Hastanedesin sakin ol sen de lütfen . Biz böyle hep birlikte atlatacağız inşallah şu zor zamanlarıcanım benimde kanamam var ve bi pedi doldurdu hastanede yatıştayım şu an sakin ol olur mu inşaallah bebişler bizimle
Ben de memlekete gidecektim korkuma kıpırdayamıyorum bir yere Hem doktorla aynı şehirde olmak istedim Hem de şu durumda yola çıkmak gözümü korkuttuKuzum çok şükür kendi doktoruna geldiğinde başlamış ya. Evde başlayınca insan şoka giriyor. Nasıl oldu o aletten korkuyorum ben de onu sokunca mı kanadı yoksa offf
Aynen bende annemin yanına gidesim var ama korku da var. Zaten ben doktorumla aynı şehirde değilim anneme gidince iyice ilçe orası korku var içimde oyuzden.Ben de memlekete gidecektim korkuma kıpırdayamıyorum bir yere Hem doktorla aynı şehirde olmak istedim Hem de şu durumda yola çıkmak gözümü korkuttu
Şimdilik galiba evimizde kalmak en mantıklısı en azından şu durumlar düzelene kadarAynen bende annemin yanına gidesim var ama korku da var. Zaten ben doktorumla aynı şehirde değilim anneme gidince iyice ilçe orası korku var içimde oyuzden.
inş.canım hepimizin kanaması bir an önce biter inş.Hastanedesin sakin ol sen de lütfen . Biz böyle hep birlikte atlatacağız inşallah şu zor zamanları
vallahi bizim iki tarafta şu salgından dolayı gelmeyin diyor bizde evdeyizBen de memlekete gidecektim korkuma kıpırdayamıyorum bir yere Hem doktorla aynı şehirde olmak istedim Hem de şu durumda yola çıkmak gözümü korkuttu
Benim de her gün 100 mg
Benim de her gün 100 mg daha 2 tanede oturamaz yatamaz oldum . Var mı Oluşan şişlikler için Bir çözüm öneriniz ?
daha 2 tanede oturamaz yatamaz oldum . Var mı Oluşan şişlikler için Bir çözüm öneriniz ?
[/Qov ve soğuk komplesks yap geçiyor canım
bende aynı durumdayım transferi yapanla kadın doğumcum farklı... daha önce de kanama oldu doktorum kanama istemediğimiz bi durum pazartesi tekrar keseye bakacağım dediKıyamam ya ilk defa mı oldu. Kendi doktoruna mı geldin transferi yapan. Benimki şehir dışında oldugu için zor oluyor. Uzaktan su iğneyi yap şunu yapma diyor. Ama....
ov ve soğuk komplesks yap geçiyor canımBenim de her gün 100 mg daha 2 tanede oturamaz yatamaz oldum . Var mı Oluşan şişlikler için Bir çözüm öneriniz ?
Deneyeceğim teşekkür ederimov ve soğuk komplesks yap geçiyor canım
adet olma zamanımdı ..doktorda kanama hamilelikte istemediğimiz bi durum dedi pazartesi kesenin küçülüp küçülmediğine bakacak hastanedeyim şu anNeden kanama yaşadınız kiAllah yardımcınız olsun. Acaba adete cok yakın tarihte transfer oluyo ondanmı ki yada tutunma kanamasımıymış
rica ederim çok işe yarıyor tecrübeyle sabitDeneyeceğim teşekkür ederim
ben vuruluyorum canımİnşallah hepimizinki sağlıkla ilerlesin . Bu arada progestan iğne olan var mı ?
aleti sokmadan önce kanamaya başladı daha önce de olmuştu kanama evde kanamam yoktu Allahtan hastanede oldu..doktorda çok kanıyor sana yatış yaptırmak istiyorum gözlem altında olursun dedi hastanedeyim şu an bence tüp bebek tedavimizden oluyor bu kanamalar ben öyle düşünüyorumKuzum çok şükür kendi doktoruna geldiğinde başlamış ya. Evde başlayınca insan şoka giriyor. Nasıl oldu o aletten korkuyorum ben de onu sokunca mı kanadı yoksa offf
ddaha erken canım net belirti bende göğüste olmuştuBayanlar bana cevap verin içim rahatlasın biraz ☹transferin 4.günü bugün siz belirti yaşadınız mı yoksa belirti için erkenmi
Daha önce nezaman oldu Kanama. Şuan sehir dısındaki doktorunda mısınaleti sokmadan önce kanamaya başladı daha önce de olmuştu kanama evde kanamam yoktu Allahtan hastanede oldu..doktorda çok kanıyor sana yatış yaptırmak istiyorum gözlem altında olursun dedi hastanedeyim şu an bence tüp bebek tedavimizden oluyor bu kanamalar ben öyle düşünüyorum
gece pazartesi olmuştu devlet hastanesinde eve göndermişlerdi ..bugün olan kanama için şehir içinde özel kadın doğumcuya gittim şehirdışındaki kadın doğumcaya pandemi döneminde gidemem artık ona telefondan bilgi veriyorumDaha önce nezaman oldu Kanama. Şuan sehir dısındaki doktorunda mısın
doktorda kanı çok görünce şaşırdı keseyi bugün gördü ama küçük daha dedi pazartesi kanamanın keseye etkisine bakacak işteGeçmiş olsun hemen gecer inşalah. Birden mi geldi. Ne yaptı doktorlar. Kese görmüştğn dimi sen. Ben daha kese felan görmedim de
Benim bugün 8. Günüm 5.gün embriyosu, adet gibi hafif ağrı oluyo geçiyo ve akıntı oluyo onun dışında bişey yok ama zaman geçtikçe korku bastırıyo inşallah hepimiz pozitifi görürüz hem bana doğum günü hemde eşime babalar günü hediyesi olsun lütfen
[/QUOTE
Akıntiniz nasıldı bendede oluyor da su gibi sanki idrar yapmışım öyle islaniyor