Amin kuzum cok sevindim senin adina bende oyle kanamam hem var hemde camur gibi kesenin biri kayboldu digeride icerde olusmayabaslamisti cok korkuyorum gene ayni seyleri yasamaktan . insallah bnde senin gibi duyarim . kac haftaliksin kuzum?Sanırım hep 5 ile 6 haftalar arası bi kaç kişide kanama olmuş benimde çarşamba günü kanamam vardı ilk gün açık pembe şeklinde geldi diğer 2 gün çamur gibiydi korktuk devletin acilindeki doktor ben keseyi beğenmedim bu düşer düşmezse iki gün sonra gel alalım dedi diğer gün kendi doktoruma gittim kesenin dışında Kananama var dedi kimse ne iğne ne bir ilaç verdi bugün yine gittim doktora şükür kalp atışını duyduk ama hala kanama duruyor ve keseden de büyük dedi kanama ya içinde kurur veya emilir yada dışarı atar dedi Rabbim den umut kesilmez Allahım herkese sabır versin
6+5 canım inşallah Allah tan ümit kesilmez ben gece gündüz dua ediyorum birde iki gün iğne yaptırdım düşmesin diye burda gideceğim başka doktor yok keşke olsada gitsem kimse doğru düzgün birşey söylemiyor açıkcası yiyeceği ekmeği varsa yaşar yoksa Allah tan gelene can kurban verende o alan oAmin kuzum cok sevindim senin adina bende oyle kanamam hem var hemde camur gibi kesenin biri kayboldu digeride icerde olusmayabaslamisti cok korkuyorum gene ayni seyleri yasamaktan . insallah bnde senin gibi duyarim . kac haftaliksin kuzum?
Bende konuştum bugun doktoruma. Adet olunca gel Bi bakalım dedi. Yeni transfer için seni dinlendiricem biraz dedi. Ne kadar ara vermek isteyecek bilmiyorum artık. Eğer kendini hazır hissediyorsan öyle başla arkadaşım.Yarın gidicem. Bakalım yeni transferi ne zaman ve nasıl yapacak merak ediyorum. Bu ay olur mu acaba
Bnmde 6+4 öyle tabi kuzum rabbim hakkimizda hayrli olani yasamayi nasip etsin insallh hayrli saglikli evlatlar nasip etsn insallh6+5 canım inşallah Allah tan ümit kesilmez ben gece gündüz dua ediyorum birde iki gün iğne yaptırdım düşmesin diye burda gideceğim başka doktor yok keşke olsada gitsem kimse doğru düzgün birşey söylemiyor açıkcası yiyeceği ekmeği varsa yaşar yoksa Allah tan gelene can kurban verende o alan o
Arkadaşlar benimde lekelenmem devam ediyor. Azaldı ama devam sonuçta. Bugün4.gün kanama başlayalı. 4+3 teyiz biz.daha kese görünmedi ama değerim 2katından fazla artıyor.14.gün değerim 809 çıktı bugün.doktor dış gebelik düşünmüyorum dedi. Siz ne güzel keseyi görmüşsünüz. Banada pzt ye randevu verdi kese için.inşallah sağ salim görürüm.allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.Sanırım hep 5 ile 6 haftalar arası bi kaç kişide kanama olmuş benimde çarşamba günü kanamam vardı ilk gün açık pembe şeklinde geldi diğer 2 gün çamur gibiydi korktuk devletin acilindeki doktor ben keseyi beğenmedim bu düşer düşmezse iki gün sonra gel alalım dedi diğer gün kendi doktoruma gittim kesenin dışında Kananama var dedi kimse ne iğne ne bir ilaç verdi bugün yine gittim doktora şükür kalp atışını duyduk ama hala kanama duruyor ve keseden de büyük dedi kanama ya içinde kurur veya emilir yada dışarı atar dedi Rabbim den umut kesilmez Allahım herkese sabır versin
Amin canım hepimiz bunun için çabalıyoruz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsinBnmde 6+4 öyle tabi kuzum rabbim hakkimizda hayrli olani yasamayi nasip etsin insallh hayrli saglikli evlatlar nasip etsn insallh
Canım hayırlısı ile sağlıklıysa ilerlesin değilse de sen daha fazla bağlanmadan sonlansın çok zor bir durum ben de yaşadım 9. Haftada kürtaj olmak zorunda kaldım hep bir umut bekledim İnşallah senin öyle olmaz canımSanırım hep 5 ile 6 haftalar arası bi kaç kişide kanama olmuş benimde çarşamba günü kanamam vardı ilk gün açık pembe şeklinde geldi diğer 2 gün çamur gibiydi korktuk devletin acilindeki doktor ben keseyi beğenmedim bu düşer düşmezse iki gün sonra gel alalım dedi diğer gün kendi doktoruma gittim kesenin dışında Kananama var dedi kimse ne iğne ne bir ilaç verdi bugün yine gittim doktora şükür kalp atışını duyduk ama hala kanama duruyor ve keseden de büyük dedi kanama ya içinde kurur veya emilir yada dışarı atar dedi Rabbim den umut kesilmez Allahım herkese sabır versin
Amin canım inşallah kendini yıpratma herşey olacağına varır sen üzme kendini duanı eksik etmeArkadaşlar benimde lekelenmem devam ediyor. Azaldı ama devam sonuçta. Bugün4.gün kanama başlayalı. 4+3 teyiz biz.daha kese görünmedi ama değerim 2katından fazla artıyor.14.gün değerim 809 çıktı bugün.doktor dış gebelik düşünmüyorum dedi. Siz ne güzel keseyi görmüşsünüz. Banada pzt ye randevu verdi kese için.inşallah sağ salim görürüm.allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Kanaman varmıydı peki seninCanım hayırlısı ile sağlıklıysa ilerlesin değilse de sen daha fazla bağlanmadan sonlansın çok zor bir durum ben de yaşadım 9. Haftada kürtaj olmak zorunda kaldım hep bir umut bekledim İnşallah senin öyle olmaz canım
Evet hafif vardı kalp atışı duyulamadı 7. Haftada onun üzerine doktorum iki hafta daha bekledi ama maalesef olmadı inşallah senin öyle olmasın bebişin sağlıklı bir şekilde tutunsun canımKanaman varmıydı peki senin
İnşallah canım şuan dıştan kanama yok ama içten görünüyor bugün kalp atışını duyduk şükür rabbim hayırlısını versinEvet hafif vardı kalp atışı duyulamadı 7. Haftada onun üzerine doktorum iki hafta daha bekledi ama maalesef olmadı inşallah senin öyle olmasın bebişin sağlıklı bir şekilde tutunsun canım
ben ilaçları persembe bıraktım canım , bu sabah çok az kırmızı akıntı geldi ancak henüz başlamadı . bir iki güne olucam sanırım .İlaçları bıraktıktan kaç gün sonra adet oldunuz??
Bana yasak demişti ancak transferden 2 3 gün önceydi. Senin daha 1 hafta varmış sıkıntı olmaz sanırımKızlar dondurulmuş embriyo transferi öncesi ilişki yasak mı ?Bir hafta var transfere , doktor herhangi bir şey söylemedi ve bizde sormayı unuttuk
Cumartesi arayacaklarmış belki o zamana söylerler artık, zaten 2-3 gün öncesi ne olur ne olmaz diye düşünmem onu .Teşekkür ederimBana yasak demişti ancak transferden 2 3 gün önceydi. Senin daha 1 hafta varmış sıkıntı olmaz sanırım
Evet canim yasak oncesinde ve sonrasindaKızlar dondurulmuş embriyo transferi öncesi ilişki yasak mı ?Bir hafta var transfere , doktor herhangi bir şey söylemedi ve bizde sormayı unuttuk
Ben en iyisi arayıp öğreneyim canım , herhangi birşey söylemediler .Aklım takıldı , boş yere riske atmayımEvet canim yasak oncesinde ve sonrasinda