Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Kuzum çok şükür kendi doktoruna geldiğinde başlamış ya. Evde başlayınca insan şoka giriyor. Nasıl oldu o aletten korkuyorum ben de onu sokunca mı kanadı yoksa offf
Ben de memlekete gidecektim korkuma kıpırdayamıyorum bir yere Hem doktorla aynı şehirde olmak istedim Hem de şu durumda yola çıkmak gözümü korkuttu

Ben de memlekete gidecektim korkuma kıpırdayamıyorum bir yere Hem doktorla aynı şehirde olmak istedim Hem de şu durumda yola çıkmak gözümü korkuttu
Aynen bende annemin yanına gidesim var ama korku da var. Zaten ben doktorumla aynı şehirde değilim anneme gidince iyice ilçe orası korku var içimde oyuzden.

Neden kanama yaşadınız ki Allah yardımcınız olsun. Acaba adete cok yakın tarihte transfer oluyo ondanmı kiyada tutunma kanamasımıymış

Kıyamam ya ilk defa mı oldu. Kendi doktoruna mı geldin transferi yapan. Benimki şehir dışında oldugu için zor oluyor. Uzaktan su iğneyi yap şunu yapma diyor. Ama....
bende aynı durumdayım transferi yapanla kadın doğumcum farklı... daha önce de kanama oldu doktorum kanama istemediğimiz bi durum pazartesi tekrar keseye bakacağım dedi

Neden kanama yaşadınız ki Allah yardımcınız olsun. Acaba adete cok yakın tarihte transfer oluyo ondanmı kiyada tutunma kanamasımıymış
adet olma zamanımdı ..doktorda kanama hamilelikte istemediğimiz bi durum dedi pazartesi kesenin küçülüp küçülmediğine bakacak hastanedeyim şu an

Kuzum çok şükür kendi doktoruna geldiğinde başlamış ya. Evde başlayınca insan şoka giriyor. Nasıl oldu o aletten korkuyorum ben de onu sokunca mı kanadı yoksa offf
aleti sokmadan önce kanamaya başladı daha önce de olmuştu kanama evde kanamam yoktu Allahtan hastanede oldu..doktorda çok kanıyor sana yatış yaptırmak istiyorum gözlem altında olursun dedi hastanedeyim şu an bence tüp bebek tedavimizden oluyor bu kanamalar ben öyle düşünüyorum

Daha önce nezaman oldu Kanama. Şuan sehir dısındaki doktorunda mısın

Geçmiş olsun hemen gecer inşalah. Birden mi geldi. Ne yaptı doktorlar. Kese görmüştğn dimi sen. Ben daha kese felan görmedim de
doktorda kanı çok görünce şaşırdı keseyi bugün gördü ama küçük daha dedi pazartesi kanamanın keseye etkisine bakacak işte kan değerlerin iyiyse keseyi görürsün canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…