- 1 Mart 2018
- 3.051
- 3.089
Oksapar Hibora göre daha iyiOksapar acıtmıyor muymuş. Kimisi iğnesi kalın Clexane daha ince yazmış ama bilmiyorum. İnşalah acıtmaz
gobekten progestrn ignesi yapiyorum sabah aksam o yuzden kolun su yagli kismi var ya canim altta oradan vuruyorum doktor kendi gosterdi buradan yapabilirsin diye lakin yaz ayi kisa kol giyince morluklar gozukuyor ama care yok napalimAy canım felaket ya nerdeyse ağlayacaktim çok yaktı bana sadece göbek dediler koldan da oluyor mu
Ay evet bu iğneler mahvediyor bizi, benimde kalçadan progestan mosmor etti Ağrı sızı günü geçiriyorum, hemşireye sorucam başka yerden yapılıyorsa ordan yapsın oturamiyorumgobekten progestrn ignesi yapiyorum sabah aksam o yuzden kolun su yagli kismi var ya canim altta oradan vuruyorum doktor kendi gosterdi buradan yapabilirsin diye lakin yaz ayi kisa kol giyince morluklar gozukuyor ama care yok napalim
Hayırlı olsun üzme kendini inşallah bunlar tutunur sana çok olsa da embriyo fark etmiyor tutmadıktan sonra Eabbim kalbine göre versinKızlar, transfere geldım besıncı gun ve toplananlardan 2adet kalabilmiş, biz dondurmayı beklerken elimizde kalmamış meğer. Embrıyolog konustuk 3.gün dondursaydınız bari dedim, gelişimleri güzel değildi dedi bıraz ıcım burkuldu baştan sona zor işler. Ikı tane kalan var onu transfer edecekler doğumgünüm de 9.gün olacak bana bir hediye olsa Rabbim den. Kafam karmakarışık bana bir duagönderirmsinz
Bende enox kulaniyor birde prolutex ikisinide gobekte yapiyorum daha oce kulandigimda gobegin mosmordu simdi vurdugum yeri uzun sure bastiriyorum masallah hic morarma olmuyor belkisizde de ise yarar uzun sure bastirin vurduktan sonra denemekte fayda vargobekten progestrn ignesi yapiyorum sabah aksam o yuzden kolun su yagli kismi var ya canim altta oradan vuruyorum doktor kendi gosterdi buradan yapabilirsin diye lakin yaz ayi kisa kol giyince morluklar gozukuyor ama care yok napalim
canim bugun deneyecegim insallah ise yarar gunde üç defa gobekten vurmayayim dedim yer bulamiyorum artik vurmaya ama olsun bebeklerimiz saglikla buyusunler dogsunlarda katlanirizBende enox kulaniyor birde prolutex ikisinide gobekte yapiyorum daha oce kulandigimda gobegin mosmordu simdi vurdugum yeri uzun sure bastiriyorum masallah hic morarma olmuyor belkisizde de ise yarar uzun sure bastirin vurduktan sonra denemekte fayda var
Canım sen şimdiden stres yapmışsın. İki tane var çok şükür. Kafanı karıştırma Allah in izniyle olacak diye düşün olacak inşallah. Dua ederiz tabii. Hediyeni alırsın inşallahKızlar, transfere geldım besıncı gun ve toplananlardan 2adet kalabilmiş, biz dondurmayı beklerken elimizde kalmamış meğer. Embrıyolog konustuk 3.gün dondursaydınız bari dedim, gelişimleri güzel değildi dedi bıraz ıcım burkuldu baştan sona zor işler. Ikı tane kalan var onu transfer edecekler doğumgünüm de 9.gün olacak bana bir hediye olsa Rabbim den. Kafam karmakarışık bana bir duagönderirmsinz
Saol canım Allah razı olsun ilk olunca heyecan olduCanım sen şimdiden stres yapmışsın. İki tane var çok şükür. Kafanı karıştırma Allah in izniyle olacak diye düşün olacak inşallah. Dua ederiz tabii. Hediyeni alırsın inşallah
Guzel seyler dusun guzel olsun arkadasim, ne kaliteli embriyolar tutmadi ama ortalama denen embriyolar tuttuKızlar, transfere geldım besıncı gun ve toplananlardan 2adet kalabilmiş, biz dondurmayı beklerken elimizde kalmamış meğer. Embrıyolog konustuk 3.gün dondursaydınız bari dedim, gelişimleri güzel değildi dedi bıraz ıcım burkuldu baştan sona zor işler. Ikı tane kalan var onu transfer edecekler doğumgünüm de 9.gün olacak bana bir hediye olsa Rabbim den. Kafam karmakarışık bana bir duagönderirmsinz
Proluton depot verdi 1kez vurulacakmış. Prolutex hergün devam. Kanamaya rağmen değerim 1günde 2ye katlanmış 383 olmuş çok şükür. Ama korkutuyor lekelenme beni. Banada 10 gün rapor verdi yatacakmışım sürekli. İnşallah keser canım iğneEvet canim haftalik vurunuyordum zaten onu, transferden sonra hatta bugun hastaneye gidip vurdurucam ben de. Lekelenme bende de devam ve doktor hic uzulme ve kotu dusunme dedi.. ama sakin yasa dedi kendini yorma, hoplamak ziplamak yok, hatta bu ara bi yere gitme dedi, 28nde kontrolum var o zaman da sehir disine cikip cikamayacagimi konusacagiz. Insallah igne keser canim
5.gün Kalitesi 4bb imiş, ekranda görünce duygulandım Allahım hayırlara cıkar yolumu.
Saol sarojomhayirli olsun canim, masallah gayet iyi kalitesi de, 2 tane olmasi da sansini artiriyor..sen icini ferah tut, insallah guzel haberler alirsin
Aman dikkat et canim ne dediyse yat 10 gun.. bana yat demedi acikcasi ama sakin yasa dedi yorulmak yok. Suanda her gebe kadar dusuk riskin var uzerine de bir kimsayalim oldugu icin biraz daha fazla bunu bil dedi. Iyi dusunerek sakince yasamaya devamProluton depot verdi 1kez vurulacakmış. Prolutex hergün devam. Kanamaya rağmen değerim 1günde 2ye katlanmış 383 olmuş çok şükür. Ama korkutuyor lekelenme beni. Banada 10 gün rapor verdi yatacakmışım sürekli. İnşallah keser canım iğne
Hayiri olsun canim insallah Rabbim verdikten sonra gunu kalitesi bi yerde hic sayilir oyle dusun eminim cok vardir olumluSelam arkadaşlar ben de dün transfer oldum bugün 1. Günüm. 2.gün embriyosu transfer edildi. Bu şekilde olupta olumlu sonuç alan var mı?
Hayirli olsun oncelikleee canimm..insallah guzrl sonuclar alirsin..Selam arkadaşlar ben de dün transfer oldum bugün 1. Günüm. 2.gün embriyosu transfer edildi. Bu şekilde olupta olumlu sonuç alan var mı?
Selam arkadaşlar ben de dün transfer oldum bugün 1. Günüm. 2.gün embriyosu transfer edildi. Bu şekilde olupta olumlu sonuç alan var mı?
Nasil oldun canim? Benim sabah kesilmisti saat 5 gibi yeniden kirmizi lekelenmem olduProluton depot verdi 1kez vurulacakmış. Prolutex hergün devam. Kanamaya rağmen değerim 1günde 2ye katlanmış 383 olmuş çok şükür. Ama korkutuyor lekelenme beni. Banada 10 gün rapor verdi yatacakmışım sürekli. İnşallah keser canım iğne
Bende deli oluyorum herseye.kızlar ya hani adet öncesi gerginlik olur ya insanda bende iki üç gündür aşırı var her şeye sinir oluyorum gibi sizde de var mı yoksa anormal bir durum mu var acaba bende