Amin canim aminnn insallah rabbim tez vakitte kucaklarimizi doldursun insallahhh nerde nekadar hasret ceken bekleyen varsa allahim nasip etsin hepimizeCok cok gecmis olsun..inan ben suan olsun diye ugrasiyorum..ama sonrasidaa cok zor surecler..goruyorum arkadaslardan..allah yardimcin olsun canim..cok gecmis olsun..ama bence bu sefer olucak annesi..kucaginaa almayi nasip etcek guzel allahim..
Oyy masallah subanallah kuzum cok sevindim rabbim saglikla kucaginiza almayida nasip etsin insallahBen cuma gunu gittim doktora keseyi gorduk kalp atisini da duyduk canim.. sukur hersey yolunda dedi ama ctesi hastaneye gittim igne olmaya geldikten sonra tekrar kirmizi lekelenmem oldu.. bir oluyo bir geciyo o yuzden hep bi diken ustu.. 28 inde bi daha gidicem.. insallah guclu bizim bebisler bizi birakmayacaklar❤
Amin canim amin cunlemize insallahOyy masallah subanallah kuzum cok sevindim rabbim saglikla kucaginiza almayida nasip etsin insallahkac haftaliksn kuzum ?
Dualarım seninle canım. Allahın izniyle hiçbirşey olmayacakKizlar lekelenmem basladi bugun transferin 12. Gunu dualarinizi eksik etmeyin ne olur
Kuzum bebeğini al gel. Bol bol dua et transfer anında. Umudunu hiç kaybetme olumsuz düşünme. Elini karnına koy konuş onunla hissetsin seni. Dualarımız seninleKızlar günaydınbugün transfer günü birazdan transfer olucam. Okadar heyecanlıyım ki bana Allah rızası için dua edermisiniz. İnşallah nasip eder rabbim banada sizede ilaç hormonları mı değiştirdi sanırım Bi olucak hissiyatı Bi olmaz hissiyatı ve içimi kaplayan endişe nefes aldırmıyor bazen kabıma sığmıyorum. Sadece ben mi böyleyim ki bilmiyorum eyfamlı rahatlatamıyorum beynimi sizden isteğim bana dua edin benimde dualarım hep sizlerle
Hemen aradim canim yerlesme kanamasi olabilir sakin ol dedi cok sukur kesildi pembe sulu bi kanamaydi uzun surmedi ama tedirgin etti beni insallah yasamayiz tekrar hepimiz bunalmadan yavrularimizi saglikla aliriz kucagimizaDualarım seninle canım. Allahın izniyle hiçbirşey olmayacakbenimde lekelenmem devam ediyor.bugün4.gün çok azaldı. Doktorunla görüştün mü?
Ya varis rabbim hayirlisi ile bebegini sana bagislasin kolayliklar versin insallahKızlar günaydınbugün transfer günü birazdan transfer olucam. Okadar heyecanlıyım ki bana Allah rızası için dua edermisiniz. İnşallah nasip eder rabbim banada sizede ilaç hormonları mı değiştirdi sanırım Bi olucak hissiyatı Bi olmaz hissiyatı ve içimi kaplayan endişe nefes aldırmıyor bazen kabıma sığmıyorum. Sadece ben mi böyleyim ki bilmiyorum eyfamlı rahatlatamıyorum beynimi sizden isteğim bana dua edin benimde dualarım hep sizlerle ❤
Harika ❤ 1kez olduysa kesin yerleşme kanamasıdır. Çok sevindim canım. Yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallahHemen aradim canim yerlesme kanamasi olabilir sakin ol dedi cok sukur kesildi pembe sulu bi kanamaydi uzun surmedi ama tedirgin etti beni insallah yasamayiz tekrar hepimiz bunalmadan yavrularimizi saglikla aliriz kucagimiza
Amin canim amin cumlemiz insallahh dinsin hasretimiz emeklerimiz bosa cikmasinHarika ❤ 1kez olduysa kesin yerleşme kanamasıdır. Çok sevindim canım. Yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
3 gün sonra oldum benİlaçları bıraktıktan kaç gün sonra adet oldunuz??
Muayeneye gittin mi peki? Yeni transfer için bişey dedi mi doktorun3 gün sonra oldum ben
Ben ilk transferimde ilaclari biraktiktan 1.5 gun icinde hatta 1 gun bile olabilir regli olmustum, 2. Transferimden sonra 4-5 gun sonra oldum. Bu arada ilkinden sonra psikolojik olarak kotu hissettigim icin ben 1 ay ara verdim, 2.den sonra da pandemi girdi araya. Bana eger tedaviye devam etmek istiyorsan gel dedi, eger simdi devam etmek istemiyorsan gelme demisti.İlaçları bıraktıktan kaç gün sonra adet oldunuz??
Muayeneye gittin mi peki? Yeni transfer için bişey dedi mi doktorun
Benim 1.transferim tutmamışti ilaclari biraktiktan 3-4 gün sonra oldumİlaçları bıraktıktan kaç gün sonra adet oldunuz??
Yarın gidicem. Bakalım yeni transferi ne zaman ve nasıl yapacak merak ediyorum. Bu ay olur mu acabaMuayeneye gittin mi peki? Yeni transfer için bişey dedi mi doktorun
6+4 gunluk kuzumAmin canim amin cunlemize insallahBugun tam 6 hafta 1 gunluk olduk ❤❤ senkac haftalik oldun?
Ayy masallah6+4 gunluk kuzum
Insallah canim Yok arada oluo ama cok degil oda .bu kanamalar kesilse belki biraz daha rahatlicmAyy masallahinsallah saglikla tamamlariz Bulantin falan var mi? Benim inanilmaz bulantim var adam gibi yemek yiyemiyorum