Hayırlı olsun rabbim saglikla kucağınıza almayi nasip etsinKizlar sonucum geldi ❤ transferin 11.gunu hcg 835
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun rabbim saglikla kucağınıza almayi nasip etsinKizlar sonucum geldi ❤ transferin 11.gunu hcg 835
Cok teşekkür ederim insallah aminHayırlı olsun rabbim saglikla kucağınıza almayi nasip etsin
Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın güzel haberlerinizi alırız inşallahKızlar bugün Transfer oldum
İnşallah canım Depot iğne verdi mi sana? Benimde kahverengi lekelenmem devam ediyor. Bende şimdi hastaneye gidiyorum. Kanamayı durdurmak için depot iğne yatıracakmış doktorum.Cok sukur canim, insallah hepimizin sureci saglikla gecsin.. evet devam ediyor.. khverengi ve tortulu.. ilaci daha dun kestim insallah gecer o da.
İnşallah çok teşekkür ederimRabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın güzel haberlerinizi alırız inşallah
Bilmiyorum arkadasim asistani 12. Haftaya kadar muayeneleri vajinal yaptigini soyledi..Neden vajinal acaba? Bizim doktor karından bakıyo sanırım.
Evet canim haftalik vurunuyordum zaten onu, transferden sonra hatta bugun hastaneye gidip vurdurucam ben de. Lekelenme bende de devam ve doktor hic uzulme ve kotu dusunme dedi.. ama sakin yasa dedi kendini yorma, hoplamak ziplamak yok, hatta bu ara bi yere gitme dedi, 28nde kontrolum var o zaman da sehir disine cikip cikamayacagimi konusacagiz. Insallah igne keser canimİnşallah canım Depot iğne verdi mi sana? Benimde kahverengi lekelenmem devam ediyor. Bende şimdi hastaneye gidiyorum. Kanamayı durdurmak için depot iğne yatıracakmış doktorum.
Teşekkür ederim arkadaşım cevap icinBilmiyorum arkadasim asistani 12. Haftaya kadar muayeneleri vajinal yaptigini soyledi..
Allah gönlüne göre hayırlı evlat nasip etsinKızlar bugün Transfer oldum
Aminnnn inşallahAllah gönlüne göre hayırlı evlat nasip etsin
Kan sulandırıcı dimi ben Clexane kullanıyorum şimdi piyasada yokmuş oksapara geçtim bakalım inşalah acıtmazHibor kullanan varmı ben hopluyorm resmen yaptıktan sonra
Keşke oksapar kullansam çok yakıyor hiborKan sulandırıcı dimi ben Clexane kullanıyorum şimdi piyasada yokmuş oksapara geçtim bakalım inşalah acıtmaz
Oksapar acıtmıyor muymuş. Kimisi iğnesi kalın Clexane daha ince yazmış ama bilmiyorum. İnşalah acıtmazKeşke oksapar kullansam çok yakıyor hibor
Ben kullaniyorum canim kollarim mosmor oldu acayip yakiyor ama digerlerinden daha etkiliymis kalp damar doktorum oyle demistiHibor kullanan varmı ben hopluyorm resmen yaptıktan sonra
Oksapar ve enoks daha rahat korkma canim piyasadaki sorunda cozuldu diye biliyorum enoks bulamiyorduk eczaci sorun kalmadi demisti ama clexane bilmiyorum hic piyasada yok demislerdiOksapar acıtmıyor muymuş. Kimisi iğnesi kalın Clexane daha ince yazmış ama bilmiyorum. İnşalah acıtmaz
Clexane yok yine dedi . Oksapar verdiOksapar ve enoks daha rahat korkma canim piyasadaki sorunda cozuldu diye biliyorum enoks bulamiyorduk eczaci sorun kalmadi demisti ama clexane bilmiyorum hic piyasada yok demislerdi
Ay canım felaket ya nerdeyse ağlayacaktim çok yaktı bana sadece göbek dediler koldan da oluyor muBen kullaniyorum canim kollarim mosmor oldu acayip yakiyor ama digerlerinden daha etkiliymis kalp damar doktorum oyle demisti