- 12 Şubat 2017
- 310
- 199
- 36
DİYARBAKIR BAHÇECİ ZEKİ AKKUM CANIMKızlar Ahmet Zeki ışık mı Dediğiniz doktor?bambuvemadagaskar
Siz Ahmet Zeki ışık on hastası mısınızKızlar Ahmet Zeki ışık mı Dediğiniz doktor?bambuvemadagaskar
Hayır adını duymuştum. Arkadaşlar onun hastası sandım ama değilmiş.Siz Ahmet Zeki ışık on hastası mısınız
tek yumurta ikiziolma ihtimalini atlıyorsun kuzum hiç belliolmaz onuda geçtim her vücut farklı tepki veriyor sonucta . üzülme kötü yorumları okuma kaderde ne varsa onu yaşıyorsun zaten biz elimizden geleni yapsakta insallah hersey guzel olur .ben günlerdir giremedim son durumun nasıl devam ediyormu kanaman benim lekelenmem devam ediyor ama bebeğin kalp atışlarını gördümsonundaTek embriyo transferi oldu canım. Çoğul olması mümkün olmayacak kadar az bir ihtimal bu yüzden . İnşallah önemli birşey değildir. Burada okuyorum kasık ağrısı ve lekelenme olursa düşük falan diye. Sonra off okumasaydım keşke diyorum.inşallah kötü birşey yoktur. Allahım evlatlarımıza kavuşmayı onları kucağıma aldığımız günleri görmeyi nasip etsin.
ben daha iyim canım kanamam devam edio ama dr. korkulcak bişy yok yat dinlen bol bol dedi kalbini attığını görünce içim rahatladı açıkcası sen nasılsn canmArkadaşlar günaydın. Kanaması olan arkadaşlar nasılsınız?
Benim 4-5 gün sürdü canım lekelenmem. Kırmızı renkle başladı kahverengiye döndü rengi. Proluton depot verdi hoca. Yaptırdım 2gün sonra durdu şükür. Evet benim kan değerim 3kat ve üstü artıyor 16.gün değerim 4800 olmuştu. Bende ikiz ihtimalini düşündüm aslında. Pzt günü doktor randevum var.bakalım herşey ongün belli olacak inşallah.. senin içinde çok sevindim canım. İnşallah bende görürüm kalp atışlarınıtek yumurta ikiziolma ihtimalini atlıyorsun kuzum hiç belliolmaz onuda geçtim her vücut farklı tepki veriyor sonucta . üzülme kötü yorumları okuma kaderde ne varsa onu yaşıyorsun zaten biz elimizden geleni yapsakta insallah hersey guzel olur .ben günlerdir giremedim son durumun nasıl devam ediyormu kanaman benim lekelenmem devam ediyor ama bebeğin kalp atışlarını gördümsonunda
tabi canım inşallah hayırlı haberlerini alırız . 15 haziranda transfer olmştm kuzum 2 tane 2side tutmuştu kese görünüyordu kanamam başladığında diğeri kaybolmuş çok üzülmedim kalp atışını duyunca kaybetseydım daha acıydı sağlıklı olsn kucağıma alayım sağlıkla bir tanede olsa olur diorum artık . senn ne zaman oldu transfern?Benim 4-5 gün sürdü canım lekelenmem. Kırmızı renkle başladı kahverengiye döndü rengi. Proluton depot verdi hoca. Yaptırdım 2gün sonra durdu şükür. Evet benim kan değerim 3kat ve üstü artıyor 16.gün değerim 4800 olmuştu. Bende ikiz ihtimalini düşündüm aslında. Pzt günü doktor randevum var.bakalım herşey ongün belli olacak inşallah.. senin içinde çok sevindim canım. İnşallah bende görürüm kalp atışlarını❤ hangi tarihte oldu transferin?
12. günübekle kuzum en net o zmn öğrenirsin ilk günler artışta düzensiz olur moralin bozulmasın . biliyorum beklemek çok zor ama insaşşal hayırlı haberleri alırsn . benmde 7. gün kahve rengi akıntım olmuştu sonra hayırlı haberi aldık dr. o gün bile yaptrmadı 12.günü beklicez dedi . o yüzzden sakince bekle bide bu tarz yazıları sık sık okuma iyi olduğu kadar kötüde olabilio bu forum bunu düşünmemeye calış zaman ddaha cabuk ve guzel geçer inşallahKızlaaaar bugün transfer günüyle birlikte 6.günü.pazartesi günü kan versem çıkarmı kibide belirtim yok ya birkaç bişey var aslında ama transferden öncede göğsüm şişti damar damar Dı. Su gibi akımtım var. Bide bugün hiç üşenmedim bütün buradaki yorumları okudum baştan sona kadar. Kiminde kahve siyah tortu gelmiş ve genelde gelen kişiler hamile yazıları okudum. Aynısı bana oldu son 2 gündür. Bide pembe gibi geldi jelle birkez. Biri bana ümit olsun. Yorumlarınızı bekliyorum. Hamişler sizdede böyle oldumu❤❤❤
Üzüldüm.olsun canım.1 olsun 2 olsun önemli değil.sağlıkla kucağına al inşallah en önemlisi bu.ben 29 haziranda transfer oldum. Bugün tam 5 haftalığız. Daha çok miniğiz biztabi canım inşallah hayırlı haberlerini alırız . 15 haziranda transfer olmştm kuzum 2 tane 2side tutmuştu kese görünüyordu kanamam başladığında diğeri kaybolmuş çok üzülmedim kalp atışını duyunca kaybetseydım daha acıydı sağlıklı olsn kucağıma alayım sağlıkla bir tanede olsa olur diorum artık . senn ne zaman oldu transfern?
Ne güzel hamile kalmışsın Allah kucağına almayı nasip etsin. Banada dua et olurmu. Bende güzel haberler veriyim. Ne biliyim işte arkadaşım insan meraklanıyo heyecanlanıyor. Abartmamak lazım ben istiyorum ki hemenn ben burdayım belirtileri olsun. Ama tabisi öyle bişey olmuyo. Sende ne gibi belirtiler oldu tabi herkeste farklı ama12. günübekle kuzum en net o zmn öğrenirsin ilk günler artışta düzensiz olur moralin bozulmasın . biliyorum beklemek çok zor ama insaşşal hayırlı haberleri alırsn . benmde 7. gün kahve rengi akıntım olmuştu sonra hayırlı haberi aldık dr. o gün bile yaptrmadı 12.günü beklicez dedi . o yüzzden sakince bekle bide bu tarz yazıları sık sık okuma iyi olduğu kadar kötüde olabilio bu forum bunu düşünmemeye calış zaman ddaha cabuk ve guzel geçer inşallah
kanamam ilk gün durdu şükür perşembe gününden beri hastanedeyim canım günde 4 tane serum bağlıyorlar artık damarlarım şişti bugün hemşire 6 defa damar yolu açtı açıkçası psikolojil olarak yıprandım yinede şükürArkadaşlar günaydın. Kanaması olan arkadaşlar nasılsınız?
bu benim 2.denemem canım ilk denememde pembe tortu var dı ama negatifti hemşirede bana pembe akıntı olabiliyor yerleşme kanaması olarak düşünme demişti ....2.denemede ise göğüste bariz şişkinlik ve kahverengi bölgede kabarılık oldu artı siyah tortu geldi sonucum pozitif bende etkisi böyle canımKızlaaaar bugün transfer günüyle birlikte 6.günü.pazartesi günü kan versem çıkarmı kibide belirtim yok ya birkaç bişey var aslında ama transferden öncede göğsüm şişti damar damar Dı. Su gibi akımtım var. Bide bugün hiç üşenmedim bütün buradaki yorumları okudum baştan sona kadar. Kiminde kahve siyah tortu gelmiş ve genelde gelen kişiler hamile yazıları okudum. Aynısı bana oldu son 2 gündür. Bide pembe gibi geldi jelle birkez. Biri bana ümit olsun. Yorumlarınızı bekliyorum. Hamişler sizdede böyle oldumu❤❤❤
KanamanIz durduysa neden hala her gün o kadar serum bağlıyorlar ? Tedbir amaçlı mı ?kanamam ilk gün durdu şükür perşembe gününden beri hastanedeyim canım günde 4 tane serum bağlıyorlar artık damarlarım şişti bugün hemşire 6 defa damar yolu açtı açıkçası psikolojil olarak yıprandım yinede şükür
Canım doktorum bana aletin bastırdığımız kısmına iğneyle delik açip havasını aldıktan sonra ucunu aç dedi böyle yapınca hiç fışkırmıyor dışarı kaçan olmuyorKızlar bu vajinal jelin kapağını kırınca 3de 1 i vajinaya gidene kadar dişarı fıskırıveriyor. Çaresi yokmu. Başına gelenler nasıl baş etti. Uclarını yukarı dogru koydum yine açınca fıskırıveriyor
Allahım kucağına almayı nasip etsinbu benim 2.denemem canım ilk denememde pembe tortu var dı ama negatifti hemşirede bana pembe akıntı olabiliyor yerleşme kanaması olarak düşünme demişti ....2.denemede ise göğüste bariz şişkinlik ve kahverengi bölgede kabarılık oldu artı siyah tortu geldi sonucum pozitif bende etkisi böyle canım
aynen tedbir amaçlı doktor pazartesi kesenin büyüyüp büyümediğine bakacağım dedi pazartesi günü yatış çıkışı yapıp doktora muayene olacağım canımKanamanIz durduysa neden hala her gün o kadar serum bağlıyorlar ? Tedbir amaçlı mı ?
inş. canım sağlıkla kucağımıza alırız bende de 2 kere kanama oldu 1 pedi doldurdu insan o kanı görürce şok oluyor inan ben şuna inanıyorum tüp bebekte bence yaşanan bi durum..şu kanamayı atlatırsak gebeliğin tadını çıkaracağımKızlar merhaba. 7+3 teyim çok şükür kalp atışını duydum ama geçen haftalarda iki kez pedi dolduracak kadar kanamam olduğu için soluğu acilde aldım düşük yok her şey yolunda ancak kanama alanım oluşmuş. Doktor yer açmaya çalıştığı içindir dedi ve evde yatış verdi. Diyeceğim o ki kanamanız olduğunda Hemen telaş yapmayın bebeğinizi kaybettiğinizi düşünmeyin doktorunuza haber verin onlar bu işin üstadı ne derlerse harfiyen uyun stres bizim için en kötüsü.. inşallah test gününü bekleyenler pozitifi görür pozitifi görenler de sağlıkla bebişlerini kucaklarına alır