Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Nasil oldun canim? Benim sabah kesilmisti saat 5 gibi yeniden kirmizi lekelenmem oldu gercekten sakin kalmaya calisiyorum ama insallah kotu birsey olmuyordur Doktorum olabilir dedi ama iste olmasin istiyor insan
Canım ben çook uzun süre uyumuşum bugün. Yattığım ve uyuduğum sürece yok. Ayağa kalktığımda hafif lekelenme olduğunu hissediyorum.hatta bugün bende hafif kırmızıya benzeyen bir renk gördüm 1damla. ödüm kopuyor. Ondan sonra bidaha olmadı kaç saattir 1 damla kahverengi gelmiş. Bende iyice hazırlıyorlar yerlerini. Doktorum dedi tahribat var orada korkma diye. Belki damara çok yakın yere yerleşiyordur o da yapabilir diye. Birde 9ayını kanayarak geçiren var hepsinin sağlıklı bebekleri var dedi. Hangi gruptayız bilemiyorum korkma kötü birşey olmayacak inşallah içimizi rahat tutalım.bence sende yat. Çalışıyorsan rapor al. Yatdıkça gelmiyor çünkü çok şükür

Bende gün aşırı iki ampul aynı anda vuruluyorum transferden 5 gün önce başlamıştım. Aynen dediğin gibi kötü vuran birine denk gelince mahvoluyorum aşırı beyaz tenliyim mosmor oldu kalçamın heryeri. Morluğu da geçtim de sertleşip inanılmaz açıyor iğneye başladığım günden beri rahatca yatamıyorum, dönemiyorum 12. Haftaya kadar devam ederiz diyordu doktorum. 16sında kese görüp kalp duyacağız nasipse. Soracağım belkide daha erken bıraktırır

Kizlar sonucum geldi ❤ transferin 11.gunu hcg 835
Gözün aydınnn Maşallah değerin çok güzel, sağlıkla ilerlesin inşallah

M meraklisivas Uykusuz Koala

aceba kullandiginiz ignelerin ucu mu cok kalin? benim ignelerin ucu 0.5mm, 40mm boyunda. yavasca vurunca cok bi sorun olmuyor cok sukur. arada ayni yere vurduysam o zaman sertlesme oldu ama onlarda agri yapmadi, gecti cok sukur. bence hemsirenizden en ince uclu igneyi kullanmayi isteyin. bana eczaci hem 0.7mm verdi hem de 0.5mm lik uc verdi. 0.7mm kalin gorundu gozume. ama bazen 1mm kullanip cok sanci cekenler duydum buradaki amerikali bayanlardan, onlar 0.7mm ile cok rahat etmisler ki bence o da kalin, ben 0.5mmlik de sorun yasamadim, hamdolsun.

merhaba gebeleginiz hayirli olsun insallah sonuna kafar devam eder bebeginizi de kucaginiza alirsiniz. progrstan oluyor muydunuz. bu lekelenmeler ona ragmen mi oldu. birde belde ve kasikta hala agriniz varmi

igne olup kalcalarinda morluk sislik olan arkadaslar bana doktorum arnica diye bir jel yazdi onu masaj yaparak sürünce cok iyi geldi. muhakkak deneyim cok rahatlatiyor. morluk falan kalmadi bende.

Aminn cok saol canim benim. Hepimizin insallah

Kuzu dediğin gibi iğneler büyük ama sanırım sıkıntı vuranlarda ilacı ağır agir enjekete etmeleri gerekiyormus yagli bi ilacmis kimi vuruyor cok rahat geciyor kimi vuruyor can cekisiyorum kendim vursam anlatsaniz dedim hemsireye olmazmis açisi bolgesi filan tehlikeli dedi halbuki insanın kendisinin vurması en iyisi bence artık kimseye güvenemiyorum

Doktorum bana da oyle dedi önce bi kalbini duyalım bakalım dedi sonra belki ilacıyla filan degistirir inşallah

merhaba gebeleginiz hayirli olsun insallah sonuna kafar devam eder bebeginizi de kucaginiza alirsiniz. progrstan oluyor muydunuz. bu lekelenmeler ona ragmen mi oldu. birde belde ve kasikta hala agriniz varmi
Cok tesekkur ederim, evet prolutex kullaniyorum gunde 2 tane ama ona ragmen devam ediyor lekelenmem. Bel ve kasik agrisi ara ara oluyor ama kisa sureli agrilar.

Valla iyi olsunlarda baska bisi istemiyorumSadece aklimi bulandiriyo bu kanama belki cok normal ama iste bizim yasadigimiz normal gebelik olmadigi icin insan bi tedirgin oluyor Insallah saglikla ilerler gebeligimiz canim

Cok tesekkur ederim, evet prolutex kullaniyorum gunde 2 tane ama ona ragmen devam ediyor lekelenmem. Bel ve kasik agrisi ara ara oluyor ama kisa sureli agrilar.
kusura bakmayin soruyorum ama kac haftalik sizin. ne zaman basladi. bol bol dinlenin.insallah kucagimiza almak nasip olur

Canım sen kese görmeye gittin mi ?

Valla iyi olsunlarda baska bisi istemiyorumSadece aklimi bulandiriyo bu kanama belki cok normal ama iste bizim yasadigimiz normal gebelik olmadigi icin insan bi tedirgin oluyor Insallah saglikla ilerler gebeligimiz canim
İnşallah canım aminn Şimdi nasılsın? Dünden beri var mı?

Ben bu sayfada kalayım diyorum güzel bilgi edindim. Herkesin nasıl süreçten geçtini okudum. Halada herkes burda zaten benide ekle listeye. Ben burdan devam etmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…