Cok uzuldum arkadasim hayirlisi olsun hakkinda insallah tez zamanda Allah gonlune gore verirsarojo @Mucizem33 bambuvemadagaskar sağolun kızlar hayırlısı olsun diyorum artık. Doktoruma bugun ulaşamadım merkez çalışmıyor. Yarın bilgilendiricem. İlaçlar konusunda da kararsızım.
Amin canım inşallah.Cok uzuldum arkadasim hayirlisi olsun hakkinda insallah tez zamanda Allah gonlune gore verir❤
Amiin canım benim inşallah seninledirBende yarın gidiyorum canım . Umarım benimledir hala ☺
Çok üzgünüm rabbim inşallah tez vakitte pozitifi görmeyi, kavuşmayı nasip eder.Kızlar bugun 12. Günüm idrar testi yaptım. Koskoca negatif
birak diyene kadar doktor kullan bence ilaclarini. bir de baska yerde baktir derim orasi bi garipti.eger kanlara kendi labaratuarlarinda deilde disarda bi yerde baktiriyolarsa hata payi yuksek. benim esim cok sukur troit kanseri atlatti. gecen seme dis merkezde tahlil bakan bi hastane yeniden kansersin dedi meger tahliller yanlis bakilmissarojo @Mucizem33 bambuvemadagaskar sağolun kızlar hayırlısı olsun diyorum artık. Doktoruma bugun ulaşamadım merkez çalışmıyor. Yarın bilgilendiricem. İlaçlar konusunda da kararsızım.
geçmiş olsun canım. Bugun bakalım veririm olmadı. Ama benim idrarda negatif çıktı. Sırf emin olmak için yaptırabilirim.birak diyene kadar doktor kullan bence ilaclarini. bir de baska yerde baktir derim orasi bi garipti.eger kanlara kendi labaratuarlarinda deilde disarda bi yerde baktiriyolarsa hata payi yuksek. benim esim cok sukur troit kanseri atlatti. gecen seme dis merkezde tahlil bakan bi hastane yeniden kansersin dedi meger tahliller yanlis bakilmis
.
tesekkur ederim canim. Rabbim buyük. hakkinda hayirlisi olsungeçmiş olsun canım. Bugun bakalım veririm olmadı. Ama benim idrarda negatif çıktı. Sırf emin olmak için yaptırabilirim.
Kuzu dediğin gibi iğneler büyük ama sanırım sıkıntı vuranlarda ilacı ağır agir enjekete etmeleri gerekiyormus yagli bi ilacmis kimi vuruyor cok rahat geciyor kimi vuruyor can cekisiyorum kendim vursam anlatsaniz dedim hemsireye olmazmis açisi bolgesi filan tehlikeli dedi halbuki insanın kendisinin vurması en iyisi bence artık kimseye güvenemiyorum
canim belli oldu mu sonucun? Insallah guzel haberler vardirYarın 6.gün belki sabah yaparım diyorum,çıkarsa kan veririmama korkuyorum hiç yapmasam Mı diye..
kızlar 3.güm embriyosu transfer edildi bugün 16.günüm hcg 659 çıktı sizde durumlar nasıl
evet 11.gün 49,47 11.gün 124,3 dumasallah gayet iyi bence, diger gunlerde de duzenli artti degil mi?
evet 11.gün 49,47 11.gün 124,3 du
netten bakındım da ben son adet günü baz alınıyormuşGebelik nasıl hesaplanıyor kızlar. Son adet tarihimize göre mi farklı mı?
tup bebekte oyle degil canim, transfer gunu ve embriyonun gunune gore hesaplaniyor.netten bakındım da ben son adet günü baz alınıyormuş
saol canımmasallah, gayet duzenli artmis canim, icini ferah tut..artik kese ve kalp icin beklersin.
ben netten baktım öyle yazıyordu netin yalancısıyım :) yarın doktora gideceğim sorarımtup bebekte oyle degil canim, transfer gunu ve embriyonun gunune gore hesaplaniyor.
ben netten baktım öyle yazıyordu netin yalancısıyım :) yarın doktora gideceğim sorarım
Cok tebrik ederimevet 11.gün 49,47 11.gün 124,3 du