- 12 Şubat 2017
- 310
- 199
- 36
iinş. canım tek dileğim sağlıkla kucağıma almakAllahım kucağına almayı nasip etsin ❤bende anne olabilirim inşallah. Rabbim nasip etsin. Bende de siyah tortu geldi çok aşırı değil ama jelle birlikte geldi bir gün sadece. Bende hem korktum üzüldüm hemn hastaneyi aradım. Şimdi sende böyle söyleyince ümit oldun Allah razı olsun.
Aynen her şeyimiz çok zor ilerliyor üç ayı bitirelim de söyle doya doya hamileyiz diyebilelim gün sayalıminş. canım sağlıkla kucağımıza alırız bende de 2 kere kanama oldu 1 pedi doldurdu insan o kanı görürce şok oluyor inan ben şuna inanıyorum tüp bebekte bence yaşanan bi durum..şu kanamayı atlatırsak gebeliğin tadını çıkaracağım
cok gecmis olsun canim, insallah saglicakla kucagimiza alirizKızlar merhaba. 7+3 teyim çok şükür kalp atışını duydum ama geçen haftalarda iki kez pedi dolduracak kadar kanamam olduğu için soluğu acilde aldım düşük yok her şey yolunda ancak kanama alanım oluşmuş. Doktor yer açmaya çalıştığı içindir dedi ve evde yatış verdi. Diyeceğim o ki kanamanız olduğunda Hemen telaş yapmayın bebeğinizi kaybettiğinizi düşünmeyin doktorunuza haber verin onlar bu işin üstadı ne derlerse harfiyen uyun stres bizim için en kötüsü.. inşallah test gününü bekleyenler pozitifi görür pozitifi görenler de sağlıkla bebişlerini kucaklarına alır
İnşallah bir daha hiç birimiz kanama yaşamayız . Keseyi daha önce görmüştünüz değil mi siz ?aynen tedbir amaçlı doktor pazartesi kesenin büyüyüp büyümediğine bakacağım dedi pazartesi günü yatış çıkışı yapıp doktora muayene olacağım canım
gördüm ama doktorum daha küçük dedi pazartesi günü tekrar bakacak canımİnşallah bir daha hiç birimiz kanama yaşamayız . Keseyi daha önce görmüştünüz değil mi siz ?
Anladım . İnşallah sıkıntısız büyümüştür . Benim de pazartesi kontrolüm var . Doktorum bi hayli erken çağırdı . Sürekli dua ediyorum her şey yolunda olsun diye .gördüm ama doktorum daha küçük dedi pazartesi günü tekrar bakacak canım
Kacıncı gun pazartesi canım senin. Ben de çarsamba gideceğim ilk kez heyecanlıyımAnladım . İnşallah sıkıntısız büyümüştür . Benim de pazartesi kontrolüm var . Doktorum bi hayli erken çağırdı . Sürekli dua ediyorum her şey yolunda olsun diye .
Benim çok erken 15. GünKacıncı gun pazartesi canım senin. Ben de çarsamba gideceğim ilk kez heyecanlıyım
O zaman neden bu kadar çok tutuyorlar canım. Yazık sana dakanamam ilk gün durdu şükür perşembe gününden beri hastanedeyim canım günde 4 tane serum bağlıyorlar artık damarlarım şişti bugün hemşire 6 defa damar yolu açtı açıkçası psikolojil olarak yıprandım yinede şükür
İyi maşallah canım Allah daha iyi etsin. Benim iki gündür kasiklarima ağrı giriyor. Çok şiddetli değil ama birden bıçak saplanır gibi. Ben de korkudan sürekli lavaboya gidiyorm acaba bende de mi kanama olack diyeben daha iyim canım kanamam devam edio ama dr. korkulcak bişy yok yat dinlen bol bol dedi kalbini attığını görünce içim rahatladı açıkcası sen nasılsn canm
doktor kanamayı çok görünce önlem olsun diye hastanede yatış yaptı pazartesi günüde kesenin büyüyüp büyümediğine bakacağım dedi işteO zaman neden bu kadar çok tutuyorlar canım. Yazık sana da
inşallah duyarsınız canım duymassanda üzülme erken duyma herkeste olmuo benm 5 haftalıkken yeni oluşmaya başlamaştı 6+6 gördm kalp atışını bu haftada duymaya gitcem inş .Üzüldüm.olsun canım.1 olsun 2 olsun önemli değil.sağlıkla kucağına al inşallah en önemlisi bu.ben 29 haziranda transfer oldum. Bugün tam 5 haftalığız. Daha çok miniğiz bizkalp atışını duyabilecek miyiz acaba pzt günü. Heyecanla bekliyoruz
sadece kanama oldu kuzum hatta hala var kahve rengi akıntım benm annemde hep öyleymiş bende sürekli kanaması varmış inşşlh bizde sağlıkla alırız kucağmıza. ben bu süreçte iki günde hastanede kaldım düşük tehlikem vardı hala var amakalbinin artışı bi tık umut oldu bana bakalım . yani hamile olduğunu öğrenmekle bitmio devamı benim için biraz geçio ama inşşlh herşey güzel olcak :)Ne güzel hamile kalmışsın Allah kucağına almayı nasip etsin. Banada dua et olurmu. Bende güzel haberler veriyim. Ne biliyim işte arkadaşım insan meraklanıyo heyecanlanıyor. Abartmamak lazım ben istiyorum ki hemenn ben burdayım belirtileri olsun. Ama tabisi öyle bişey olmuyo. Sende ne gibi belirtiler oldu tabi herkeste farklı ama
Hadi hayırlısı ile canım haber verirsindoktor kanamayı çok görünce önlem olsun diye hastanede yatış yaptı pazartesi günüde kesenin büyüyüp büyümediğine bakacağım dedi işteyarın da atlatayım bi hayırlısıyla
herkesibnki aynı olmaz kuzum kendini korkutma durduk yere . bütün yorumları okuyup kendinigerme her vücut farklı . bol bol yat ve su tüket inşallah olmazİyi maşallah canım Allah daha iyi etsin. Benim iki gündür kasiklarima ağrı giriyor. Çok şiddetli değil ama birden bıçak saplanır gibi. Ben de korkudan sürekli lavaboya gidiyorm acaba bende de mi kanama olack diye
İnşallah canım çok sağol. Bitmeyecek tedirginlikler :)herkesibnki aynı olmaz kuzum kendini korkutma durduk yere . bütün yorumları okuyup kendinigerme her vücut farklı . bol bol yat ve su tüket inşallah olmaz
Evet canım teşekkür ederimyapiyorum canim, gozun aydin, boylece liste resmen kapandi