Ben cuma gunu keseyi gordum, kalp atisini da duydum Allah insallah herkese nasip etsin hevesimizi kursagimizda birakmasin insalahbiran once gecer insallah. benim yarin 5 hafta olacak daha yeni keseyi gormeye 2 hafta sonra gidecegiz. ama belimde ve kasigimda arada agri oluyor korkuyorum . Rabbim buyuk hicbirimizin kucagi bos kalmasin insallah
İki embiryo transferi mi oldu canım öyleyse biri düşüp biri tutunmuş9.gün 11
11. Gün 40
15. Gün 194 şeklinde yükseldi. Em son dün verdim doktorum daha vermene gerek yok dedi
Yok canım tek 5. Gün embriyosu transfer edildi.İki embiryo transferi mi oldu canım öyleyse biri düşüp biri tutunmuş
Ben bu sayfada kalayım diyorum güzel bilgi edindim. Herkesin nasıl süreçten geçtini okudum. Halada herkes burda zaten benide ekle listeye. Ben burdan devam etmek istiyorum ❤
Hayırlısı olsunKızlar bugun 12. Günüm idrar testi yaptım. Koskoca negatif
Kızlar bugun 12. Günüm idrar testi yaptım. Koskoca negatif
yine de kandan baktır canım. idrar testlerine güven olmuyor.
Dün vermiştim daha çıkmamıştı bugun başka bi yerde daha baktırayım diyordum ama hevesim kaçtıHayırlısı olsunkan vermicekmisin
yok baktir oyle deme insalllah bir suprizle karsilasirsin.bence yaptir kan testiDün vermiştim daha çıkmamıştı bugun başka bi yerde daha baktırayım diyordum ama hevesim kaçtı
Dünkü sonucum çıkmış 2yok baktir oyle deme insalllah bir suprizle karsilasirsin.bence yaptir kan testi
Kacinci gunundu canim senin..Dünkü sonucum çıkmış 2Bi daha baktırmama gerek yok sanırım
Dünkü sonucum çıkmış 2Bi daha baktırmama gerek yok sanırım
12Kacinci gunundu canim senin..
İşte dün yapmıştım 11. Günümdü. Kimyasal mı dersin2 düşük gibi görünebilir ama erken yaptıysan eğer inş katlanarak artar canım
İşte dün yapmıştım 11. Günümdü. Kimyasal mı dersin
Canim..uzgunum cok..doktorunaa bilgi vermelisin..genellikle zatrn negatif oldugunda cok gec ariyorlar..insallah tez zamnda kucagina bebisini alirsin
Kızlar bugun 12. Günüm idrar testi yaptım. Koskoca negatif
Hayır gitmedim hem kese hem kalp aynı gün göreceğiz nasipse. 16 Temmuzda randevum