Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Allahım kucağına almayı nasip etsin ❤bende anne olabilirim inşallah. Rabbim nasip etsin. Bende de siyah tortu geldi çok aşırı değil ama jelle birlikte geldi bir gün sadece. Bende hem korktum üzüldüm hemn hastaneyi aradım. Şimdi sende böyle söyleyince ümit oldun Allah razı olsun.
iinş. canım tek dileğim sağlıkla kucağıma almak :dua: siyah tortu geldiyse inş. benim gibi bi durumdur:KK49:

inş. canım sağlıkla kucağımıza alırız bende de 2 kere kanama oldu 1 pedi doldurdu insan o kanı görürce şok oluyor inan ben şuna inanıyorum tüp bebekte bence yaşanan bi durum..şu kanamayı atlatırsak gebeliğin tadını çıkaracağım :KK49:
Aynen her şeyimiz çok zor ilerliyor üç ayı bitirelim de söyle doya doya hamileyiz diyebilelim gün sayalım 🙏🏼

Kızlar merhaba. 7+3 teyim çok şükür kalp atışını duydum ama geçen haftalarda iki kez pedi dolduracak kadar kanamam olduğu için soluğu acilde aldım düşük yok her şey yolunda ancak kanama alanım oluşmuş. Doktor yer açmaya çalıştığı içindir dedi ve evde yatış verdi. Diyeceğim o ki kanamanız olduğunda Hemen telaş yapmayın bebeğinizi kaybettiğinizi düşünmeyin doktorunuza haber verin onlar bu işin üstadı ne derlerse harfiyen uyun stres bizim için en kötüsü.. inşallah test gününü bekleyenler pozitifi görür pozitifi görenler de sağlıkla bebişlerini kucaklarına alır 🙏🏼
cok gecmis olsun canim, insallah saglicakla kucagimiza aliriz :nazar: :emir_bebek: :KK200:

Anladım . İnşallah sıkıntısız büyümüştür . Benim de pazartesi kontrolüm var . Doktorum bi hayli erken çağırdı . Sürekli dua ediyorum her şey yolunda olsun diye .
Kacıncı gun pazartesi canım senin. Ben de çarsamba gideceğim ilk kez heyecanlıyım

ben daha iyim canım kanamam devam edio ama dr. korkulcak bişy yok yat dinlen bol bol dedi kalbini attığını görünce içim rahatladı açıkcası sen nasılsn canm
İyi maşallah canım Allah daha iyi etsin. Benim iki gündür kasiklarima ağrı giriyor. Çok şiddetli değil ama birden bıçak saplanır gibi. Ben de korkudan sürekli lavaboya gidiyorm acaba bende de mi kanama olack diye

Üzüldüm.olsun canım.1 olsun 2 olsun önemli değil.sağlıkla kucağına al inşallah en önemlisi bu.ben 29 haziranda transfer oldum. Bugün tam 5 haftalığız. Daha çok miniğiz biz 🥰 kalp atışını duyabilecek miyiz acaba pzt günü. Heyecanla bekliyoruz 🙏🏻🙏🏻
inşallah duyarsınız canım duymassanda üzülme erken duyma herkeste olmuo benm 5 haftalıkken yeni oluşmaya başlamaştı 6+6 gördm kalp atışını bu haftada duymaya gitcem inş .

Ne güzel hamile kalmışsın Allah kucağına almayı nasip etsin. Banada dua et olurmu. Bende güzel haberler veriyim. Ne biliyim işte arkadaşım insan meraklanıyo heyecanlanıyor. Abartmamak lazım ben istiyorum ki hemenn ben burdayım belirtileri olsun. Ama tabisi öyle bişey olmuyo. Sende ne gibi belirtiler oldu tabi herkeste farklı ama 🤗🤔
sadece kanama oldu kuzum hatta hala var kahve rengi akıntım benm annemde hep öyleymiş bende sürekli kanaması varmış inşşlh bizde sağlıkla alırız kucağmıza. ben bu süreçte iki günde hastanede kaldım düşük tehlikem vardı hala var amakalbinin artışı bi tık umut oldu bana bakalım . yani hamile olduğunu öğrenmekle bitmio devamı benim için biraz geçio ama inşşlh herşey güzel olcak :)

İyi maşallah canım Allah daha iyi etsin. Benim iki gündür kasiklarima ağrı giriyor. Çok şiddetli değil ama birden bıçak saplanır gibi. Ben de korkudan sürekli lavaboya gidiyorm acaba bende de mi kanama olack diye
herkesibnki aynı olmaz kuzum kendini korkutma durduk yere . bütün yorumları okuyup kendinigerme her vücut farklı . bol bol yat ve su tüket inşallah olmaz

X