Ooo harika bir değerKizlar sonucum geldi ❤ transferin 11.gunu hcg 835
Canım neden oyle bir kanama olmuş coraspin i yada başka ilac kesip yada ek verdimi doktorunAmin canim
Cok sukur canim, insallah hepimizin sureci saglikla gecsin.. evet devam ediyor.. khverengi ve tortulu..Canım senin adına çok sevindimbak korktuğun gibi olmadı çok şükür. Sağlıkla ilerlesin inşallah ❤Lekelenmen geçti mi?
Olabiliyor bazi kadinlra dedi canim, tam bir sebebi yokmus.. ayni ilaclara devam sadece coraspini kestiCanım neden oyle bir kanama olmuş coraspin i yada başka ilac kesip yada ek verdimi doktorun
Hadi 10 gun sonra guzel haberlerKızlar bugün Transfer oldum
Insallahh guzel haberleri alicaksin canim..allah tum dualari kabul etsin insallah..Kızlar bugün Transfer oldum
Hadi insallah sonuna kadar guzel giderKızlar bugün Transfer oldum
Amin canim saolOoo harika bir değerikizler geliyor inşallah ❤ katlanarak artsın canım
Masallah cok sewindimBen 17 haziran tarihinde transferimi oldum bugun doktora gittim 5hafta 5 gunluksun tam dedi ve keseyi de kalp atislarini da gorduk, duydukAllahima sukurler olsun ve isteyen herkese nasip olsun❤❤
Hayırlı uğurlu olsun pozitif düşün dua et karnına üfle.Kızlar bugün Transfer oldum
Canım hayırlı olsun çok sevindim bi sıkıntı olmamasına. Benim transferim 20’sindeydi gebelik hesaplama programına göre 5+4 bugün. Ben mi yanlış hesaplıyorum yoksa senin 3. gün embriyosu muydu? Bi de karından mı bakıldı vajinal mi kalp atışı için? Ben de yarın gitmeyi düşünüyorum da doktora kalp atışı için erken diyodum.Olabiliyor bazi kadinlra dedi canim, tam bir sebebi yokmus.. ayni ilaclara devam sadece coraspini kesti
Ben test alıyım saklıyım diyorum peşin peşin tembihledi eşim bozuşuruz dedi. Erken test yapmıcaksın dedi. Bende söz dedim
Ayyy saglikla insallah duyarsiniz kalp atisiniMasallah cok sewindimbizim kalp atisi icin haftaya gelin dedi
Hayir canim 5. Gun embriyosu hatta biri 6. Gundu:) soyleki reglim de 31 mayisti belki onunla alakalidir, doktorum da 5 hafta 5 gun dedi gebelik programi da aynisini soyledi:) vajinal bakildi ve 12. Haftaya kadar vajinal bakmaya devam edicez dedi. Biz duyduk insallah siz de saglikla duyarsinizCanım hayırlı olsun çok sevindim bi sıkıntı olmamasına. Benim transferim 20’sindeydi gebelik hesaplama programına göre 5+4 bugün. Ben mi yanlış hesaplıyorum yoksa senin 3. gün embriyosu muydu? Bi de karından mı bakıldı vajinal mi kalp atışı için? Ben de yarın gitmeyi düşünüyorum da doktora kalp atışı için erken diyodum.
Anladım canım. Amin inşallah.Hayir canim 5. Gun embriyosu hatta biri 6. Gundu:) soyleki reglim de 31 mayisti belki onunla alakalidir, doktorum da 5 hafta 5 gun dedi gebelik programi da aynisini soyledi:) vajinal bakildi ve 12. Haftaya kadar vajinal bakmaya devam edicez dedi. Biz duyduk insallah siz de saglikla duyarsiniz❤
Neden vajinal acaba? Bizim doktor karından bakıyo sanırım.Hayir canim 5. Gun embriyosu hatta biri 6. Gundu:) soyleki reglim de 31 mayisti belki onunla alakalidir, doktorum da 5 hafta 5 gun dedi gebelik programi da aynisini soyledi:) vajinal bakildi ve 12. Haftaya kadar vajinal bakmaya devam edicez dedi. Biz duyduk insallah siz de saglikla duyarsiniz❤
Bizde iddiaya girdik on gün yapma dedi yemek ismarlicam eğer erkenden yaparsan sen ismarlarsin dediBen test alıyım saklıyım diyorum peşin peşin tembihledi eşim bozuşuruz dedi. Erken test yapmıcaksın dedi. Bende söz dedimsonra erken yapıcan çıkmıcak sonra cıkarsa sende üzülürsen bozuşuruz dedi ama işte gelde içime sor