası yine hastalık al diyodu . Dinlenmem rahat olmam gerek . Asla o şekilde rahat olamazdım hastalık yaparken rahatsız olurdum .. şimdikini bile rahatsız ola ola vermiştim . Hayırlısı böyledir belki .. rabbim sonunu güzel etsin

Ağzından bal damlıyor ya amiiinnnn evet kuzum 6. Gün olan daha kaliteliymiş ama önceliği 5. Gün olana veriyorlarmış Uf çocuk görmeye bende dayanamıyorum ve artık gördükçe ağlıyorum önceden evde kendi kendime ağlardım dün eşimle sahile gittik nerde bebek görsem durmadan gözümden yaşlar süzüldü. Bu ilaç insanı ekstra hassaslaştırıyor olabilir mi acaba. Normalde evet çok duygusal biriyim ama kalabalık ortamlarda kendimi tutabilirim. Son zamanlarda tutamıyorum.

Tabiki transfer sonrası rahat olmalısın ilk 2 gün dinlenirsin sonra günlük işlerini kendini yormadan yaparsın vakit geçirecek aktiviteler bulursun güzel bir sonuç bekleme sürecin olur sonuda güzel olur insallah

Altına imzamı basarım o ilaçlar adamı maffediyor ben eşim çekirdek çitliyo diye ağladım gonal f cetrotide kullanırken allahım o neydi öyle ya .. bu hormon ilaçları acayip eşime diyorumki bugün gezeriz demi istanbulda transfer için 1 hafta orda olucaz sonuçta diyoki seninle o halde gezmek mi aşkım sen insanlar yürüyo gülüyo diye ağlarsın sokak ortasında bak okadar haklıki yani bence ilaçtan bende duygusalım bugğn eşimin kucağındayken bebiş öyle baka kaldım gözlerim doldu ama sesde edemiyorum kimse bilmiyo dışardan

Hahah güldürdün Yaa resmen psikolojimizi bozuyor bu ilaçlar Ah dünyaya gelmeden ne sınavlardan geçiyoruz yavrularımız için. Yeterki gelsinler Geçenlerde esnaf komsumuzla muhabbet ediyorduk 3 kişiydik ama tedavi gördüğümü bilmiyorlardı sonra başka bir tanıdık geldi bebek sordu bende düşünmüyoruz falan dedim kadın bana anneliği bir anlatıyor varya yazsam sende ağlarsın o anlattıkça ben dişlerimi sıkıyorum gözlerimi kaçırıyorum ama kadını görsen anlatışı mimikleri falan kendinden geçiyor. Sonra kadın gidince ben kendimi tutamadım bi başladım ağlamaya. Komşularımızda şaşırdı neden ağlıyorum diye. Tedavi olduğumu söylemek zorunda kaldım bebek soran kişi yüzünden. Bi an önce geçsin şu günler çok yoruldum çok bunaldim

Ayy kötü olmuş yas .. kiyamiiusuuu sana ponçikk .. bugünki kızda anlattı anneliği özelliğini güzelliğini .. ah dedim içimden ah bi bilsen ben ve kader arkadaşlarım nasıl zorluklar çekiyoruz asla anlatmazdın böyle . Anlatamazdım ama susup gülümsüyerek dinledim . Kendisi bi gazla dk ilacını bırakmış 2 hafta ama sonra korktum çocuk olur ne diye yekrat başladım diyo . O iki haftada hamile kalmış . Ve okadar ilaca rağmen bebiş onunla kalmışki bu gezdim tozdum asla dikkat etmedim diyo .

Oy bende sana kıyamam ya bazen hiç olmak istemediğimiz ortamlarda oluyoruz.. Malesef karşımızdaki yaşadıklarımızı bilemiyor. Yalnız bu anlattığın benim yengeme de olmuş onlar 1 defa korunmamışlar ve bebek olmuş. Ayrıca bir komşumuz var spiral takılıyken hamile kaldı. Ne hikayeler var ya bazen dalgaya vuruyorum diyorum ki bizim taktik yanlış galiba korunmamız gerekiyor bebek olması için

Kuzum bu konu kafama takıldı .. sabri hoca bizim durumda eşime sen hiç gelmesende olur dedi .. yurt dılı olduğumuzdanmı aceba ? Bu arada transfer olmuşsun heycanla sonucunu bekliyorum ♥
Belki de canım ama netleştirin de öyle gelsin yada gitsin bi imza için bile zora koşuyolar sonra, test yapıyorum şimdi kalbim çıkcak hadi bakalım

Merhaba ben de haziranın son haftası transfer olacağım kısmetse,kaç gün rapor almıştınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…