Haziranda embriyo transfer yapacaklar

biran once gecer insallah. benim yarin 5 hafta olacak daha yeni keseyi gormeye 2 hafta sonra gidecegiz. ama belimde ve kasigimda arada agri oluyor korkuyorum . Rabbim buyuk hicbirimizin kucagi bos kalmasin insallah
Ben cuma gunu keseyi gordum, kalp atisini da duydum Allah insallah herkese nasip etsin hevesimizi kursagimizda birakmasin insalah

Ben bu sayfada kalayım diyorum güzel bilgi edindim. Herkesin nasıl süreçten geçtini okudum. Halada herkes burda zaten benide ekle listeye. Ben burdan devam etmek istiyorum ❤

canim haziran da mi oldu transferin? Listeye eklemiyorum artik, son transfer sonuclarini bekliyorum, sonra liste kapanacak zaten...malesef cok takip edemiyorum, liste cok vaktimi aldi benim de biraz halsiz giden bi surecim oldu. sagolsun diger arkadaslar da istedi ama ekleyince takip de etmek gerekiyor onlar da temmuz listesine katildi baska bi topikte.. Listede sadece 3 Temmuz transferi var, o arkadaslar katildiginda temmuz konusu acilmamisti, o yuzden ekledim. Eger Temmuz transferi isen oraya da bakabilirsin... tabi ki her zaman buradaki sohbete katilmandan mutlu oluruz Allah guzel sonuclar nasip etsin insallah...

Son düzenleme:
İşte dün yapmıştım 11. Günümdü. Kimyasal mı dersin

11. gün için düşük gözüküyor canım ama doktorun ne dedi? İlaçlara devam edip talimatlarına uymalısın. 2-3 gün sonra bu sefer başka bir yerde tekrar hcg'ye baktır derim. Hata payı da olabilir. Her şeye hazırlıklı ol. Moralini güçlü tut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…