Haziranda embriyo transfer yapacaklar

kızlar bugün doktor ultrasondan baktı keseye net bi şey görmedim dedi halbuki perşembe günü küçücük görünmüştü ...kan testi istedi kan testinde düşüş var ilaçları bırak adet olmayı bekle adet olmazsan cuma gel rahim içini temizleyeceğim dedi...Allaha hep sağlıklıysa nasip et dedim ...doktorda kromozom bozukluk olduğu için düşük olmuş dedi...böyle olması daha iyi en azından ilerki süreçlerde daha çok üzülecektim yaşım 32 Allahım sağlık versin

Canim ne desem bilmiyorum üzülme ama sakin herseyin hayirlisini iste

Tesekkur ederim canim simdi daha iyim... Nasipte ne varsa o aslinda ama oan sikayet ediyoruz uzuluyoruz sonra yine Allaha birakiyoruz :) insallaj sende sagsalim kavusursun bebeginle

Kizlar selam gecen ay denemem negatif olmustu, bu ayda 5 gun gecikti test yapip umitlenmek istemiyorum. Aranizda tup bebekten sonra ki ay icin gecikme yasayan oldumu ilaclarin yan etkisi devam ediyormudur acaba

cok uzuldum canim ama dedigin gibi Allah saglikli hayirli evlatlar nasip etsin, insallah en kisa zamanda kucagina lairsin yavrunu

Üzücü bir durum ama ilerki haftalarda olsaydı daha çok bağlanırdın ve daha çok üzülürdün yaşadığım içim biliyorum Rabbim bir dahaki sefere sağlıklı bir bebek nasip etsin sağlıkla kucağına alabileceğin bir bebek nasip etsin

aynen bende öyle düşünüyorum saolun

Canım ne desem bilmiyorum.çok üzgünüm. Üzülme nolur , allahın takdiri demekten başka çare yok. En yakın zamanda anne olmayı nasip etsin allahım sana..Allahım sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Kizlar selam gecen ay denemem negatif olmustu, bu ayda 5 gun gecikti test yapip umitlenmek istemiyorum. Aranizda tup bebekten sonra ki ay icin gecikme yasayan oldumu ilaclarin yan etkisi devam ediyormudur acaba
Benim 1 hafta gecikmişti etkisi oluyor inşallah gebelik vardır tabi öncelik

Canim hayirli olsun yazdıklarını okudum umut oldu bana. 5. Gün embriyosu transfer edildi. 8. Gün testim 12, 10. Gün testim 38 cikti. Bugün 10. Günümdü. Carsamba da bakalim dediler. Ama simdi hafif kahverengi leke geliyor tedirgin oluyorum

Canım benim hayırlısı olsun dediğin gibi sağlık olsun. Ama daha önce kromozomlara bakılmış mıydı neye göre doktor bu şekilde söyledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…