Haziranda embriyo transfer yapacaklar

sarojo sarojo @Mucizem33 bambuvemadagaskar bambuvemadagaskar sağolun kızlar hayırlısı olsun diyorum artık. Doktoruma bugun ulaşamadım merkez çalışmıyor. Yarın bilgilendiricem. İlaçlar konusunda da kararsızım.
birak diyene kadar doktor kullan bence ilaclarini. bir de baska yerde baktir derim orasi bi garipti.eger kanlara kendi labaratuarlarinda deilde disarda bi yerde baktiriyolarsa hata payi yuksek. benim esim cok sukur troit kanseri atlatti. gecen seme dis merkezde tahlil bakan bi hastane yeniden kansersin dedi meger tahliller yanlis bakilmis
.

birak diyene kadar doktor kullan bence ilaclarini. bir de baska yerde baktir derim orasi bi garipti.eger kanlara kendi labaratuarlarinda deilde disarda bi yerde baktiriyolarsa hata payi yuksek. benim esim cok sukur troit kanseri atlatti. gecen seme dis merkezde tahlil bakan bi hastane yeniden kansersin dedi meger tahliller yanlis bakilmis
.
geçmiş olsun canım. Bugun bakalım veririm olmadı. Ama benim idrarda negatif çıktı. Sırf emin olmak için yaptırabilirim.

Kuzu dediğin gibi iğneler büyük ama sanırım sıkıntı vuranlarda ilacı ağır agir enjekete etmeleri gerekiyormus yagli bi ilacmis kimi vuruyor cok rahat geciyor kimi vuruyor can cekisiyorum kendim vursam anlatsaniz dedim hemsireye olmazmis açisi bolgesi filan tehlikeli dedi halbuki insanın kendisinin vurması en iyisi bence artık kimseye güvenemiyorum 🤦‍♀️😅

bence hemsire abartmis canim, yada bilmedigi icin ugrasmak istememis... ben amerikadayim, burda hicbir tup bebek surecindeki hastanin progestron ignesini saglikcilar yapmaz, ogretirler kendin yaparsin, israrda etsen yapmazlar, uzun sure baskasina bagli olma, kendin ogren derler, bana dediler biliyorum. Ozellikle poponun sinir hucrelerinin en az yer oldugunu, tutupta omurgaya igne yapmadikca bi sorun olmayacagi soylenir (insanin kolu yetmez zaten o noktaya:KK66: ). Ilk siringa girince hafif cekip kan var mi diye bakiyorsun ki damara gelmesin. tek ihtimal o var sorun olacak. oda %1 olasailik dediler bana. Geriye sinir hucreleri kaliyor. Zaten sinir hucreleri anlatigi gibi tehlikeli ve yogun olsa popo gibi gunluk hayatta surekli vicudun agirligini ceken kaslar agrisiz olmazdi. ilk gunler zorlansam da cok sukur, ben boyle cok rahatim, zaten yag icinde oldugu icin cok hizli vurulamaz igne, cok bastirmak gerek.

Son düzenleme:
kızlar progestan25 mg(x2) iğnesi kullanıyordum 25mg bitti eczanelerdede kalmamış 50 mg(kalçadan vurulan) aldım mecbur ama kalçam kızardı ve acıyor benle aynı durumu yaşayan var mıo_O:KK1:

ben netten baktım öyle yazıyordu netin yalancısıyım :) yarın doktora gideceğim sorarım

sor tabi canim, belki farkli bisey derler... burda doktora gidince de direk kacinci gun embriyosu ne zaman transfer edildi diye sorulyorlar doktor ofisinde, ona gore hesapliyorlar. bazilarinin son adet tarihine uysada genelde tedavi ve ilac sureci uzun olabiliyor. benim son adet tarihine gore 8 haftalik olmam gerek mesela :KK66:

X