Canım ben çook uzun süre uyumuşum bugün. Yattığım ve uyuduğum sürece yok. Ayağa kalktığımda hafif lekelenme olduğunu hissediyorum.hatta bugün bende hafif kırmızıya benzeyen bir renk gördüm 1damla. ödüm kopuyor. Ondan sonra bidaha olmadı kaç saattir 1 damla kahverengi gelmiş. Bende iyice hazırlıyorlar yerlerini. Doktorum dedi tahribat var orada korkma diye. Belki damara çok yakın yere yerleşiyordur o da yapabilir diye. Birde 9ayını kanayarak geçiren var hepsinin sağlıklı bebekleri var dedi. Hangi gruptayız bilemiyorumNasil oldun canim? Benim sabah kesilmisti saat 5 gibi yeniden kirmizi lekelenmem oldugercekten sakin kalmaya calisiyorum ama insallah kotu birsey olmuyordur Doktorum olabilir dedi ama iste olmasin istiyor insan
Sen kendin evde test yaptınmıKızlar bu sabah acilde kan verdim. Hala açıklanmadı
HayırSen kendin evde test yaptınmı
Bende gün aşırı iki ampul aynı anda vuruluyorum transferden 5 gün önce başlamıştım. Aynen dediğin gibi kötü vuran birine denk gelince mahvoluyorum aşırı beyaz tenliyim mosmor oldu kalçamın heryeri. Morluğu da geçtim de sertleşip inanılmaz açıyor iğneye başladığım günden beri rahatca yatamıyorum, dönemiyorumBu progestan iğneler beni bitirdi yaa yanlarım mahvoldu bi de çok kötü vuran bi hemşireye denk gelirsem ölüyorumbunun bi kolayı kremi pansumanı var mı kızlar daha da verecekmiş doktorum kalp atışları bi duyulsun dedi sizden de vurulan var mi
Gözün aydınnnKizlar sonucum geldi ❤ transferin 11.gunu hcg 835
merhaba gebeleginiz hayirli olsun insallah sonuna kafar devam eder bebeginizi de kucaginiza alirsiniz. progrstan oluyor muydunuz. bu lekelenmeler ona ragmen mi oldu. birde belde ve kasikta hala agriniz varmiAman dikkat et canim ne dediyse yat 10 gun.. bana yat demedi acikcasi ama sakin yasa dedi yorulmak yok. Suanda her gebe kadar dusuk riskin var uzerine de bir kimsayalim oldugu icin biraz daha fazla bunu bil dedi. Iyi dusunerek sakince yasamaya devamMasallah degerin de cok iyi artmis.. takilma lekelenmeye benimki biraz azaldi,, seninki de azalacaktir
Aminn cok saol canim benim. Hepimizin insallahBende gün aşırı iki ampul aynı anda vuruluyorum transferden 5 gün önce başlamıştım. Aynen dediğin gibi kötü vuran birine denk gelince mahvoluyorum aşırı beyaz tenliyim mosmor oldu kalçamın heryeri. Morluğu da geçtim de sertleşip inanılmaz açıyor iğneye başladığım günden beri rahatca yatamıyorum, dönemiyorum12. Haftaya kadar devam ederiz diyordu doktorum. 16sında kese görüp kalp duyacağız nasipse. Soracağım belkide daha erken bıraktırır
Gözün aydınnnMaşallah değerin çok güzel, sağlıkla ilerlesin inşallah
Sen test yapmış miydin canım kaç çıkmıştıBende deli oluyorum herseye.
Kuzu dediğin gibi iğneler büyük ama sanırım sıkıntı vuranlarda ilacı ağır agir enjekete etmeleri gerekiyormus yagli bi ilacmis kimi vuruyor cok rahat geciyor kimi vuruyor can cekisiyorum kendim vursam anlatsaniz dedim hemsireye olmazmis açisi bolgesi filan tehlikeli dedi halbuki insanın kendisinin vurması en iyisi bence artık kimseye güvenemiyorumM meraklisivasUykusuz Koala
aceba kullandiginiz ignelerin ucu mu cok kalin? benim ignelerin ucu 0.5mm, 40mm boyunda. yavasca vurunca cok bi sorun olmuyor cok sukur. arada ayni yere vurduysam o zaman sertlesme oldu ama onlarda agri yapmadi, gecti cok sukur. bence hemsirenizden en ince uclu igneyi kullanmayi isteyin. bana eczaci hem 0.7mm verdi hem de 0.5mm lik uc verdi. 0.7mm kalin gorundu gozume. ama bazen 1mm kullanip cok sanci cekenler duydum buradaki amerikali bayanlardan, onlar 0.7mm ile cok rahat etmisler ki bence o da kalin, ben 0.5mmlik de sorun yasamadim, hamdolsun.
Doktorum bana da oyle dedi önce bi kalbini duyalım bakalım dedi sonra belki ilacıyla filan degistirir inşallahBende gün aşırı iki ampul aynı anda vuruluyorum transferden 5 gün önce başlamıştım. Aynen dediğin gibi kötü vuran birine denk gelince mahvoluyorum aşırı beyaz tenliyim mosmor oldu kalçamın heryeri. Morluğu da geçtim de sertleşip inanılmaz açıyor iğneye başladığım günden beri rahatca yatamıyorum, dönemiyorum12. Haftaya kadar devam ederiz diyordu doktorum. 16sında kese görüp kalp duyacağız nasipse. Soracağım belkide daha erken bıraktırır
Cok tesekkur ederim, evet prolutex kullaniyorum gunde 2 tane ama ona ragmen devam ediyor lekelenmem. Bel ve kasik agrisi ara ara oluyor ama kisa sureli agrilar.merhaba gebeleginiz hayirli olsun insallah sonuna kafar devam eder bebeginizi de kucaginiza alirsiniz. progrstan oluyor muydunuz. bu lekelenmeler ona ragmen mi oldu. birde belde ve kasikta hala agriniz varmi
Valla iyi olsunlarda baska bisi istemiyorumCanım ben çook uzun süre uyumuşum bugün. Yattığım ve uyuduğum sürece yok. Ayağa kalktığımda hafif lekelenme olduğunu hissediyorum.hatta bugün bende hafif kırmızıya benzeyen bir renk gördüm 1damla. ödüm kopuyor. Ondan sonra bidaha olmadı kaç saattir 1 damla kahverengi gelmiş. Bende iyice hazırlıyorlar yerlerini. Doktorum dedi tahribat var orada korkma diye. Belki damara çok yakın yere yerleşiyordur o da yapabilir diye. Birde 9ayını kanayarak geçiren var hepsinin sağlıklı bebekleri var dedi. Hangi gruptayız bilemiyorumkorkma kötü birşey olmayacak inşallah içimizi rahat tutalım.bence sende yat. Çalışıyorsan rapor al. Yatdıkça gelmiyor çünkü çok şükür
kusura bakmayin soruyorum ama kac haftalik sizin. ne zaman basladi. bol bol dinlenin.insallah kucagimiza almak nasip olurCok tesekkur ederim, evet prolutex kullaniyorum gunde 2 tane ama ona ragmen devam ediyor lekelenmem. Bel ve kasik agrisi ara ara oluyor ama kisa sureli agrilar.
amiin insallahValla iyi olsunlarda baska bisi istemiyorumSadece aklimi bulandiriyo bu kanama belki cok normal ama iste bizim yasadigimiz normal gebelik olmadigi icin insan bi tedirgin oluyor Insallah saglikla ilerler gebeligimiz canim
Bende gün aşırı iki ampul aynı anda vuruluyorum transferden 5 gün önce başlamıştım. Aynen dediğin gibi kötü vuran birine denk gelince mahvoluyorum aşırı beyaz tenliyim mosmor oldu kalçamın heryeri. Morluğu da geçtim de sertleşip inanılmaz açıyor iğneye başladığım günden beri rahatca yatamıyorum, dönemiyorum12. Haftaya kadar devam ederiz diyordu doktorum. 16sında kese görüp kalp duyacağız nasipse. Soracağım belkide daha erken bıraktırır
Canım ne oldu sonucun çıktımı
İnşallah canım aminnValla iyi olsunlarda baska bisi istemiyorumSadece aklimi bulandiriyo bu kanama belki cok normal ama iste bizim yasadigimiz normal gebelik olmadigi icin insan bi tedirgin oluyor Insallah saglikla ilerler gebeligimiz canim
Ben bu sayfada kalayım diyorum güzel bilgi edindim. Herkesin nasıl süreçten geçtini okudum. Halada herkes burda zaten benide ekle listeye. Ben burdan devam etmek istiyorumMerhaba, benim gibi dondurulmus embriyo transferi icin bekliyen kac kisi var?
(Listede yazdim ama olmak istemezseniz silerim...insallah guzel haberlerle dolar burasi)
- @Mucizem33 -Haziran 1-tek 3.gun embriyo transfer
- @hanabi -Haziran 1- cift 5. gun embriyo transfer
- @ygmrk -Haziran 2-
- @Ylel- Haziran 2
- @sunshine__ -Haziran 2
- @edmur -Haziran 3- Tek embriyo
- @Pitircigim06 -Haziran 3- 6.gun embriyosu-
- @av.esen Haziran 3- 5.gun embriyosu-
- @Nurov -Haziran 6 5.gun embriyosu
- @asude38 -Haziran 6
- @Mest000 -Haziran 8 cift 5.gun embriyo transfer-
ikiz gebelik - @Aslimuu93 -Haziran 8 cift 5.gun embriyo transfer
ikiz gebelik - @kafakarisik -Haziran 8 3.gun embriyo transfer
- @3A3 Haziran 9- Cift 5.gun Embriyo transfer
- @ayse vera - Haziran 10
- @Pinar2019 -Haziran 10
- @Yasampinarim45 -Haziran 10 cift embriyo transfer
- @ayyengecte Haziran 11 cift 3.gun embriyo transfer
- @Susuhatun Haziran 11 cift 4.gun embriyo transfer
- @Lemoncake -Haziran 13- embriyo transfer
- @afrartis -Haziran 15 embriyo transfer
- @sunflower71 -Haziran 15 cift embriyo transfer
- @Pamuk17 Haziran 15 taze 5. gun embriyo transfer
- @Sademm16- Haziran 16- 5. gun embriyo transfer
- @ebrurosa -Haziran 16- 5. gun embriyo transfer
- @Ozlem 4567 Haziran 16- 5. gun embriyo transfer
- @Can parcasi Haziran 16- cift 5. gun embriyo transfer
- @Glmbaha Haziran 16- taze 3. gun embriyo transfer
- @Ayskck Haziran 16- cift 3. gun embriyo transfer
- @MAMA_to_be Haziran 16- cift 4. gun embriyo transfer
- @Karam7 -Haziran 17
- @Miracle baby -Haziran 17 3. gun embriyosu
Marsade Haziran 17 5. ve 6. gun cift embriyo transfer - @MirAy92 -Haziran 18 taze embriyo transfer
- @Kahvebademm Haziran 18 taze cift embriyo transfer
- @Meryemtuba Haziran 18 embriyo transfer
- @Activex Haziran 20 5.gun embriyosu
- @Iremsu2700 Haziran 20 cift 5.gun embriyosu
- M meraklisivas -Haziran 21 4.gun embriyosu
sarojo -Haziran 23- cift embriyo transfer - @HUMERT -Haziran 23 cift embriyo transfer -
- @clover32 Haziran 23 taze embriyo transfer -
Uykusuz Koala -Haziran 23 - @goknili Haziran 23 - kimyasal, insallah hayirli zamanda
- @ikraberraol Haziran 23
- @ctugcee Haziran 23- cift embriyo transfer
- @Mrvyvz4832 Haziran 24 taze embriyo transfer -
- @TuEm07 Haziran 25 cift 3. gun embriyo transfer -
- @Nameless Warrior -Haziran 26
- @deryamus Haziran 26 cift 5. gun embriyo transfer -
- S sevdanur_6767 Haziran 26
- @Tyt82 Haziran 25
- @Bosniangirl Haziran 26 cift 3.gun taze embriyo transfer
- @Tugbafatih1234 Haziran 29
Pukeleka Haziran 29 cift embriyo - @deniz_36 Haziran 29
Cobanyildizi35 Haziran 30 3. gun embriyo transfer - @adessa01 Haziran 30 5. gun embriyo transfer
- @Sultanhsyn Temmuz 2
- @tugbis_5200 Temmuz 6 cift embriyo transfer
- @cikolatakistim Temmuz 10 transfer
*Kizlar Haziran listesini kapatiyorum, yeni Temmuz transferleri olacak anne adaylari diger acilan konulardan devam edebilir, insallah cok guzel haberler ile dolar her yer...
***Umarim liste ilerde dondurulmus embriyo transferi dusunenlere yardim eder. Istatistiksel bi netlik olmasa da bilinen hamilelik orani %70 civarinda oldu cok sukur(hala beklenilen testler var). Listede bir kac taze transfer olanlar var onlar da bilgi amacli verildi. Insallah herkes saglicakla kucagina alir kuzularini...Bi masallahinizi aliriz