- 27 Eylül 2018
- 5.406
- 11.121
Bende bunu düşünüyorum iğneyi hastaneden temin ediliyorlar ama görüyorum hep aynı iğne değil muhtemelen kimisi daha ince iğne ile vuruyor kimisi daha kalın ve yavaş vurdukları zaman acı olmuyor. En son iğnemi özellikle yavaş yavaş yaptı hemşire. Acısı ilaç yayılama kadardı hemen geçti. Soracağım kaç mm ile vurduğunu. Merak ettim valla. Gerçekten epey çekiyorum bu iğne olayındanM meraklisivasUykusuz Koala
aceba kullandiginiz ignelerin ucu mu cok kalin? benim ignelerin ucu 0.5mm, 40mm boyunda. yavasca vurunca cok bi sorun olmuyor cok sukur. arada ayni yere vurduysam o zaman sertlesme oldu ama onlarda agri yapmadi, gecti cok sukur. bence hemsirenizden en ince uclu igneyi kullanmayi isteyin. bana eczaci hem 0.7mm verdi hem de 0.5mm lik uc verdi. 0.7mm kalin gorundu gozume. ama bazen 1mm kullanip cok sanci cekenler duydum buradaki amerikali bayanlardan, onlar 0.7mm ile cok rahat etmisler ki bence o da kalin, ben 0.5mmlik de sorun yasamadim, hamdolsun.
Doktorum bana da oyle dedi önce bi kalbini duyalım bakalım dedi sonra belki ilacıyla filan degistirir inşallah
[/Q0UOTE]
Kuzum aslında göbekten olan progestan içerikli bir iğne var yağlı olmadığı için acımıyormuş diyor kullananlar. Fakat şöyle birşey kutudan sanırım 7 tane çıkıyor eğer ben o iğneye geçersem 4 tanesini aynı anda enjekte etmem istendi. Yani bir kutusu anca 1 gün gidecek ve 180 tl civarında. Şöyle bir hesap yaptım 3 ay boyunca o iğneden kullansam 8000 tl kadar para harcamış olacağım aşağı yukarı. Tüp bebek zaten yordu maddi olarak, bu igneye bu kadar para ayiramam.dedim kendi adıma
Hayır gitmedim hem kese hem kalp aynı gün göreceğiz nasipse. 16 Temmuzda randevumCanım sen kese görmeye gittin mi ?
Bugun tam 6 haftalik oldukkusura bakmayin soruyorum ama kac haftalik sizin. ne zaman basladi. bol bol dinlenin.insallah kucagimiza almak nasip olur
Hala var canim suanda kahverengine dondu yine kirmizi degil ve tortuluİnşallah canım aminnŞimdi nasılsın? Dünden beri var mı?
Ben de 18 ine aldım randevuyu kese gözüktü 3 gun once kalp için sen ikisini birden çıkaracaksın daha iyi olur bence insan çok stres yapıyormuş yaHayır gitmedim hem kese hem kalp aynı gün göreceğiz nasipse. 16 Temmuzda randevum
Hayır hala yok böyle Bi saçmalık görmedim. Haftasonu da şehir dışına çıktım bulunduğum bölgede gidebileceğim başka yer yokCanım ne oldu sonucun çıktımı
Maşallah kuzum kalbi de duyarsın inşallah hayırlısı ileBen de 18 ine aldım randevuyu kese gözüktü 3 gun once kalp için sen ikisini birden çıkaracaksın daha iyi olur bence insan çok stres yapıyormuş ya
İnşallah canımHala var canim suanda kahverengine dondu yine kirmizi degil ve tortuluburda bi arkadasim coraspini biraktiktan 3-4 gun sonra kesildi demisti bugun 4. Gun benimde insallah kesilir
Muhakkak bi bildikleri var ama hem kan sulandirici igne yapiyorum hem de bu ilac sanki ikiside ayniymis gibi geliyor bana.. hayirlisi olsun hakkimizda su lekelenmeler gecseydi kafamiz azicik rahat edecektiİnşallah canımbencede iyi gelecek coraspini bırakmış olman .bana hala aspirine (100 mg)devam etmek zorundasın diyor bıraktırmıyor lekelenmeye rağmen. Vardır bir bildiği dedim devam ediyorum mecburen.
Canım internette gebelik hesaplama yapan siteler var embriyo transfer tarihine göre hesaplayabiliyorsunGebelik nasıl hesaplanıyor kızlar. Son adet tarihimize göre mi farklı mı?
Ben varım canım dediğin gibi bende de bi belirti yok daha doğrusu ilk günlerdeki belirtiler yok. Sadece duygusal olarak çok hassasım her şeye ağlayasım var ve gerginim bilmiyorum artık. Benim de ikinci testin yükselişi çok iyi değildi ama doktor başka test istemedi 10 gün sonrasına randevu verdiKızlar günaydın umarım hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız evlatlarımızı. Beni hatırlarsınız belki benim değerim 9. Gün çok düşük başlamıştı ama yükselmeye devam ediyor çok şükür fakat benim göğüs dolgunluğum ve göğüs ağrım dışında hiç belirtim yok. Öyle kasık batması kaşık ağrısı bel ağrısı ağrılarım geçti aranızda var mı benim gibi ağrısı sızısı olmayan kasıklarımda batma oluyor falan Diyince tedirgin oluyorum
Canım şimdi baktım da birkaç sitede yumurta toplama tarihi istemiş benimki dondurulmustu bahcecinin sitesi son adet tarihini baz aliyo ona göre 4+5oluyorumCanım internette gebelik hesaplama yapan siteler var embriyo transfer tarihine göre hesaplayabiliyorsun
Benimde doktorum toplamda üç kere yaptırdım artış hep ikiye katladığı için daha yaptırmana gerek yok dedi haftaya perşembe randevu verdi. Gerginlik bende de var ya dün eşime dedim bu süreçte birinin boğazının sıkmam herhalde diyeBen varım canım dediğin gibi bende de bi belirti yok daha doğrusu ilk günlerdeki belirtiler yok. Sadece duygusal olarak çok hassasım her şeye ağlayasım var ve gerginim bilmiyorum artık. Benim de ikinci testin yükselişi çok iyi değildi ama doktor başka test istemedi 10 gün sonrasına randevu verdi
Canım benim ki de embriyo transfer tarihine göre 5+0 ama benim ki 9. Günden sonra tutunmaya başladı ya bence daha geriden geliyor muayene de belli olur sanırımCanım şimdi baktım da birkaç sitede yumurta toplama tarihi istemiş benimki dondurulmustu bahcecinin sitesi son adet tarihini baz aliyo ona göre 4+5oluyorum
biran once gecer insallah. benim yarin 5 hafta olacak daha yeni keseyi gormeye 2 hafta sonra gidecegiz. ama belimde ve kasigimda arada agri oluyor korkuyorum . Rabbim buyuk hicbirimizin kucagi bos kalmasin insallahBugun tam 6 haftalik oldukPersembe basladi dun sabah kesilmisti ama igne olmaya gidip geldikten sonra tekrar basladi, bu sabah biraz daha azalmisti.. Amin insalah Allah hepimize nasip eder kucagimiza almayi ❤
Kan değerleriniz nasıl çıktı acabaCanım benim ki de embriyo transfer tarihine göre 5+0 ama benim ki 9. Günden sonra tutunmaya başladı ya bence daha geriden geliyor muayene de belli olur sanırım
9.gün 11Kan değerleriniz nasıl çıktı acaba