Valla benim doktorum da oyle hesapladi, nette bi kac siteye baktim embriyo transferine gore hesaplayanlarda cok yakin mesela 1-2 gun fark ediyor.. ama ben tabi doktorumun dedigiyle ilerlicem:) saglikla buyurler insallahben netten baktım öyle yazıyordu netin yalancısıyım :) yarın doktora gideceğim sorarım
Hayırlısı böyleymiş demek . Lütfen üzülmeyin,Dünkü sonucum çıkmış 2Bi daha baktırmama gerek yok sanırım
Cok tesekkur ederim kuzum biraz gerginim bu belirsizlik ve kanama beni mutsuz edio ama hayirlisi demekten baska carem yok bekliyorum sali gunu belli olur insallah. Rabbim insallah burdaki herkesin yardimcisi olaun saglikla alalim kucagimiza insallah..gecmis olsun canim, sen icini ferah tut, insallah saglicakla kucagina alirsin. Hamile alana kadar bi kalp carpintisi, hamile kaldiktan sonra 9 ay ayri bi bi kalp carpintisi...dualarimiz senin ve bebeginle
Saolsn canim yatiyorum bi imtihandir gidio bakalim hayirlisi insallahAman arkadasim hic kotu dusunmeden uzat ayaklarini dinlen.. insallah gececek bu gunler
netten bakındım da ben son adet günü baz alınıyormuş
Ahh seninde mi canimKizlar lekelenmem basladi bugun transferin 12. Gunu dualarinizi eksik etmeyin ne olur
Oyle canim hepimizin hakkinda hayirlisiSaolsn canim yatiyorum bi imtihandir gidio bakalim hayirlisi insallah
Insallah canim inan negatifi gorsem uzulmeyecektim boyle olunca cok yipraniyorum artik pozitif test sonucuna sevinemez oldum . Insallah bebeklerimiz bizi birakmazAhh seninde mi canimkotu dusunmeyelim bebeklerimiz bize tutunacak ve birakmayacaklar ❤
Benim de 50 mg canım ve aynı durumdayım malesef iğneyi olunca biraz ovuyorum sonra soguk pansuman yapıyorum idare ediyorum yoksa çok fena kızarıklık yanma sertlik morluk derkenkızlar progestan25 mg(x2) iğnesi kullanıyordum 25mg bitti eczanelerdede kalmamış 50 mg(kalçadan vurulan) aldım mecbur ama kalçam kızardı ve acıyor benle aynı durumu yaşayan var mı
Daha önce de boyle bişey mi yasamıstın canım.. Yani lekelenme. İnşalah gecer kuzum. Burda Bi arkadasın da oldu da Proluton depot vurdular. İyi geldi. Senin doktorun ne dedi. Kimi doktor başta olur oyle diyor şahit oldugum kadar.Insallah canim inan negatifi gorsem uzulmeyecektim boyle olunca cok yipraniyorum artik pozitif test sonucuna sevinemez oldum . Insallah bebeklerimiz bizi birakmaz
Oyle canim senin ne oldu sonuc belli oldumu?Oyle canim hepimizin hakkinda hayirlisiAma biz iyi dusunelim iyi olsun❤
Ah canim ikiz dusuk ikiz erken dogum kimyasal gebelik 8 haftada kalp atimi alinmadi kurtaj insallah bu yawruma sag salim kavusurum suan kesildi gibi jeli attirdi prolutex vurdum agrin olursa yarin gel serum takariz dedi iste pembe bi kanamaydi biraz suluDaha önce de boyle bişey mi yasamıstın canım.. Yani lekelenme. İnşalah gecer kuzum. Burda Bi arkadasın da oldu da Proluton depot vurdular. İyi geldi. Senin doktorun ne dedi. Kimi doktor başta olur oyle diyor şahit oldugum kadar.
Ben cuma gunu gittim doktora keseyi gorduk kalp atisini da duyduk canim.. sukur hersey yolunda dedi ama ctesi hastaneye gittim igne olmaya geldikten sonra tekrar kirmizi lekelenmem oldu.. bir oluyo bir geciyo o yuzden hep bi diken ustu.. 28 inde bi daha gidicem.. insallah guclu bizim bebisler bizi birakmayacaklarOyle canim senin ne oldu sonuc belli oldumu?
Allahım bu sefer sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.Ah canim ikiz dusuk ikiz erken dogum kimyasal gebelik 8 haftada kalp atimi alinmadi kurtaj insallah bu yawruma sag salim kavusurum suan kesildi gibi jeli attirdi prolutex vurdum agrin olursa yarin gel serum takariz dedi iste pembe bi kanamaydi biraz sulu
Insallah canim cumlemize nasip etsin rabbimAllahım bu sefer sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin.
Canim neden bole oldu..cok gecmis olsun oncelikle yasadigin seyler cok zor seyler..doktor hatasimi butun bunlar..cok uzuldum..Ah canim ikiz dusuk ikiz erken dogum kimyasal gebelik 8 haftada kalp atimi alinmadi kurtaj insallah bu yawruma sag salim kavusurum suan kesildi gibi jeli attirdi prolutex vurdum agrin olursa yarin gel serum takariz dedi iste pembe bi kanamaydi biraz sulu
Sagolasin canim insallah tekrar hicbirimiz boyle seyler yasamayiz Dusuk ve erken doguma rahim anomalisi dendi ikiz tasiyamiyorsun ama tek bebek tasirsin dendi tek oluncada kimyasal ve gelismeyen embriyoyada embriyolarda bir sorun vardir buyuk ihtimal dendi cok sukur suan lekelenme kesildi jel toprak gibi geri geliyor sadece insallah hersey yolundadir bu gebelikte yolunda gitmez ise histeroskopi yaptiracagim birde pihtilasmaya yatkinligim var iki heterozigot bir homozigotCanim neden bole oldu..cok gecmis olsun oncelikle yasadigin seyler cok zor seyler..doktor hatasimi butun bunlar..cok uzuldum..
Cok cok gecmis olsun..inan ben suan olsun diye ugrasiyorum..ama sonrasidaa cok zor surecler..goruyorum arkadaslardan..allah yardimcin olsun canim..cok gecmis olsun..ama bence bu sefer olucak annesi..Sagolasin canim insallah tekrar hicbirimiz boyle seyler yasamayiz Dusuk ve erken doguma rahim anomalisi dendi ikiz tasiyamiyorsun ama tek bebek tasirsin dendi tek oluncada kimyasal ve gelismeyen embriyoyada embriyolarda bir sorun vardir buyuk ihtimal dendi cok sukur suan lekelenme kesildi jel toprak gibi geri geliyor sadece insallah hersey yolundadir bu gebelikte yolunda gitmez ise histeroskopi yaptiracagim birde pihtilasmaya yatkinligim var iki heterozigot bir homozigot