Haziranda embriyo transfer yapacaklar

Cok sukur canim, insallah hepimizin sureci saglikla gecsin.. evet devam ediyor.. khverengi ve tortulu.. ilaci daha dun kestim insallah gecer o da.
İnşallah canım Depot iğne verdi mi sana? Benimde kahverengi lekelenmem devam ediyor. Bende şimdi hastaneye gidiyorum. Kanamayı durdurmak için depot iğne yatıracakmış doktorum.

İnşallah canım Depot iğne verdi mi sana? Benimde kahverengi lekelenmem devam ediyor. Bende şimdi hastaneye gidiyorum. Kanamayı durdurmak için depot iğne yatıracakmış doktorum.
Evet canim haftalik vurunuyordum zaten onu, transferden sonra hatta bugun hastaneye gidip vurdurucam ben de. Lekelenme bende de devam ve doktor hic uzulme ve kotu dusunme dedi.. ama sakin yasa dedi kendini yorma, hoplamak ziplamak yok, hatta bu ara bi yere gitme dedi, 28nde kontrolum var o zaman da sehir disine cikip cikamayacagimi konusacagiz. Insallah igne keser canim

Kızlar, transfere geldım besıncı gun ve toplananlardan 2adet kalabilmiş, biz dondurmayı beklerken elimizde kalmamış meğer. Embrıyolog konustuk 3.gün dondursaydınız bari dedim, gelişimleri güzel değildi dedi bıraz ıcım burkuldu baştan sona zor işler. Ikı tane kalan var onu transfer edecekler doğumgünüm de 9.gün olacak bana bir hediye olsa Rabbim den. Kafam karmakarışık bana bir dua gönderirmsinz

Oksapar acıtmıyor muymuş. Kimisi iğnesi kalın Clexane daha ince yazmış ama bilmiyorum. İnşalah acıtmaz
Oksapar ve enoks daha rahat korkma canim piyasadaki sorunda cozuldu diye biliyorum enoks bulamiyorduk eczaci sorun kalmadi demisti ama clexane bilmiyorum hic piyasada yok demislerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…