Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8. Gundeyim bugün bacaklarımda belimde hafifte kasıklarda ağrı var inşallah tutunma belirtisidir bunlarrrBenimde öyleydi canım günde üç kere çamaşır değiştiriyodum su gibi geliyodu bildiğin, kaçıncı gündesin sen
Tortular pembe de geliyo siyah da geliyor bazen canım. Endişe etmeŞimdi vc gittim peçeteye silerken siyah şeyler geldi korktum. Bide jel tortusu geliyor ya oda pembe renkti Böyle bir şey yaşayan oldumu
Şu an durumun nasıl canım hastanede misin?bende de çamaşırı ıslatma durumu oluyordu canım
İnşallah canım hayırlısıyla gelsin bebeğin az kalmış testine haber ver bana da8. Gundeyim bugün bacaklarımda belimde hafifte kasıklarda ağrı var inşallah tutunma belirtisidir bunlarrr
Adet olmam değilmi tutunuyor ondanmı dır kiTortular pembe de geliyo siyah da geliyor bazen canım. Endişe etme
Veririm inşallah dualarınızı eksik etmeyinİnşallah canım hayırlısıyla gelsin bebeğin az kalmış testine haber ver bana da
Yok canım adet değil benden de geliyordu şimdi de arada geliyorAdet olmam değilmi tutunuyor ondanmı dır ki
Saol canım içim rahatladı Allah seninde gönlüne göre versin duam hep sizlerleYok canım adet değil benden de geliyordu şimdi de arada geliyor
evet hastanedeyim canım serum taktılar beklemedeyimŞu an durumun nasıl canım hastanede misin?
inş.canım8. Gundeyim bugün bacaklarımda belimde hafifte kasıklarda ağrı var inşallah tutunma belirtisidir bunlarrr
Kese görmüştünüz değil mi boyutu için bir şey dedi mi yoksa küçük mü dedi sadece. Allahın izniyle iyi olacaksın inşallahevet hastanedeyim canım serum taktılar beklemedeyim
daha küçük dedi doktorum vajinal ultrasonla bakmıştı pazartesi günü büyümesine bakacağım dediKese görmüştünüz değil mi boyutu için bir şey dedi mi yoksa küçük mü dedi sadece. Allahın izniyle iyi olacaksın inşallah
Hadi hayırlısı inşallah göreceksiniz canım sağlıkla. Bu arada mesajlarına baktım ben de zeki bey hastasıyım :)daha küçük dedi doktorum vajinal ultrasonla bakmıştı pazartesi günü büyümesine bakacağım dedi
inş.canım hayırlısı herkesin bebişi sağlıkla doğsun şu an tek dileğim bu zeki hocada benim 2.denememde pozitifi gördüm şükürHadi hayırlısı inşallah göreceksiniz canım sağlıkla. Bu arada mesajlarına baktım ben de zeki bey hastasıyım :)
Aminnn inşallah canım sağlıkla. Benim kontrolüm 10 gün sonra çok uzağa verdi randevuyu hayırlısı inşallahinş.canım hayırlısı herkesin bebişi sağlıkla doğsun şu an tek dileğim bu zeki hocada benim 2.denememde pozitifi gördüm şükür
Hayır canım zeki akkumKızlar Ahmet Zeki ışık mı Dediğiniz doktor? bambuvemadagaskar