Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Cok cok gecmis olsun..inan ben suan olsun diye ugrasiyorum..ama sonrasidaa cok zor surecler..goruyorum arkadaslardan..allah yardimcin olsun canim..cok gecmis olsun..ama bence bu sefer olucak annesi..kucaginaa almayi nasip etcek guzel allahim..
Amin canim aminnn insallah rabbim tez vakitte kucaklarimizi doldursun insallahhh nerde nekadar hasret ceken bekleyen varsa allahim nasip etsin hepimize

Kizlar bugün kaynim ve eltimi görüntülü aradık müjdeyi vermek icin. Kendileri turkiyede yaşıyorlar.. Neyse biz haberi verecekken eltim dedi size bi haberim var hamileyim biz şokkkk.. Sonra dedim şokun etkisi geçmesin bende hamileyim ay istesek bu kadar denk getiremeyiz. Onun daha ilk gebeliği benimde tedavi gördüğümü biliyordu insallah saglikla ilerlesin ikimizinde

Oyy masallah subanallah kuzum cok sevindim rabbim saglikla kucaginiza almayida nasip etsin insallah kac haftaliksn kuzum ?

Kızlar günaydınbugün transfer günü birazdan transfer olucam. Okadar heyecanlıyım ki bana Allah rızası için dua edermisiniz. İnşallah nasip eder rabbim banada sizedeilaç hormonları mı değiştirdi sanırım Bi olucak hissiyatı Bi olmaz hissiyatı ve içimi kaplayan endişe nefes aldırmıyor bazen kabıma sığmıyorum. Sadece ben mi böyleyim ki bilmiyorum eyfamlı rahatlatamıyorum beynimi sizden isteğim bana dua edin benimde dualarım hep sizlerle

Kuzum bebeğini al gel. Bol bol dua et transfer anında. Umudunu hiç kaybetme olumsuz düşünme. Elini karnına koy konuş onunla hissetsin seni. Dualarımız seninle

Dualarım seninle canım. Allahın izniyle hiçbirşey olmayacak benimde lekelenmem devam ediyor.bugün4.gün çok azaldı. Doktorunla görüştün mü?
Hemen aradim canim yerlesme kanamasi olabilir sakin ol dedi cok sukur kesildi pembe sulu bi kanamaydi uzun surmedi ama tedirgin etti beni insallah yasamayiz tekrar hepimiz bunalmadan yavrularimizi saglikla aliriz kucagimiza

Ya varis rabbim hayirlisi ile bebegini sana bagislasin kolayliklar versin insallah

Hemen aradim canim yerlesme kanamasi olabilir sakin ol dedi cok sukur kesildi pembe sulu bi kanamaydi uzun surmedi ama tedirgin etti beni insallah yasamayiz tekrar hepimiz bunalmadan yavrularimizi saglikla aliriz kucagimiza
Harika ❤ 1kez olduysa kesin yerleşme kanamasıdır. Çok sevindim canım. Yavrularımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Ben ilk transferimde ilaclari biraktiktan 1.5 gun icinde hatta 1 gun bile olabilir regli olmustum, 2. Transferimden sonra 4-5 gun sonra oldum. Bu arada ilkinden sonra psikolojik olarak kotu hissettigim icin ben 1 ay ara verdim, 2.den sonra da pandemi girdi araya. Bana eger tedaviye devam etmek istiyorsan gel dedi, eger simdi devam etmek istemiyorsan gelme demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…